Kanserojen futbol....
Atak yok, gol pozisyonu yok...
Boş boş bakmaya devam...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kanserojen futbol....
Atak yok, gol pozisyonu yok...
Boş boş bakmaya devam...
Pepeye verilen kart %100 haklı...
Hakemin takımları eşitlemesine fırsat vermeden öne geçmeliyiz
Rakip 10 kişi, defansı sarı kartlı...
Ula adam bi taktik değistir, bi hamle yap bişey yap arkadaş, bir şey...
Hakemin sert tavrina rağmen halâ sahaya yabancı madde atan mallarada biri bir şey desin artık...
Bu kadar salak olunmazki arkadaş, adamlar maçı germek için caneri özellikle kornere gönderiyor...
Böyle taraftar olmaz kim ne derse desin...
3-5 cakal takımı sabite ediyor 30 bin kişi seyredeyor...
Ne oldu yaw, gol mu yedin, maçımı kaybettin...
Ciconludan, tinerciden ne farkın kaldı şimdi....
Allah belasını versin ******** haysiyetsiz Fenerbahçe düsmanı ökuzlerin
Şenol hissetti manda gibi çamura yattı.
GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyse bu ülkede her ******lık yapanı koruyan birileri var....
Kimi der bizim partinin adamı sahip çıkalım, kimi der bizim taraftarımız sahip çıkalım, kimi der bizim belediye başkanımız sahip çıkalım, kimi der bizim tarikattan sahip çıkalım...
Çıkın arkadaş her turlüsüne sahip cıkın...
Şöylede bir durum var...
Bence bu Gavur evlatlarını tetikleyen 10 kişiye yenilme korkusu...
Bunun sorumlusuda Aykut Kocaman...adam 10 kişi biz degil rakip bastırıyor !!!
Sallasaydin 1-2 tane bunların hic biri olmazdı, 0-0 a yatmaya çalışırsan böyle sıkintılar kacınılmaz...
Bu maç tatil olur.....
Ama kim hukmen maglup olur onu bilemem....
Bildigim bize kol gibi ceza yolda...
Ben dedim arkadaş....
Besiktaş sahaya cıkmadıgı icin tatil edildiyse ne âla, saha olaylarından tatil edildiyse kol gibi geçmiş olsun...
Hakettinmi, bana sorarsan sonuna kadar...
Olaylara sebep olan Fener dusmanları tek tek tespit edilip saha girişleri ömur boyu yasaklanmalı....
Tekrar edeyim Allah belanızı versin....
Elumuzdeki tur, yaklaşık ikiyüz kişilik hain barbar yüzünden gitti. Bu adamlarin ve de tolga adlı insanin omur boyu spordan men edilmesi gerekir.
Malesef mac her anlamda tatsiz oldu. Turu gecse idik bile herkes bu takimin ne kadar vasat olduğunu görmüştür sanırm. Tekrarlamaltasakinca yok. Aziz yildirim ve tayfası gitmeden bu kulüp gunyuzu görmeyecek. Ali Koc liderliginde yepyeni Fenerbahceye kadar şu anki ucube yapinin garabetlerine katlanmaya cile cekmeye devam...
İtiraf mi desem Nedesem bu lafa ? Aziz Yıldırım’ı istemeyen taraftar bugun bizi elettiler . Bunlar ve bu şekilde düşünenler taraftar filan değiller . İnsallah bir omur stada giremezler . Aziz Yildirim aleyhine Fenerbahceme zarar veren seref yoksunu ahlaksızdir .
2-2 avantajın var karşı takım 10 kişi ve yaşanan olaylara bak .. Hiçbir aklı yerinde olan taraftar olay çıkarmaz.. Ne oldu yeniliyor musun elendin mi neden bunlari yapıyorsun ? Maç ertelendi denildi ve seyirci hic bir tepki vermeden arkasını döndü gitti .. Benim takımımın stadında bunlar olmazdı .. Suan bunu yapanların hepsi Aziz Yildirim dusmani olduklari icin yaptılar .. Adam korner atacak attirmiyoruz neden ? Biz tur atlayacağız ama finale çıkmamızı istemeyen Aziz Yildirim dusmanlari bugun gereğini yaptılar . O hakem 10 kere sahaya çıksın gene olay çıkardı çünkü finale çıkmamızı istemiyor taraftar. Akhisar ile final oynamamamız kendi seyircimiz sayesinde sağlanmış oldu . Hepiniz bunlara sebepsiniz .. Sandık ortada seçimi Alı Koç kazansın gelsin takımımızın basına geçsin ama seçim olmadan bu yapılan ayak oyununa ne gerek vardı .. Hatta suçlu Aykut hoca hata onda .
