Garana yassak gelir mi
Neydi o tedbir
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Garana yassak gelir mi
Neydi o tedbir
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yonca ile 5-6 aydır bankalar üzerinde yaptığı çıpa bugun itibari ile bitti.
yine kendine yakışan bir final oldu :bravo:
cumadan itibaren temiz bir sayfa.
Adam kendine tutarsız masallar anlatıp duruyor, sen yine iyisin düşün Ekim'de çok israrciydi crash başladı vs, ona uyup Dow BIST fark etmez short açan bitmiştir.
Fenomen vs olmaya çalışıyor, bakalım asıl niyeti ne zaman ortaya çıkacak.
Ama hakkını vermek lazim emek veriyor, kendine ait bir tarz vs oturtmaya çalışıyor.
SPOT kapanış,
https://i.hizliresim.com/2zc22m0.PNG
bişeyler oldu bilmiyorum bu toz dumanda shortları yerine koymuş olduk...
https://i.hizliresim.com/jmjti2g.jpg
Diğer büyük bankalar kamu dışı %15 düşerken garan hiç düşmedi şimdi garan yükseliyor fksı %1 den daha fazla yukarda malı topladılar diye yukarımı sürecekler şimdi ? spek hisse gibimi olacak ? İlginç herhalde aşşağı dönmez bu saatten sonra bir de merak ettiğim konu yabancı banka alacaksa eğer garan eskisi gibi likit olacakmı yani yine garanımı seçecekler yoksa diğerlerinimi ?
Garanti de 107 long pozisyon vardı korkup 14:72 den kapadim.
Nasip değilmiş...
Abd de cuma vade sonu
Ve Borsalar göçmekte
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garan analizleriniz varsa ben okumaya hazırım içimden bunlar malı topladı yukarı sürerler kapatayım diyordum ama kapatmadım kapanış açıkçılar için hiç iç açıcı değil lanet olsun.
kala kala bu kadar bankamız kaldı...
garantide devreden çıkıyor...
https://i.hizliresim.com/bwk0g01.jpg
ben dahil bu başlığın müdavinlei azalmış sağlık olsun..
nasıl keyifler dostlar .
https://i.hizliresim.com/dx6ibr1.png
Hatta benim mesajımi da silsinler, alıntı yaptığım için görünüyor. Qnbden biri tüp sattı, sattığı parayla garan aldi. Tahta onun insafinda
Bugün 119 milyon lot devir edilmiş.
>>>>>>>>
Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, S.A. ("BBVA") tarafından Türkiye Garanti Bankası A.Ş.'nin ("Garanti BBVA") sermayesinin tamamına ilişkin olarak başlatılan ve Pay Alım Teklifi Tebliği'nin (II-26.1) uyarınca 31 Mart 2022'de Sermaye Piyasası Kurulu'nun E-29833736-110.05.05-19391 sayılı ve 31 Mart 2022 tarihli yazısı ile onaylanan gönüllü pay alım teklifi ("Gönüllü Pay Alım Teklifi") süreci 18 Mayıs 2022 tarihinde sonuçlanmıştır.
Gönüllü Pay Alım Teklifi sürecine toplam 3.223 yatırımcı katılmış ve süreç kapsamında BBVA, Garanti BBVA'nın toplam sermayesinin %36,12'sine tekabül eden 1.517.195.890,189 nominal değerli payını satın almıştır. Söz konusu paylar için BBVA tarafından ödenen toplam tutar 22.757.938.352,85 Türk Lirası'dır.
Gönüllü Pay Alım Teklifi sonucunda, işbu açıklama tarihi itibariyle, BBVA'nın Garanti BBVA'daki pay sahipliği oranı %85,97'ye ulaşmıştır. Nihai ortaklık yapısına ilişkin bilgiler ekte sunulmaktadır.
Şimdi borsa kotundan çıkması için geriye yüzde 10 mu kalmış oluyor
sayfa neden açılmaz ki?
çerezleri silin
Bence yeni banka lokomotifi YKBNK olur...zaten 2000 den önce de çok aktifti..Koca KCHOL gurubunun gülü.
Taner Genek
@TanerGenek
Xbank 1950 yi destek yapıp tepkisini verdi
Haftaya daha güzel bir hafta olacak diye düşünüyorum
Dün verdiğim endeks dirençleri takip edeceğim.
ÖS 6:22 · 18 May 2022
Bir tanıdık LUNA almış.100 dolardan 1 dolara düşünce, DAHA DÜŞMEZ DİYEREK 5.000 dolar almış...
LUNA, 0.0007 olmuş...
Hesap nasılsa tepki verir.''Ben de en azından 3-5 kat kazanırımmış..''
5.000 dolar ,3.5 dolara inmiş.
Memedabi palagiller senin bakır a döşemişler, ulayn bi kere de yılanoğluna verseler yağlı odunu ölürmüsünüz
BBVA Garan işinde benim önemsediğim.
Yaklaşık 23 milyar TL para açığa çıktı.
Yada borsaya 23 milyar TL geldi.
Garandan çıkan bu para nereye girecek.
Şimdi kaç para
Bizde şimdi bi 5 bin usd lik alsak mı SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi baktım matriksde kodu var.
Ve % 8 aşağıa 0.00017
luna da olay farklı ben o gece 26dan 20 kaldırac sort vuracaktım...4.5 kademeye gelmedı....sabah 1 centtı luna:drunk:
Abicim kaç zamandır boynuzlu dedik? Dedik mi? Donsuz yattık boynuzlu olmadan yatmadık icap ettiği zaman.
Boynuzlu dayu.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
coınlerdekı eskıden olan aldım x30 50 donemı bıttı ....artık mıllet kık kımı operse ama trade gercekten guzel teknık ıyı calısıyor...hele suan tam ayı pıyasası:)
Bugüne kadar coin yada neyse alıp satmadım.
Ama bu luna da bi deneme olabilir sanki.
LUNA nın ideal kodu var mı?
becerebilirsem 500 dolar alacağım...Heyecan olsun.
Benim çok bildiğim bir konu değil. O gün BBHT'de TerraUSD 35 cente düştü deyince bir siteden bakıp buraya resim koymuştum. Biance borsasının kendi stable USD coini değer kazanırken diğerleri düşmüş. Muhtemelen manipulasyon yaptılar, sfırladıktan sonra alım satıma kapadılar.