Şirket in çoğunluk halka açık.
Şirketin sahibi borsadaki ahali aslında
Neye göre engel atıyor
Nasıl bir düzen bu ya
La keşke almasaydik nereye düştük ya
Printable View
Abi heralde bu son olacak borsa bu nasıl iş yav yıl dibine yapıştırdilar la evler 2.5milyon diyor laa
Nasıl bı kumpas bu dayı nasıl bir üç kagit
Ne olacak simdi
Bende sordum köy Zekeriyaköy villaları 8 milyondan başlıyor.
Yeniden değerleme yapsalar ozvarlık en az 25 milyar olur ama konut fiyatlarını emlak konut yükseltti algısı olmasın diye yapmıyorlar.gyo lar arasında negatif ayrışan tek hisse .
Redmi Note 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faiz indirimi geldi ama ginede bir caçik olmadı yani hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye
Bu bir yatirim tavsiyesi degildir
Ben kimseye ne al derim nede sat derim
Böyle birşey var mı yok mu bilemiyorum ama dayı
Bir vatan evladı vurdu domaltti robotculari dün bugün içimin yağları eridi. Oda vurdu geçti ama hakkıdır robotculari domaltan herkes.basimizin üstünde
155 milyon lot deniz işlem yapmış bugün
Dayı adama sorarlar yav sen ne yapıyorsun diye
Bu ne yav gerçekten
Hep hikaye hep hikaye
ne dedisek o.yönetemiyorlar zaten öyle bir durumlarıda yok .zamanındaki çekirdek kadro ayrılışıyla beraber hem akapa partisinde hem ülkede tarihi büyük çöküş devam ediyor .şener babacan gül ayrılmasıyla akapa kartal imamcılarla beraber ülkeyi ne hale getirdi .son trajedi merkaz bank ..ilk atandıoğında ülke ve borsa yüzde 35 çökmüştü .devamı olatrak ikinci çöküş başladı .ülkeyi yönetmek gibi algıları yok .başka dünyadalar.piyasalar darmadaan bizim merkez bank müdürü sayresinde ..tek başına ülkeyi ne hale getirsdi .merkez bank müdürü .ingilizcede az biliyormuş ondan toplantılara katyılamıyormuş .finansal bilgisi zaten az olduğunu herkes bilişyordu ..maden mühendisi ekonomi bakanımız piyasada yok bu arada.ülkewnin hali ortada ve hala borsadan para kazanmayıo bekleyen milyonlarca k.y. .milli piyangoyu bile bitirdiler .herşeyi bitirdiler şlimdi hayaleri çalışyorlar ..yandaş kindaş medyada ucuştayız koşunnnn manşletkleriğ..vah ülkem vah .borsa sat dolar al sistemi işliyor..endeks istermisiniz 85 dolarda 11 sonra 15 olsun mis gibi olur..sonra tekrar yeni parşamenter rejimle beraber borsaya hucum ..yatırım tavsiyrsi değildir.
Dayı bizde badem bırakıp ekyo aldık zaten bankalar da duzelttiler 2020 de. Madem öyle badem bıraktım ekyo aldım.
Bursa'da gene hep hikaye hep hikâye yıl düşüğünde kaziyoruz nasıl iş anlamadim badem bırakıp ekyo alıyoruz gene olmuyor ne yapacağız dayi
Latif
Hadi 1 2 3
Hep hikaye hep hikaye hep hikaye
Latif badem bıyık bıraktıniz mi kağıdı alırken
https://i.hizliresim.com/hr0kecf.jpg
Fakir daslar
Olası fakirlesme ve gecen dönen yerler. Yönetenler yol verirse bu seviyeden assagi görülen yerler.
İnanılmaz..
Öylesine ziyaret ettim sayfayi. L ve B denen zat'lar forumu kitlemiş, birbirleriyle chat'e çevirmişler. E haliyle baska kimse ne yazmis ne etmiş. Abone olmamla kaldırmam ve trolleri engellemem bir oldu. Kalın sağlıcakla
Citi'nin takasındaki 400 milyon lotun yabancıya ait olmadığı konusundaki hislerim güçleniyor.yabancı bu kadar zararı sineye cekmezdi.
Kanal İstanbul'un çevresine kurulacak "Yenişehir"in komşusu olan Başakşehir Hoşdere'deki 8.3 hektarlık alanın imar planlarının yürütmesi durduruldu. Bilirkişinin bölgedeki nüfus yoğunluğunun arttırıldığını ve sektörel projeksiyonların değiştirildiğini tespit ettiği davada mahkeme, telafisi güç zararlara yol açabileceği gerekçiyle yürütmeyi durdurma kararı aldı.
ne dedisek o.ganal iztanbul olmayacak diye.emlak gyo nunda ganala ihtiyacı yok zaten 12 yıl evvel 1 dolqara sayın babacan zamanında halka açılan emlak gyo yeni akape rejimiyle beraber diğer tüm kamular yarı kamular atamalı özeller t**rihe geçecek çöküşte.yönetme diye dertleri yok zaren yönetemiyorlar .fırdsat bu sistemi ..olan ülkenin kamularına oldu olan üç kuruşunu yatırım yapayım diye değerlendirmek isteyen k.y. a oldu .inceleyin bakalım ne kadar jestiyon almış kamuları bu hale getiren yöneticileri.
yabancı cuma günü garantiden bi kaçısı vardı .kaçıyolar .imf den alınan 7 milar borç da kurtaramadı ..abd zaten kesin tavrı koymuş .ardından devasa bir halk bankla başlayacak büyük sıkıntılar geliyor.kasa merkez eksi 40 milyar dolarlarda.ülkenin hali zaten ortada.yangınlar seller 8 milon yeni yurttaş?vatanlarındaki milli savaştan kaçan.böyle bir ortamda borsa**hayal bile edemiyoruz.