Sende nasil bir hayal gucu var anlamadım? Komplo teorileriyle iyi eglendiriyorsun kendini. Evet tarihinin en basarili topcusunu da ergen.liseliler gibi kovma açıklaması yapan anti azizci lobiydi.
Tarihinde avrupada ucuncu tur gormemis takima SL.nde ceyrek final.oynatan Zico yu kovan, lig bitimine haftalar varken eze eze s.luk ilan eden Ersun yanali patalojik gerekcelerle kovan aziz dusmani fenerbahcelilerdi.
2 2 lik anons rezaletini cia mossad yapti.
Yahu adamin son on senesinde Fenerin burnu afedersiniz bktan kurtulmamis hala bu adami savunuyosunuz.
Bu arada size tek katildugimbugun bu cisimleri atan anti insanorganiznamalar Fenerbahcenin en buyuk düşmanıdırlar. Klüp emniyetle isbirligi yaparak adli ceza da almalarini saglamalidir. Bunlar bunu aziz basarisiz addedilsin Fener kupasiz kalsin diye yaptilarsa da ki ihtimal vermiyorum o zaman hepsini Allah bildigi gibi yapsin.
2-2 rövanşında 0-0 ve karşı takım 10 kişi , seyirci bu olayları yapıyor ve maç tatil ediliyor bunuda Aziz Yildirim başarısız Fener kupasız kalsın diye yapıldığına ihtimal vermiyorsun ... Hayırdır taraftar neye bu olayı çıkardı ? Bu sistematik ayarlanmış bir olay asıl bunu görmemek sorun .. Belki taraftar yenileceğimizi hissetmiştir yada 10 kişi kaybederi korkusu sarmis ondan maç çıkarmış olabiliriz nedersin?
Sn medwig
Sana in puanlık Fenerbahcelilik sorusu
Hani diyorsun ya aziz seçilmesin diyemuhalifler yapti...
Bu macin ilk ayaginda... takim üstünken.. galibiyet yakinken..maci etkileyen asagisakilerden hangisiydi
A) sahaya giren yaramaz kediler
B) bjk formasi giymis ali koc yandaslari
C) takimimiza haksiz penalti ve kirmuzi veren hakem
D) hicb... pardon ya bi de sey vardi. Hanu su buyuk başkanın manevi oğlu, hani sari kartioldugu halde israrla kasinarak kirmizi alarak...yok yok kesin aziz karşıtlarıdır tum şıkları geri aldim
Seenop güne gel ..
2-2 rövanşı 0-0 ikinci yarı başlamış ve rakip 10 kişi .. BJK kazanmak zorunda acaba hic olay çıkarmayan taraftarımız ne olduda bunları yapmiş olabilir ? Bun akla mantığa gram sığıyor mu ? Kim takımı tur atlamaya kupa almaya 1 adim kalmaya giderken olay çıkarır ve elenmesine sebep olur ???
Sizin teoriyi bir uste tasiyanlar var. Turkiyeyi secim.oncesi karistirma gayreti vs. Ben bunlara prim vermiyorum. Ben sosyal bilimlere bakarim. Psikoloji ve sosyoloji ne der? Ortalama kisiden daha az duygusal, daha fazla matematikselimdir. Ben o trabzon maçında kale arkasindaydim. Anonsa inanmayip saga sola telefon etmis ve dogal olarak sevinen kitleye dahil olmamistim. Mac cikisi millet bu kez panolari parcaliyordu. Taraftar psikolojisi ilginctir. İcine atar, biriktirir. Kabul edin ettmeyin bjk yillardir arkasında hem de gordon milneli donem haric oldukça arkadinda kaldıği fenerbahceye karsi son ikiyilda konum degistirdi. Kimse bunu itiraf etmez ama bilinçaltında galatasarayin yerini bjk aldi. Ben bugun genç ve salak taraftarlarin kendiletince bjkli oyunculara ders vermek guc gostermek istedigini dusunuyorum. 40 yasindayim. Gencligimdeki maço kültürün son bes yilda artarak hortladigini, dizilerdeki bas karakterlerin catik kaşla racon ve hatta kafa kesen tipler oldugunu düşünürsek. Bu genc ve toy kitlenin tepkisini gostermek icin ince zekaya mi yoksa insan idinin ogesi olan vahsilige mi basvuracagini tahminetmek güç değil
6-0 lik gs maçının ozetini isterseniz tekrar izleyin.omacta da hasan sasin kelini sahanda yumurta tavasi yapmisti bizimkiler.
