Haziran ayındayız, PS ile ilgili ne şirketten bir haber ne de hissede bir hareket var.
Programda hiç bir problem olmasa bile hisse 15 li fiyatlardaysa eğer problem var demektir.
Printable View
Haziran ayındayız, PS ile ilgili ne şirketten bir haber ne de hissede bir hareket var.
Programda hiç bir problem olmasa bile hisse 15 li fiyatlardaysa eğer problem var demektir.
Gerçekten finansal verileri çok iyi olan bir şirket. Halka açıklık oranı çok yükseldi. Patron satışları devam ediyor. Yatırımlar yaparak sürekli büyüyor hem de kendi öz kaynaklarını kullanarak bedelli sermaye yatırımı yapmadan. Kendi eş değerindeki hisselerden fiyat olarak çok gerilerde. Beklentisi ve artıları çok fazla. Bu kadar bekledikten sonra başka hisselerde macera aramaya gerek yok. Sabırla bekliyoruz.
Her yükseliş patronlar için satış fırsatı mı????????????? Bir kere de çık ve en yüksekten kapa.
Tebrik takdir etmek lazım.
Hikayesinin, beklentisinin artık icraata geçme dönemine gelmiş. xu50 içinde en çok düşenlere girmesi, üstüne en çok düşenler hızlı hızlı toplarken Alkim'in hala sürünmesi tebrik takdir edilmesi gereken bir durumdur.
Gün sonunda belki yine bi atak yaparak yeşile yakın bir yerde kapatacaktır ama artık bu olay mide bulandırmaya başladı.
Tabandan-Tavana, Tavandan kırmızıya dönüşleri görmüş kişiler başlıkta var sanırım ama Alkim hiç böyle, geçende linkini attığım dönem hariç, olmamıştır.
Ky açısından patrona ve tahta yapıcısına güven kalmamış. Ky de haklı en azından endekse ayak uydursun. 1 ay sonra Potasyum Sülfat yatırımı üretime dönüşecek, Sodyum Sülfat yatırımı devam ediyor ve bu yıl içinde kapasite artırımı bitecek. Bu beklentilere bile duyarlı olmuyor. Bu nedenle ky de yoruldu artık.
Tahta geleceği fiyatlamak istedi, ortak satışı bu fiyatlamayi direk cebe attı,bu saatten sonra potasyum sülfat üretime gecisinin bir iki seans yukarı ziplatmasinin üç beş manipuletore faydası olur, üretimin sonuçları da bilanço dönemlerinde fiyata yansır, bu arada patron mal çıkmak isterse döngü devam eder çünkü satanin malını karşılayan fon v.s.yok
internetim yok, e-mail kullanmasini blmiyorum :) mesala
Toplasan 5 kere aramamisimdir simdiye kadar , kota3 mü :))
Hay Allah, Bak Kalbimi kirdilar simdi , kisiye özel bir bedelsiz yapmadan affetmem :)
Artistlik yaparken çok mal kaptirdi onun almadan gitmem diyorda,
Bakalmi alan satmaya razimi bu fiyattan,
Karanlık oda da birileri 0'ı fazladan kaçırdı galiba
Yatırımları tamamlanan ve üretime başlanması yakın olan Potasayum Sülfatı gözümüzde çok büyütmüşüz demekki.
Beklenti yüksek olsaydı hisse 1 sene öceki fiyatlarda olmazdı herhalde, en azından 20 üstü olurdu.
Sasa ve Hekts da yatırım yaptılar, sene başından bu yana %132 ve %75 prim yaptılar Alkim ise vadeli mevduattan bile az kazandırmış.
Reha beye güven gerisini merak etme sen.
Sabır hissesinde olduğumuzu unutmayalım. Patron ve tahtacıda zor kişiler maalesef.
Patron satış mı yapıyor yine, 30 kademe düştü tepeden, iyice mide bulandırdılar gerçekten, çok leş bir hisse oldu.
Sabrımızı ölçüyorlar. Mal toplu değil, güç ellerinde. Ne kadar sıkarlarsa onlar için çok daha iyi olacağı kesin. Ky nin elinde hatırı sayılır miktarda hisse var demek ki, istedikleri miktarda hisse toplayamadılar. Hissemiz trade hissesi olmuş durumda. Yukarı aşağı zik zag ederek millet para kazanıyor. Yapacak bir şey yok. Ky nin toplu gücü kullanılsa sorun çözülür ama bunu gerçekleştirmek çok zor. Bu yıl sonuna kadar beklemek en iyisi. Saygılar.
Potasyum oldu musilaj...:)
Boşuna kimyası bozuldu demiyorum, Haziranı iple çekiyorduk, bunların şu yaptıklarına bakın hele 15 lerde hisse.
Normal bir zamanda Endeks, diğer hisseler kopsa gitse ve Alkim yerinde çakılı kalsa hatta aşağıları iğneleyip iğneleyip dursa bir tane yorumum olmaz inan ki, ama bu zamanda, bu fiyatlamalar işte mide bulandıran kısmı budur.
Öyle niye gitmiyor anlık/günlük fiyatlamalarına trip atmak için yazmıyorum. 10 senedir min. tahtasını izliyorum yani.
Felaket ayar oldum öyle böyle değil.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/940492
Tahsilatı yaparlarsa iyi, 6-7 senelik faiziyle kaç olur, hayırlısı bakalım.
Ama hissede tık yok.
bankacilik haric
her hisse o kadar kazandirdi,
Eregli , Kardemir, Sasa Jantsa,
hem blue chipler hemde, smal caplar
ama bunlar bir ,bedelsizlee birlikte ikinci yüzlerini gösterdiler,
zaten hisesyi tasiyanlar belli idi ayni istikrarda tut git iste ,
her yerde küfürler hakaretler yaziliyor yazik...
Reha baskanin hisse alim yapmasini beklerim , inanmasamda hahaha
Tam bir şeref yoksunu bir hisseymiş bulaşılmaz
2021 ilk 6 aydaki durum, üç kuruş temettü hariç bir şey yok. Kurdur, enflasyondur hesaba katarsak zarar ortada.
Reha bey de buna yatırım yaparak zarar yazdı demekki, neyse sene sonuna kadar beklerim, olmazsa bir şey zararla çıkarım.
https://invst.ly/v2enm
Tahtaya Işık gelmis.
söyle bir baktim bu ışık menkul nerelerde islem yapiyor
Hacime göre
1-Alkim
2-Brsan :)
Peki bu ışığın Alkim sevgisi nerden cikti böylee :))
bilmesinide bilirim de , onuda ilerde anlatiriz :whistling:
Bu başlığı şu anda 7 kişi okumaktadır. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
Dvk_Psh
gizli hayran çok :)
Bu hissede kazan kazan sistemi niye gerçekleşmiyor. Herkes azda olsa kazanabilmelidir. Piyasada tüm enstrümanların çok yükseldiği yerde bu hissenin patinaj yapması da çok manidar.
Parayı veren düdüğü çalar deyimi hissemiz için çok geçerli bir deyim. Para gücü olmadımı yapacak bir şey yok. Mesaj veriliyor, ky ler fazlalıkları üzerinden atsın, atmazsanız siz bilirsiniz. Beklemekten kanser olursunuz. Onursuz bir hisse görünümünde maalesef.
o zaman hisse satmasaydi ..