ozgyo daha koparmadık halen elimde dzgyo ekledim haftalık bazda ne koparırsak :)YTD
Printable View
Celik comak hocam ben yeni üye oldum 3 haftadır okuyorum ama mesaj atacaktım özelden beceremedim rheag hikayesini banada atarmısınız zahmet olmazsa
piyasa yatay bazı hisse bazlı hareketler oluyor bu gün 98 üstü endexs bekledim ama olmadı hayırlı iftarlar ALLAH oruç tutan arkdaşlarımızın oruçlarını kabul eylesin
Hocam bugün EGSER tavan yapti. Bundan sonraki gidişatı sizce ne yönde olur. Buradan geri vitese takar mi. Teşekkürler.
% 10 tavan işi cok uzadı bir an evvel % 20 tavana geçilmeli
Celik çomak hocam snkrn da 2.99 tersteyim zahmet olmazsa bakarmisiniz elden cikarayimmi bekleyeyimmi değerli yorumlarınızı bekliyorum saygilarimla hayirli ramazanlar
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam alkim için neler söylersiniz?
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cok tesekkur ederim hocam eksik olmayinSM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Celkk Çomak hocam iyi akşamlar. Anele bir inceleyebilirmisiniz.Kendini çok salmadı mı
Vakbn ilk çeyrek bankalar içinde en güzel bilançoyu açıkladı,2.çeyrek beklentileri çok daha güçlü olacak(güneş satışı 1,4 milyar,sermaye artışı)yine de bugün en fazla düşen banka hissesi,teknik bilmem alım yeri nereler olabilir.Bir de Katmr mümkünse.
Hocam birde bu AYGAZ bim de satılan ürünler gibi 9.99 ile 9.95 arasında gidip geliyor. Ne olacak bu aygazin halı.
Hayırlı ramazanlar ve hayırlı günler herkese. Değerli hocam TKFEN %62 fibo düzeltme yaparak dönüş yaptı sanırım. Para girişi olan listede yer alıyor. Bu dönüş tahmini hangi seviyeleri görebilir. En azında kısada sat ürettiği zaman bizde satalım diye. Biraz al sat yapsak maliyeti düşürmek için. Saygılar sunuyorum.
Nerde o wonderwoman [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Carsamba takip listem
MPARK
Celik comak hocam #zoren tebrik ederim sizi
sistem cok hissede al vermiş 64 tane hisse incelemeye vaktim yok.. anhyt..ozgyo...sanko...boluc...garfa gözüme çarpanlar YTD bol kazançlar
bu arada trgyo.sılvr. tkfen de harekete hazır gibiler YTD
Hocam trgyo ozgyo mevcut fiyattan alim uygunmu sizce
her ikiside uygun YTD TRGYO...OZGYO
Iyi geceler arkadaşlar baba yatar şafak atarrr :):):)