seans sonu da yemez.
Printable View
seans sonu da yemez.
Amk 15 gidecektik ne müdahale ediyon...
Dolar ı satki var olasın modeli
Rusya/Medvedev: (Kuzey Akım 2'nin durdurulması) Avrupalıların gaz için 2 bin euro ödeyeceği dünyaya hoş geldiniz- RIA
Vay emenike, 11.5dan kur korumali yapana, 1 ay sonra kur şu rakamda olursa %15 trink ve net fark ödeyecekler(ödeyeceğiz) :oleyo:
moritanyum loading cafeer bez getir buğday fiyatları gaz fiyatları uçunying mazuta zam kapıdaing :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
adamlar birbirini boğazlayacak diye
olan gene bize oldu :he:
Hayallerin partisi iktidarda o yüzden tüm hayalleriniz gerçekleşir. Ben biraz daha soğan alacam gibi. Kocaoğlanı verdik. Otomobil aldık. Kalana da soğan almalı malum virüsün ilacı soğan.
iffet o camdan arabaya doğru eğilmeyecekti, cemil ne yapsın?
fransa da 150 ye dolan alış veriş poşedi 750 euro ya doluyomuş sağlam kaynaktan duydum Tv de ona da yakınları söylemiş enflasyon 7.5 ya
ama orada poşet paralı mı bilmiyorum onu da yanında götürsün bi zahmet
Yanlış topic.
qnbfi spot +0,12 alış -0,12 satış :he:
enpara 81-96
deve sesi çıkaracam.
vakıf katlım
https://files.catbox.moe/u0imzi.JPG
tek korkum bu resim...
tam tepecek yeri/zamanı buldular..
fena moralim bozuluyor
https://files.catbox.moe/8ng3af.JPG
Merkez büfe, en azından peynirsiz tostla vurun...
Yoksa ekmeksiz tost icat olacak:he:
Cumhurbaşkanı, Gine ziyaretini iptal ederek bu gece Türkiye 'ye döneceğini açıklamış.
KKM de tehlikeli sular gündeme gelirse, şok bir faiz artışı gündeme gelebilir mi?
önümüzdeki birkaç ayın kritik sorusu olabilir bence :)
Bence gelmez.Zaten merkezin faizi bankaları fonlamak için bankalar batmasın diye ,uygulanan bir faiz değil ki.Merkezin artık anlamı yok.Ha aniden yüzde 25 faiz falan olursa elbet konu değişir.
gelir de bir işe yarar mı ? :he:
Tehlikeli sular diyorum ama beyler 🙂
tehlikeli sularda,
vatanımızın ve milletimizin selameti........ ile başlarlar..
xx% faizle kapatırlar... 3 aylık ortalama kur da olur :he:
kapı gibi oyun içi kural değişikliği maddesi var. :he:
O değil de altının onsu düştü ,borsalar toparladı ama dolar tınlamıyor, hala 13.85 madendeki kanarya cidden biziz galiba.
Savaş çıktığı için fed tarafında bir yumuşama bekleniyor.. tahvil güvenli liman hikayesi yine.. doldur boşalt yapıyor babalar..
2 milyar dolara bizim S-400 leri ukraynaya okutsak
hep damada çalışma, atıl duran milyar dolarlar var, ver garibanlara yerine buğday alırız..
İkili fiyatlı kur piyasası başladı
Gece ve gündüz fiyatı
sıfır atıp 3e böldün mü 5 işte..
yahu hiç mi, bahçeli izlemiyorsunuz.. :he:
6 9 dedi, sanırım benzine 69 pompa geldi