Yok bir anormallik,bugün bir ara düştüğünde shortları kapayıp long açtım.sonra çıktı kapadım.
Yarın yine short açacam.
Sorun ne ki.?
Halen 7 fikrim duruyor
Printable View
son kez söyleyeceğim..olay şu..garanti 9.00 iken ve tüm sistemler al iken; çıkıp garanti 7 olacak dersen,olmaz.garanti 5 bile olsa bu söz hatadır,yanlıştır.çünkü hiç bir emare yokken sallamaktır.
ha ben işime bakarım.piyasa dönünce en başta ben dönerim ve tüm hisseleri satar,shortta açarım.
mesele borsanın mantığı.kehanet olmaz..
şuanda hem hisse var hem de longum...ama sistem dönerse,sen gör o zaman.
Ama buralarda garan bin kaplan gücünde dersen,buradan maliyetlenenler,düşerse ne yapacak.
Oluyormu.?
Ben 9.50 de düşecek demişim.sonrasıda satış fırsatı olmuş.
Bakalım sen kaçta diyecen.
Ha 7 de GAP var.
Bırakacakmı sanıyorsun onu.
Dolardaki 8.50 deki gapta kalmayacak.
Buradanda dolara 8.50 diyorum
borsa budur...garanti dün 100 kaplan gücüydü..hatta son günlerde..
ama 100 kedi olması trenti kırmasına bakar.
alım böyle yapılır..üstelik bundan önce 7 ay hisseye bulaşmamışken..onun dışında benden böyle bir mesaj yok..fincan hedefi 1570 di.(orada biraz fazla hesaplamışım)..
https://i.hizliresim.com/cLTdQJ.png
Sporcu abimize gamyon ile mal yikmislar pastaya bakınca çok yazık gerçekten insanlar bittti 142,000 endekste
gap dolması ; ky. dayatılan bir yanlış...size 20.000 bıst-100 den (2009 yılında ) vs. çok dolmayan gap göstereyim..
Son mesajında 100 bine 1 kontrat atıyom var mı la filan çekiyordu. Sonra haber alamadık reisten, 0.1 kaldiracla batan ilk viopcu olarak ödülünü filan alıyordur. Gerçi tam dipte gelip short pompası yapması ve başka hiç bir argümanı duymak istememesi hatta yazanlara saldırması filan, teb de oynayanların maaşlı elemanı mı diye düşündürebilir bazi kişileri bir şey diyemem.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Portfoyum bugün %0.2 artı kapatti gayet mütevazı.
Full maldayim? Viop ta flatim? Bizim Mehmet sevki hakli, borsa gidiyor biz bakıyoruz ula bu nasil borsa? Elimde de tüm, 100, 30 envai cesit kagit var ( 10 tane ) ben çözemedim çözen beri gelsin.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamam.
Ben daha yazmıyorum buraya.
Sadece çevrim dışı okuyacam.
Meydan sizin.
Garan ne olursa olsun.
Ben bişi demedim.
Eğer faiz 0-0,75 aralığında gelirse doların 7,90-abartırlarsa8,05 ihtimali var.
Ama Reis ve avanesi 7,75-7,78 mıknatıslamak istiyor. Hatta yılsonu kapanışı buralar diyebilirim.
Size yemin edebilirim: Eğer faizi arttırmasalar, haftasonuna bütün ekonomistler-uzmanlar çıkıp televizyona "Adamlardaki cesarete-özgüvene bak. Vay anasını. En iyisini yaptılar" diyecek
endekste çok iyi yerden aldım.106-107.000 gibi.
ama hisselerde iş olmayınca %40 kar oluşamadı(endeks yaklaşık %40 yaptı).üstelik hepsi endeks hissesiydi.
endeks hissesi olmak şartıyla ciddi bir hisse araştırması lazımmış.endekse bağlı ama endeksten daha hızlı olmalı.
