Kesinlikle öyle Sayın Gölge. Dün başka bir arkadaş da yazmış. Bir kaç gündür tahtada yıldırma, bezdirme, kaçırtma hareketi pesindeler. Günlük al-sat ile kaz***** henüz görmedim. Gerçekten var ise de kutluyorum.
Geçtiğimiz yıl bir hisseden çıktım. 2.44 maliyet ile mallandım. 9.76'ya gitti, 4.60'lara geldi, 17'ye gitti, 8.50'ye geldi, sonra 21.40'a gitti, 17'lere geldi sonra da 49'a gitmişti. Bu arada sadece 3000 adet 22-24 aralığında ihtiyaçtan sattım. Sonra da 44-46 aralığında hepsini. Allah bereket versin çok güzel kazanç sağladım. (3,5 yıl bekledim)
Niyetim kimseye ders vermek değil. Ki burada çok daha tecrübeli büyüklerimiz, bilgili kardeşlerimiz var. Herkese saygı duruyorum.
Tek eksik yanımız bizim yatırımcı olmaması. Bunun en büyük sebebi de kurumsal olmayıp bakkal yönetir gibi yönetilen şirketler. Çünkü adamın sorumluluğu yok, onu denetleyecek kurumlarda maalesef daha sorumsuz. Keyfe keder açıklamalar, makyajlı blançolar ( kağıdı toplayıp götürecekse yüksek kâr, milleti kaçıracaksa daha düşük kar veya zarar.)
Ege Gübrenin liman işi bence bir altın madeni kadar değerli. Çünkü Anadolu'da öyle güzel yerler ama maalesef yanında alternatif yer veya ulaşım sorunu olduğundan değersiz işlem görüyor. Bunu da Altın'ı buldun ama götürecek yol, satacak pazar yok gibi anlayalım. İşte o yol da Nemrut Liman Yolu. Herkese bereketli kazançlar dilerim. YTD.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.