Eksi görüldü ön görü gerçekleşti diyorum
Printable View
the bigshort yine soydu yaf ... talan etti canli canli , daha napsin ...:bravo:
1435 ek lonk
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emeği geçenlere teşekkürler arkadeşler
Ben kaçar
)) Olur, tebrikler by the way..
al cebe koy artık. biz de geriliyoruz yoksa :=
1446,75 - 1435 lönklere kar al maliyet düşür dedim 700 lotun altına sığıştım azıcık lotumla. Al beni, bu iş huzur içinde çözülsün.
Sistemim turbo ralli moduna geçti - tersten. SAT sinyali kırmızıdan MORa geçti :) Seni de yenecem lan gel sen de gel, o kodu yazan kendimi de yenecem...
Spoiler: Genelde yenemedi
https://i.hizliresim.com/oORQNU.png
Dolar bazında... Dolar 7.90 bu arada
Çözüldü poz hafifledi maliyet güzel düştü. Kar al 59 - 63 - 67 yazdım ekranı kapatıp çıkıyorum kalanlara bol kazançlar. SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
rus aşısı çöp olmuş aşı olanlar yeniden corona olmuş...
Grande Parite 1,198X az ilave daha style shortingen devam..
Çömel Eur/Usd çömel.
rus aşısı ilk dozu olanlardan 20 tanesi yine yakalanmış virüse...diğer aşılarda böyle olursa zıçtık abicim...rus ve çin aşılarına hiç güvenim yok zaten...ve yanılmıyorsam dün rte nin 50 milyon doz aşı dediği de çin aşısı...
ben bu çin ve rus aşılarını kendim de kullanmam aileme de yaptırmam...
Pfizer aşısı belki...
https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...landi-6148517/
UNLU tekrar sahaya indi galiaba...
Şortçuların dikkatli olmasında fayda var...
VOB SAATLİKTE uyumsuzluk ve güzel bir saatlik bar oluştu...
%92 etkılı dendıgıne gore zaten 250 kısı ası olsa 20'sınde etkısız olacak demektır... burda sasacak bır sey yok...
kesın koruma ıcın 100% etkılı ası lazım, o da gelse bıle ne zaman gelır, kac tane gelır bellı degıl..
zaten bır yerden sonra yeterınce kısı ası olmazsa hes kodunu asıya baglarlar, ası olmayan ne ucaga otobuse bınebılır ne avm'ye gırebılır... oyle cozerler problemı.. ama bence ona kalmaz, mıllet bıktı, cogunluk yaptırır asıyı ve en gec yaza ısın pandemı boyutu bıter hastalık tamamen ortadan kalkmasa da...
küresel salgınlar zaten 18-24 ay sürmüş.en iyi ihtimalle aşının aktif uygulanması zaten MAYIS ı bulur.
o zamana da zaten tarihte olduğu gibi VİRÜS görevini yapmış olacak..ve emekliye ayrılacak.
bize düşen güçlü bağışıklı(spor,beslenme,uyku vs.) ve malum tedbirler ile bu süreci atlatmaktır.
şahsen AŞI ile işim olmaz.
Garip $ekil ve usullerle biten son ba$lığımızda geçen hafta 7,7x ile start verdiğimiz,
dün aynen ve bugün sabahki best dibiyle portföye aladurduğumuz 7,7X ortili spot Dolare$ler
bilahare mühim mesele..
Saçma sapan bi haber yine sözcü tarafından. Kaç kişi içinde 20 kişinin olduğunu dahi yazmamış. Böle haber yapıyorlar işte.
Aşılara güvendiğimde söylemiyorum ama şöle bir şey var. Adamlar zaten %92 dememiş mi? Yani 300 kişi gibi küçük bir gruba bile yapsa, bunlardan zaten 24 ünün corona olması lazım işte. Bu kadar basit :)
100 kişilik gruba yaptıysa, 20 kişi olduysa o bile iyi. %80 başarı dahi bitirir bu salgını. 500 kişiye yaptıysa, 20 kişi olduysa zaten muazzam ama dediğim gibi, saçma sapan bir haber...
Bu kadar çabuk ve sürekli form değiştiren bir aşının %50 başarısı bence iyi ben bu oran için aşı yaptırırım.
[IMG]https://i.hizliresim.com/SKlE1E.jpg[/IMG]
dow düşeni kırdı bu nazlanıyor
Bazı canlılar iki ayak üzerinde yürür. Kuşlarda iki ayak üzerinde yürür. Öyleyse bu aktroller de kuş beyinli biraz zor bir çıkarım oldu.
haberi yapan sadece sözcü değil bir sürü sitede var...bak mesela saçma sapan bir haber yine sabah tarafından mı diyelim buna da?
https://www.sabah.com.tr/dunya/2020/...ruse-yakalandi
arkadaşlar dün hesabımda açık unuttuğum vade sonu 15 adet tskb vardı. viop kısmından poz bitmiş görünüyor ama hisse kısmında almadığım 2.29 maliyetli 1500 adet tskb hissesi bulunuyor. yatırım firmasını arıyorum açan olmadı bu sistemsel bir hatamı düzelirmi yoksa satış emri vereyimmi? daha önce başına gelen oldumu?
Yahu nası adamlarsınız siz(adam lafın gelişi diyorum) ki bu yazıdan bile aktrol yapyıyorsunuz. Mantığı savunmak, yanlışa yanlış demek ne zamandan beri trollük oldu? Benim muhalif olmayan yazımı bulamazsın nerdeyse... Aktrol olamam çünkü ben ztn kendim ateistim, ülkelerinde mutlak din konusunda taraf olmayan kişiler tarafından yönetilmesi gerektiğini savunan bir düşüncedeyim. Gerçek laiklik ancak ateist veya deist kişiler tarafından yönetildiğinde olabilir. Dolayısı ile siyasal islam benim için olabilecek en hastalıklı yönetim tarzıdır. Bu iktidara en ufak şekilde yakın olmam, yahut troll ü olmam mümkün olmadığı gibi sözcü gazetesinin zırva haberlerine de zırva demeyecek kadar mantıktan uzak olmam...
Bugün iyi çalkaladı pala emmi, bonkörlüğü üstünde
bi tarafı fena tokatlıycak, türübünden izlemeye devam
145.850 2 parti short aktiften