0.24 usd ve altı olmadan dönüş yapmaz. Bence tabi. Kaynak: gtüm
Printable View
0.24 usd ve altı olmadan dönüş yapmaz. Bence tabi. Kaynak: gtüm
Bizim şirket hangi sektörde :)) yorumusuz liman,kimya,gayrimenkul ?
25.10.2021 10:32:59 AKKÖK HOLDİNG CEO'SU AHMET DÖRDÜNCÜ: 2021 SONUNDA CİRODA GEÇEN YILA GÖRE YÜZDE 20-25 CİVARINDA ARTIŞ ÖNGÖRÜYORUM. PORTFÖYÜMÜZDEKİ BAYRAK GEMİSİ KİMYA SEKTÖRÜ OLDU. BURADAKİ İŞLERİMİZ DİĞERLERİNDEN DAHA HIZLI BÜYÜYOR- CAPİTAL DERGİSİ
Ağırlik kimyada yeni kapasite artirmak icin %30 luk tesis kuruluyo haberlerde var tank yapımi içinde çed raporu alındi bunuda uzun vadede yapacaz dediler kapta. limanda körfezin en büyükleri arasında senin benim paramda gözü olanın 3 limanida olsa yine yaramıyor hissemi sasa burayı yönetenler işine bakiyo kaç milyar piyasa degerinde geri alım açıkladi simitci dükkani olanda patron bakkalı olanda patron dur
Allah muhafaza eksi 1 olsa borsa halimiz ne olacak sevgili seyirciler bakıyonuz öyle hadi bilenler yazsin bakalim
Şimdi patronu kansız olmayan bir sürü hisse var 3e 5 e katlamış fiyatları şimdi ordaki patron zarar mı ediyor hisse yükselince. Hisse itin dötüne girince bu polhocu*** kar mı ediyor? Arabalar yuzde 10 koydu 1 haftada heryerde enflasyon zammı firmalar herşeye zam yapıyor. Hisseyi alacağına boya stok yapsan 1e 3 para kazanırdık 1 yılda s2m böyle hisseyi tahtacıyı oçocuğ
Polho holding olduğu için belli bir değil birden çok sektörde faaliyet yapıyor. Dolaysıyla borsa da holdingler bölümünde bulunuyor. Borsada bir hissenin temeli ne olursa olsun yükseleceği bir zaman vardır. Mühim olan doğru zamanda doğru hissede olabilmek. Ben kendi adıma bu hisseye biraz erken girdim ama sanki zamanı çok yaklaştı gibi. Her zaman dediğim gibi ben burdayım ve çorba içmek için değil iki Kuzu yemeden gitmeyeceğim. İster 2, 4 a, ister 2 ye insin. YTD
Sayın otorite inmesin niye insin üzerime alıyom bak herkesde böyle sanıyo burda artık sıkınti patron bu kağidi tutanlar kendileri malasef borsamız artık patronlarla çalışıyo yillikta bist rekor kırdi biliyosunuz bide pole bakalim net %30 eksi gösteriyo sebeb patronun malları 3.80de boşaltmasiyla oldu biliyosunuz arsa satişi .fasdaki deponun diyorum ben satışi alınan çed raporu cio muzun 20 tane kap haberi hepsi çöp oldu kim yaptı bu hisseyi böyle desek ne deriz yatırimci varmi var bist rekor kirmışmi evet çogu hisse pandeminin başlangıcindan buyana 2ye 3 katlamişmi evet neden pol %30 ekside durupta yukselmez tam 4 ay önceki fiyat 2.72 buna biri cevap versin herkes buraya görüşünü yazsın ortak biyerde buluşalım neden yükselmiyo.
Bence inatlaşma var. Birileri yüklü mal almış büyük beklenti ile patrona danışmadan onları bekliyolarlar satsın diye. Bence bu malın bizde ki 50-100 binlerle alakası yok montanlı maldan bahsediyorum. İzinsiz alınan yüklü maldan dolayı kitlediler olan biz gariblere oldu diye düşünüyorum. O mal için nezaman anlaşırlarsa tahta rahatlar benim düşüncem yatırım tavsiyesi değildir. Sadece tahtadaki oçocukluğu için başka bir neden bulamıyorum.
Bak gubre fabrika tavan o paranın yarısı eder mi ? Ettiriyolar neden uzlaşma var birlikte götürüyor sasa da öyle gitti 2 liraydı pek çok hisse öyle. Burda tam tersi inadına batırmaya yönelik icraat hamleler var. Ytd
Böyle birgunde yine hüsran
3 işlem günunde bist %4 yapmıs pol %2
"Ekmek herkese yetecekti aslında.
Tarlaya karga dadandı,
Ambara fare,
Fırına hırsız, Memlekete harami.."
Biraz gaz verim hisseye belki yükselir:) ayrılda gel oğlum yürübe :)
Burda biz biseyler dedikce seyretmeye gelen masallah saat başı dolu ne dedik 3 hisse allah bereket versin kazaniyoruz bir banka dedik bir pgasus var şimdi burda bilen çok diye soruyorum dogru yapmisim yanlışmi yapmişim sizlerden cevap bekliyorum .
Hadi geçmiş olsun hepimize bunu beklemiyordum diyen hala uykudan uyanamamistir.
Hadi biraz destek atın polhoyu hep beraber kaldiralim olmazmi ben ilk takviyelerimi yaptim sizde yapin hepberaber kazanalim .
