Abi ben başlığa geldiğimde shortla. :))))))))))))))
Printable View
Abbowwaw...Melih Gokcek'i camide duduklemisler. Üzerinden 18 saat geçmiş, ben yeni gördüm. Kibrasmalar camilere girdiyse, hükümetin derhal değişmesi lazım. Turkiye'de kaos istenmez.
Alıntı:
İddiayı eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alişan Satılmış dile getirdi. Satılmış'ın konuyla ilgili olarak Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma göre camide Gökçek'in kendileriyle yan yana saf tuttuğunu gören cemaat, "Biz tüyü bitmedik yetimin hakkını yiyenlerle aynı camide saf tutup Allah'ın huzuruna duramayız" diye camiyi terk etti.
Kaçma hesapları yapıyor ülke bulamıyor,B.A.E'ye RTE ile zıt diye gelmişti,RTE baktı açıklamalardan huzursuz herşeyi göze alarak,üstüne taviz vererek anlaşma yoluna gitti,adamların üstünden her türlü kirli unsur akıyor,bulaştıkları her yer kuruyor,rabbana hep bana,işin bilincini biliyorlar ayağımız kayarsa sonumuz felaket olur diyorlar devamlı %30 gücüylen bunu korumaya çalışıyorlar sistemi ele geçirdikleri için,Amaaa korkunun ecele faydası yoktur,bilinen son biliniyor.
Babacan, buna oynuyor, son mesajları bu minvalde; biz intikam almayacağız (Güvenle çekilmenin anahtarı biziz), biz de mütedeyyiniz (Aynı tabandanız), FETÖ' ye sinyaller (KHK' ları kaldırıp af çıkarma), oluk oluk para gelecek (ABD ile AB ile anlaştık)..
Siyaset böyle bir şey, Davutoğlu da aynı şeyleri söylemeye başlarsa pek ne dediği anlaşılmıyor (intikam almayacağız konusunda), eklemleyin yanına AKP' yi, MHP' yi...
Döndük başa, BOP'la tam uyumlu İhvan çizgisi..
Tabi yine ilk sopa yiyecek bizim ulusalcı tayfa olacak, SHP leşmiş CHP ile şimdi papazlar, o zaman da sopa kardeşliğinde buluşacaklar...ABD' ci ihvancılarla Kürtçü liboşların, ulusalcılara ve Rusçulara attığı dayağın tadı damaklarında kaldı.
Eski Rand Raporunda bahsedilen kilit adam var, o nasıl manevra yapacak merak konusu, 'bunların' alternatif teklifleri de o olsa gerek..
Aslında Abdülhamit'e değil de daha çok Vahdettin'e benziyor, artık orada suretini tutuyorlar, suretinden faydalanıyorlar, altındaki klikler fıkır fıkır, Omertayı ortaya sürüp dokunulmazlık kazanmışlar, o klikler saf değiştirdiği an, bu iş biter, saf değiştirmenin haklı gerekçesi de, onu korumak için yaptık olacaktır.
Bu arada kızıl Ekim geldi. 9 larda çok fazla oyalanmayacaktır..uzun dönemli konsolidasyonları artık çift hanelerde göreceğiz..
Bnm tahmin
Normal zamanından iki hafta önce erken seçim olur
Bi şekilde de aynen Devam .
Temenni değilde tahmin .
Kemküm herkes konuşsada bi dinamik filan yok değişim yönü istekli
Baksana Akşener Hn ne dedi
Diğer sisteme nerdeeee dönülcek daha
O iş çoktaan bitmiş
Yok öyle olsa
Yok böyle olsa
Amaaannn
Bi gün önce bile olsa
Adı erken seçim
:)))
Bnm için denklem şu
Erken seçim Kalış
Zamanında seçim Gidiş
Diğer tüm olasılıklar OUT
Başka senaryo yok abi
Her ulusun dinamiği ayrı tabi ama
Biz Alman İran filan süpriz sevmiyok
Sıradan sağdan sağdan gidiş
Mesela Güney Amerika filan seviyo
Hugo chavez yıllarca Abd karşıtıydı
Sonra gelmiş geçmiş en büyük Abd adamı fidel kastırello onu hastanede iyi etti O ayrı tabi
CHP+ MHP nin Ekmeleddin hamlesi ile AKP olması gerekenden 5 sene fazla iktidar olmuştur. Şimdi bu bademlerin kamudan tasfiyeside zaman alacak.