İnşallah iyi olur ülkemiz için .Türkiyemiz için.cefakar Anadolum için ..
Yatırırm tavsi,yes, değildir.
trol gazlarına devam ediyor sadece dikkat .para kolay kazanılmıyor.bizler için tabi .,*
gardaş
ev fiyatları uçtu kanal manal olsa ne olur olmasa ne olur ahhahahaha
dayı emlak konut projelerinden ev alabiliyon mu ahhahahaha alamazsın paran yetmez ama burada kağıt sürünüyor.. çok acayip....
maslak 1453 de
3+1 daireler 3 4 milyon tl arası
sahibinden e gir bak dayi..
Neredesin kardeşim paylaşımlarını bekler olduk
Bofa,
Deniz,
Tacirler,
Gedik
Tezgahı kurmuşlar kendileri çalıp, oynuyorlar; alçaklık, ********lik, ahlaksızlık, çakallık ne ararsan var!.
Bu arada, 2021/2 çeyrek dipnotlarına göre; yaklaşık 7 milyar civarı sırf arsa ve arazileri varmış, şirketin pd’si de yaklaşık o rakamlarda😏
Al-sat tut değildir.
Bu gün Ay sonu yine Ödeme var kira serfitikası
Hey olduğu gibi bu günki
İşlemler ve hareketlilik onun için diyorum bence
Kamu kağıtları aynı kaderi paylaşıyor.Alayı rezil oldu
Ama ekgyo da bi' Ali Cengiz oyunu dönüyor da ne olduğunu bekleyip göreceğiz.Hissede koca gün 45 milyon hacim oldu
Ben bir kere kendi satışımi sığ bir hissede hacim yaparak almışım. Hacim derken kağıtta pek işlem olmayan bir hisseydi.
Anında telefon mail yağmuruna tutuldum..
Ne yapıyorsunuz siz diyerek. Odun bokums karıştı.
Şu yapılan salaklık bu kadar aleni nasıl b
Yapılıyor inanılır gibi değil
Ki bunda yüz trilyon hacim bok karıştıran lar içindeki cıvık boku kurcalayanlsr hiç birşey bilmesen günlük işlemlere bakarak denetim inceleme başlatılması lazim
Bu işte terslik var bile demiyeceğim. Bu terslikte bir iş var. Nasıl bir tezgahsa memlekette fiyatı düşen tek şey borsa. La 10 15 yıldır aynı fiyata banka alıyor satıyoruz aynı fiyata ekgyo satıp alıyoruz. Sirket batsa daha iyi en azından son mali kitleme çıkışı olur. Koca koca holdingler 3 4 f/k fiyatlar bu seviyede kalsin yil sonu kari ile muhtemelen 2 3 f/ k olacak. Hep yatırımcıya operasyon yazıktır ya. En son operasyonu kozalaklarda çektiler hep yatırımcıya operasyon böyle bir düzme başka hiç bi yerde yok. Sonra millet ev araba doviz altin coin alıyor diyolar almayıp koparilmak icin borsaya mi gelsin. boyle seytan sofrası dünyada başka bir yerde var mı? Hem paranı alıyorlar hem aklını. La dünyada enflasyon bizde zaten katmerli enflasyon var hala bişey olsada dibe boy versem derdindeler. Resmen borsada 1 lotu olan adama keriz muamelesi yapıyolar.
Bunların hepsi bence hikaye bakın defalarca söyledim gine söylüyorum
1 açığa satış yasak getirmesi lazım
2 sermaye azaltılması lazım
3 geri alim yapması lazım
Eyer bunları yapmazsa hep kendisi çalar oynar bilmem anlata bildin mi
Hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye
Deniz,
Gedik,
Bofa,
Tacirler,
A1
Bu beşliyi yarın 10:00’da çağırsınlar, 11:00’de iş çözülür.
Adamlar o kadar pervasız ki, kurmuşlar tezgahı milletin kanını emiyorlar ama spk denilen kurumda bu alçaklığı seyrediyor maalesef.
Ya sabır, ya sabır..
Al-sat tut değildir
deniz 33 milyon lot
gedik 27 milyon lot
tacilrler 14 milyon lot
dayi bu iş ne zaman sonlanacak....
abi şirket ettiği karın yarısını temettü dağıtsın her yıl yada temettü garanti etsin mülk satıp her yıl.. valla işleme kapatılsın razıyım bu ne rezillik hergün ya