Kademelere milyon lotlar yazılıyor artık. Yabancı artıda
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerçekten çok teşekkür ederim uzun zamandır geyik ve polemik dışında kademelerde lordları ve yabancı payını yazan oldu ciddi söylüyorum çok teşekkürler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dikte ile yazdığım için yanlışlık olmuş özür dilerim Lot lar demek istemiştim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şuan bist arti 2 olsa polho 2.78 olmaz net.
Heryerden kazanıyoz bi polden kazanamiyiz güzelim gunde tepemize bindiler nedir arkadaş bunlarin yatirimcidan istedigi milletin parasinda niye gözleri var azcik ciksa hemen milyon lot satısa koymak niye 4 ay önceki fiyattan sadece 0.76 arti getirisi var sadece bu hissede olanlara allah sabır versin.
Hisse anlasılan 2.78-2.58 arası en az bı 6-8 ay daha sürünür gibi gorunuyor.Allah kahreylesin boyle namussuzları...
https://i.hizliresim.com/gxg54gl.jpg
Yazıcam ama bazi arkadaslar ne dediğini bilmiyor 2.85 geçmeden bi cacik olmaz buda bist herğun 1 arti olsa 1700 seviyesine gideriz anca dek getirirmiyiz malum 1300 seviyesinde neyse 1500 de ayni yerinde tek hisse herzaman bu yatırimciya zarar ettirmistir ögrenecek çok kişi var eminim saat başi burda 10 kişi takip ediyo devamlı hiç bisey bilmeyen şu 4 ayda bankalardan %20 kazanmistir dahada kazanir bu hisseyi bi kamil abi övdü oda 6 aydir yok ortalikta herkese bol kazanclar sabirlar diliyorum.
https://i.hizliresim.com/a5tpq6j.png
Yorumsuz. Bakalım ne yapacak.
Cahil ky iste tek hisseye girmişin bağirıyon belli bak bankalara aylardir size söyluyoz tek hisse pişmanlıktir ben burda paylaşiyom ne yaptiğimi kimseninde zoruna gitmesin kazaniyorum da ilerde bedavaya pol alcam şimdi alacagımın iki kati olcak para sizin istediğinizi yapın ama ağlamayın iyi tatiller
Kartal buradakilerde her gün polu en yukardan satıyor en aşağıdan alıyor hemde tekrar tekrar (senin gibi) sen onları düşünme iyi para kazanıyorlar (senin gibi)
Bak buradakileri çok düşünüyorsun ya sana inanmalarini ben sagliyacagim 3 hisse soyle su garibanlara diyorum yazmiyorsun. Buradakilerde senin buraya gelip yükselen hisseleri söylemeye başladığını dusunecekler garipler.
Buraya yazdiğımdan buyana pegasus ve banka dedim kazandimmi evet 20 bin adet polho daha sahibi olabiliyorum şuan kimseye sat veya gel şunu al demedim dememde arkadaşin biride 3 hisse söyle diyo 3 aydir banka pgasus dedik benim hisselerim bunlar 2.85 gecer pol 3 dayanirsa alirim elimdekilerle bunu beklicem herzaman derim hep birlikte kazanalim şu var sizin elinizde 50 bin hisse varsa bende 3 katindan fazla var polimik yaratmaya gerek yok yıllarin tecrübesiyle neyin nezaman toplanacağini biliriz çakallara yedirmeyiz paramızi
Ne zaman yazdın Allah aşkına Pegasus sen buraya yazdığından beri düşüyordu bankayı yazdın yarın bankalarda düşer.
Lütfen rica ediyorum bana 3 tane hisse soyle bundan sonra izleyelim yada Allah aşkına artık sus.
Ben o kadar iddialıyım ki var mısın bugün 3 hisse soyle ayın 1 inden başlasın bu 3 hisseden kaçı polhoyu geçecek. Sadece tek şartım tavan yapacak hisselerden olmasın yani habere göre yazma bana şimdi.. (bu yüzden geçenlerde dilim yandı da onun için özel şart olarak koşuyorum artık :)
Bakın tekrar yazıyorum elimde tek bir lot dahi yok polho ama yinede iddialıyım ben kartal 3 hisse söylese ortalamaları polhoyu geçemez diyorum. Bence biri bile geçemez ama yinede yenilmek istemiyorum işi şansa bırakmayıyim ortalamalarını alalım ;)
Kimseye şunu al deme hakkimiz yok isteyen 5 hisse alır benimkiler belli dedigim gibi 3 gelirse pol atarım hepsini yatarım nasip bu işlerde kimsenin parasi kaybolmasın erimesin bukadar ucuz borsada çoğu hisse kazandirir bundan eminim inşallah pol hepimize kazandirir bekleyip görelim şuanlik elimizdeki yeter.
Hah işte bende bundan bahsediyorum Pol u geçecek 3 hisseyi bile buraya yazamiyorken (para kaybetme durumu yok) nasil başka hisse alabiliyorsun sen ;) Neyse benim yazım burada biter herkesin ne demek istediğimi anlamıştır.
Bir süre yine takip listemden çıkarıyorum herkese kolay gelsin
Kartal41, bence artık yazma. Kimse senin yazdıklarını okumak için buraya girmiyor. Bişey bilen, analiz yapacak biri yazsın. Yanlış anlamanı istemem, kaba olmak da istemem ama...
29 ekim cumhuriyet bayramınız kutlu olsun cumanız mübarek olsun.