Sayın Koç size laf eden olmadı tartışmayı siz başlattınız. Yaptığınız 10 tahminden 8'i yanlış çıkıyor buna rağmen 100 kaplan gücü dendi diye mal pazarlamakla, mal yıkmakla suçlamak biraz ironik olmuş :he:
Ben kendi adıma sizin grafik ve indikatörlerinizi paylaştığınız görselleri severek takip ediyorum. Her ne kadar yorumlama kısmında sizinle farklı düşünsek bile. Hatta itibar puanı da vermişimdir. Ancak tartışmayı başlatıp sonra küsüp gitmek falan biraz garip olmuş.
Sevgiler saygılar
Niye faiz artırsın, geçen artırdı noldu gördük, dollar düştüğü gibi geri çıktı.ben mb nin yerinde olsam faizi 0.75 puan düşürürdüm. Faiz lobisinde iş yok, dolları düşüremediler
E
Eskiden hisselerin betalarını hesaplamak kolaydı. Endeksin %2 düşüşünde %4 düşen hisse, endeks %1 yükseliş yaptığında %2 yükselirdi. Ancak artık beta işlemiyor.
Endeksi fazla sallamayan hatta zaman zaman ters hareket eden düşüşleri sınırlı ağır kağıtlar (Bim, Tcell, Tekfen v.s.) ve endeks düşerken önden koşup yükselişi fazla sallamayan kağıtlar (kamu bankaları ve son 1 ay hariç özel bankalar) diye 2 grup oluştu bana göre.
Bim, Tcell gibi pandemi dönemi ve sonrasında overperform eden hisseler doyuma ulaşıp realizasyon olmadan kamu bankaları gibi geride kalan kağıtlar görece zayıf performans göstermeye devam edecek diye tahmin ediyorum.
https://youtu.be/L_Gqpg0q1xs
Büyük başarı.
Ben rok kriterini esas alırım. Yarın 200 baz puan faiz artışı olacakmış
MB Faiz kararları ve X30-Dolar
Bi dolu, bi boş, bi dolu, bi...
Elipsteki alanlara dikkat!
https://i.hizliresim.com/18JAIo.png
Rasim abi tüm ihtimalleri yazmış puhahahah sonuçta gene haklı çıkacak vay be gazete haberine bak puhahahah
https://m.gunes.com/yazarlar/rasim-o...olacak-1102568
Demincek 1575,75 - 1576 re-shortlar ile devamke..
Gün boyu çok iyi zirvesel yakın orti taptaze diğer re-shortlarımızı live action sayılır burada hisseden hissettiren forumda$lara bilahare teşekkürler..
Bu deve çamlarını az bi tur daha devrik görsek devir teslimleri yine gerçekleştiririk..
Makasın böyle açılmasına sebep olan TEB imiş, 14.000’den fazla long açmış bugün
bitikşort diye bir eleman vardı sahi...
En son 1430 civarlarında şort açtı, sonra gidiş o gidiş, ara ki bulasın...
Şu anda 140 puan civarı terste, teknik olarak 100 puan terste kalmak batmak/bitmek demek oluyor...
Ama bu 9 canlı arkadaşlar endeks 30-40 puan düşüşte birden ortaya çıkıp hahaa/huhuuuu nasıl üttüm palayı diyorlar...
Trendin tersine gidenlere Allah akıl/fikir versin ne diyelim...
Daha detaylı ve güncel bilgisi olan paylaşsın. Ben bunu bulabildim.
Vatandaşlar ve şirketler haldır haldır, milyar milyar dolar alıyor.
Eeeee
Alan el varsa, bunun bir de ülkeye sokan-satan el var.
Net-hata-noksan kalemi de yok.
Satan yüksekten satmak ister, dolar onun, mal onun, davar onun...
https://i.hizliresim.com/bFo4Ot.png
Onlara gerek yok
Tcd, mps mac gibi fonlar alsaydınız endeksin üzerinde getiri getirirdiniz ...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın usd...7.90...8.00 beklenti ,baki..