Yaklaşık.iki sene sonra bu sefer gsliler samiyende marmara denizini sahaya akitti. Komplo teorileri tumdengelime çalışır. Ben tumevarimciyim.yuz olayin doksani insanoglunun egitilmemis spontane zaaflarindan vuku bulur. Birisini dovmeye gidiyorum diyen kisi bile dovmeden gelir,kavgalarin cogu dusunulmeyen anlarin tezahürüdür.
Neyse, benim aziz antipatim sizi geriyor.iyi Fenerbahcelisiniz size saygim var.
Umarim bugunku dangalaklar, cirkef tolga ve tiyatrocu şenol bu rezilliklerinin hesabini cekerler.
Biz gs ile 3 hafta önce oynadık 0-0 bitti ve puan kaybettik .. Hasan Şaş’ı var Fatih Terim’i var en basiti gs karşımızda .. En ufak bugüne benZer olay olmamışken simdi 2-2 rövanşında 0-0 ve karşı takım 10 kişi iken ikinci yarıda taraftarımız Bu olaylara sebep oluyor .. Bu mantığa sığan birşey mi ? BJK provakasyon yaptı bizde de korner kenarlarında ve kulübe arkasındaki kişiler buna eşlik etti ve maç tatil oldu . Volkan yapmayın diyor herkes işaret ediyor ama ayni dakikada kornerde gene atılıyor .. Bu akla sığmayan oyle basit bir olay olarak görülmeyecek durum . Bunun mantıklı bir açıklaması yok .. Aziz Yıldırım’ı sevmeyebilirsiniz istemeyede bilirsiniz ama o querasmayi o Gökhan Gönül’ü o Caner’i o Şenol güneşi bu yapılanma mutlu ettiniz ve Fenerbahçe’yi ateşe attınız .. Alacağımız cezalar çok ciddi olacaktır ve ligede yansıyacaktır .. Yazık oldu..
sahte dikişten, komaya, komplodan, fetöye bu işin işinde çok iş var da....ortaya çıkaracak mert insanlar lazım...
otobüsü kurşunlayanın bulunamadığı bu düzende bunlar ortaya çıkmaz...
olan bize olur.....
her zaman olduğu gibi.....
Eee şimdi ne olcak....taraftar sahada kaleciyi hastanelik ediyor, mac tatil oluyor ve şu anki tff maça kaldıgı yerden devam kararı veriyor !!!!Ek 18444Ek 18445
Ben TFF nin maç için hükmen mağlup kararı veremeyeceğini iddia ediyorum...
Eğer bu maç hukmen mağlup edilirse, Türkiyede her hafta süper liğ den amatöre en az 3 maç tatil edilir....
Kümede kalma mücadelesi ve şampiyonluk mucadelesi başta olmak uzere komşu şehir maçlarının hiçbiri bitmez....
Pacan yiyorsa ver hukmen mağlup kararını ve bundan sonra her maçta aynısını uygula...
HODRİ MEYDAN....
Arkadaş burası Türkiye, adam asıp idam etsen yine sahaya madde atılır...
Acı gerçek şu ki daha o kadar medeni olamadık...
İnsanlar düz yolda bile çatacak adam ariyorken sen futbol maçinda tiyotroda gibi oturacak adamı nerden getirecen ?
Bu ülkede olmaz TFF olmaaazzzzz....
Sporda şiddet yasası koydun, passolig koydun ne oldu ?
Önce insan egitiminden başla...millet kırmızıda durmayı kendine yediremiyor tribunde rahat dururmu...