:)))))))))))))))))))))Alıntı:
Hugo chavez yıllarca Abd karşıtıydı
Sonra gelmiş geçmiş en büyük Abd adamı fidel kastırello onu hastanede iyi etti O ayrı tabi
Naapem be abi
Merhum hugo
Öyle bi ağır geriydi ki
Bunu fark edemedi
Arabayı da park edemedi
Fidel le erkek kardeşi Raul
Daha tv de gelişinden belli ne oldukları ya :)))
Venezuela harbi kabile devletiymiş.
Seçimden 1 hafta önce Bayburtlu Yusuf hadisesi var. Videosu halen nette.
Lütfen seyredin; sonra da lütfen yorumlayin, kaza bela olmasın diye düzenlenmiş bir tiyatro sahnesi değil mi? Tabii Erdogan'in Yusuf'u çağırıp, "alnindan opup, ışte Ak parti gençliği böyle olmali" video sunu da seyredin.
Hiç bir kaza olmadan belediye devredildi. Bu görüntüler olmasaydı Allah muhafaza.
Kraldan çok kralcilar var.
Vallahi çok doğru. Bravo abi. O zaman Iyi Parti yoktu. Muhalefet Chp ve Mhp idi. Yanlış olabilir, galiba Ekmeleddin'i de Kılıçdaroğlu bulmuştu.
Yazdığım doğruysa, bu denklemde Akp'yi 5 yıl daha fazla iktidarda tutan Chp ve Kılıçdaroğlu.
Yok abi muhalefet falan. Hepsi hikaye.
Şimdi hulusi akar önemli falan denince benim aklım karıştı,aynı adamdan mı bahsediliyor diye.Bu hulusi akar astlarının darbe yapacağını darbe günü öğrenen ,manyakmısınız siz diye tepki koyup boğazı sıkılan eski genelkurmay başkanı mı.O mu türkiyenin geleceğindeki önemli şahsiyet.
Abi net söyleyim
Gelecek son savaşa İngilizin eski teknolojili ipiyle giren tarafta vs olunursa
Ben minibüse biner Beş TL uzatır
Kaptan taraklarda inicek var Derim
Taraklar durağı
Yok artık sean connery de mi pedofildi.Hiç duymadım,tüh,cidden severdim adamı.Moruk iftira falan olmasın,sen bir daha bak kaynaklarına,haftasonu haftasonu üzüldüm şimdi:)))))))
Ya mesela dedik
Profil yazcağdım elim gaydı
Ama yannış adamı sevmişin o ayrı
Hah tamam bak şimdi rahatladım,pedofil falan koca sean connery e yakışır mı,gençliğimde en sevdiğim artistlerdendi rahmetli.
Yo yo sinema sinemadır,başka başka şeyleri düşünüp o büyüyü bozmanın anlamı yok.Ben sevdiğim bir yazarın da misal özel hayatını okumayı hiç sevmem,o kadar sizi etkilemiş insan nazi çıkabilir,pedofil çıkabilir,psikopat çıkabilir.Çok da kurcalamamak lazım,pasta ustasının pastasını yiyorsun,ulan bu adam nasıl biri diye merak ediyor musun o misal,fazla kurcalamak iyi değil moruk.
Şaka ha,benim hanım bu siteye bol bol yazdığımı biliyor,hayır korktuğumdan değil de saygı meselesi siz onu anladınız arkadaşlar:)))))
Yahu koca sean connery o takılmasa o kadınlar o adamı rahat bırakmaz.Yoksa benim bildiğim sinema dünyasındaki az sayıdaki sağlam karakterli adamlardan biri .