Passoligmis, yasaymış gec arkadaşım şu anki futbolsever profilinin tek çaresi tel örgu )))
Bizi maglup sayamayacakları zaten belliydi...
Tüpçü ve yandaş hakem olmasaydı eziktaş hükmen mağluptu...
Sahada en ağır şekilde dersleri verilmeli...
En ağır şekliyle Dersini veremezsek, bedeli ağır olmalı....
Konu basit bir konu değil bu maç ya galibiyet, ya tur.... Tersi durum da aykuttan forvete kimse kalmasın....
Karar bence orta formül oldu. Bize seyircisiz cezası normal. Aslında maçın tatil edilmesinin en büyük kabahatlisi hakem. Ama hakem(ler) her zamanki gibi geniş geniş yırttı işten. Provokatör tolga da çok az ceza aldı. Şenol güneş adlı tiyatrocu da bir daha böyle şaklabanlıklara girişmez ve iki camiayı karşı karşıya getirmez diye umuyorum ama bir Fenerbahçe düşmanı trabzonludan şok şey beklediğimin de farkındayım.
Arkadaş bu atıfa tahammülün sırrı ne ?
Ne oyun var, ne futbol...
Atıf, topal,volkan,gulliano tatile cıkmış, oyunla alakaları hiç yok
Bayadir mesaj yazmıyordunuz gol yedik iyi oldu mesajınızi da görmüş olduk ..
Allah şahit gol yedik biraz sonra dedim kesin bu başlığa sayın seer mesaj atmıştır , girdim baktım ve tabiiki yanılmadım . Ondan sonra 3 gol attık acaba olur ya bir mesaj atar dedim ama nerdeee .. Acaba penaltılar icin bir mesaj yazar mi dedim o da yok..
Eleştiri tamam benimde şikayetçi olduğum konular var ama sürekli yerden yere vurmak bence çok insafsız oluyor .. Bu eleştirip yerden yere vurduğunuz takım ligde Bjk ile en az mağlup olan takım, gs’den sonrada 66 gol ile en çok gol atan 2. Takım . Bukadar ağır eleştiriyi hak etmiyor.
Umutlu olacağız da aykut mide ağrısı geçirtmek için resmen çabalıyor...
Değişiklikler olana kadar ki Fenere bak, değisıklik olduktan sonraki Fenere....
Madem böyle oynayacak bir takım var niye 60 dk sürünüyoruz
Atıfın kullandıgı korner bize gol oluyordu, yetenek paçalardan akıyor )))
H.ali,atıf,alper çok kötü...soldado kayıp...adam gibi oynayan gulliano ve josef toplam 2 kişi
Atıf beklemen patlamayı yine yapamadı )))
Yine çıkacak aykutun gözünün nuru....
Ekiciyi, jonsen,valbuena otursun...beklesin kenarda...
Şu liğde şu an 10 puan önde lider değilsek tek sorumlusu aykutun kaprisleri
Şükurler olsun mide kanaması geçirmeden golü attık...
At 2 tane daha averaj olsun
Topu topu 3 maç kaldı ama Aykutun bu kafa yapısıyla Akhisar kupa maçindada zorlanırız, küme düşmüş karabüktede zorlanırız....
Adamın maçtaki tek hayali gol yememek, bütün planı bunun üzerine sanki gol yiyeni asacaklar
Öldük öldük dirildik. Tebrikler takıma.
Gs nin maçı için herkes akhisar yarat diyor ama mevcut puan durumu ile yatması imkansız bir durum. Yener yenilir o ayrı.
Yatar yatar, tüm takımların tek derdi Fenerbahçe....
Bugünki maçın özeti....
Volkan yediği golde %100 hatalı, o da yetmez hem köşe vuruşlarımda hem serbest vuruşlarda hiç top alamadı mac boyu çok kötüydü...
Atıf ve alperi söylemeye gerek yok...
M.topal da azicık kabiliyet olsa maç çok önceden bitmişti, adamda bilek bükülmüyor heralde bu kadar topa vurma beceriksizliği olur...
Gulliano,h.ali bir iyi bir kötü..
Sahanın iyisi josef ve valbuenaydı...
Tabi oynamayanın suçu yok onu kadroya alan kabahatli...
İyi oynayıp galibiyette katkısı olanlara tebrikler...