Allah'a şükürler olsun..
Printable View
Allah'a şükürler olsun..
O,herkese kalbine göre versin..
Dün olduğu gibi bugün de kap geleceği belliymiş gibi son 40 dakikada yukarı çektiler alımlarla...Sabah ki kap ta da yukarı çekip sonra da mal boşaltmak için kullanıldı sanki...Bunlar rahatsız edici olmaya başladı...
Biri uyardığında ona niyetin bozuk diye saldırmak yerine sabırla anlamaya calışanlara da selam olsun😇
Arz bu hafta da yok. Umudumuz gelecek haftaya..
İnan ki olmaması çok çok daha iyi oldu. Şirket çılgınca KAP atmaya, "MEKANIN SAHİBİ BENİM" diye kükremeye devam ediyor! Inanilmaz bir momentum yakaladı. Arz onayi zaten başlı başına "sihirli değnek" etkisi gösterecek.
Şu anki kükremeler yeterli kuvveti de veriyor.
Arz onayı artik "pastadaki çilek" olacak.
33 milyon Euro ihale hayırlı olsun, Bereketli kazançlar olsun dostlar.
Tahtacı kendini parçalasa da boş artık! Ok yaydan çıktı! Gesan üstüne basa basa, ortalığı yıka yıka, ihalelerin pabucunu dama ata ata,gümbür gümbür geliyor!
İhale kaplarına duyarsızlaştı epeyce. Sanırım ateşlemek için arzı bekliyor...
Arz onayını falan geçtim daha bu bomba KAP'larin yansiyacaği bilanço,yeniyilla birlikte katlanarak artacak işler... hele bir de bedelsiz bölünme!
33 milyon Euro Kraliçe Elizabeth'i bile diriltebilir dostum🤣🤣 Bu meblağın sadece son 3-5 günde bir o kadar daha açıklanmıs olanlardan sonra geldiğini de unutmayalim!
Arkadaşlar şirket haykırıyor: "BENDE BUNLARDAN ÇOK VAR ve DAHA DA GELECEK, HAZIR OLUN!"
Bekleyelim ve görelim
Arkadaşlar,coştukça coştum ama bu iş zaten daha önce alınmış,sadece imza aşaması adina tekrar KAP bildirimi olarak açiklanmis seklinde bilgiye rast geldim.
İşte acemilik! Fazla gaza gelmemek lazim galiba. Evet şirket iyi gidiyor,nefis falan filan ama şelale gibi akmanın da alemi yok mu ne🤣🤣
Arkadaşlar seviniyorsunuz ama bunun etkisi hiç olmaz çünkü ekimde ihale alınmış. Sadece ihale kesin olarak bizim şirkette kaldı. Malumun ilamı yani. Ama bu haberi bahane edip 300'ü kırarsa yok demem. Yeni alacak olanlar temkinli olsun.
Valla şimdi bana az önce esiyordun,gürlüyordun diyenler olacak ama daha önce alınmış bir iş ilişkisini sanki yeni iş ilişkisiymiş gibi algılanacağını bile bile paylaşmak da... Ne diyeyim şimdi? İhale içeriğine bakınca "daha önce.." falan filan geçiyor ama (gıcık olacağınızı biliyorum ama) bu RES meselemde olduğu gibi "kendini parlatayım" diye bana göre "çok anlamsiz bir biçimde" güven sorunu yaratıyor.
Bravo dostum! Alacak olan bunun yeni iş ilişkisi olduğunu sanarak almasın! Belki bu piyasada her şeyiyle mukayese edersen Kontr,Yeo,Smartg.. falan hepsinden çok daha değerli ve ederi mevcut durumundan yüksek bir şirket (Ben yüzde yüz öyle olduğunu düşünüyorum). Buna bakarak alınabilir ama sırf bu iş ilişkisinden girmeyi düşünen varsa durum budur.
Bu ihale haberine ertsi gün tepki vermemişti. O zaman da çok sitem etmiştik. Sonrasındaki iki üç gün yükselilşle devam etmişti. Zaten alınan işin kesinleşme haberi gelen. Sadece bu kaptan çok şey beklememek lazım ama geçen haftadan beri gelenleri toplarsak çok duyarsız ve tepkisiz kaldığı açık. Bakalım yılın sonuna 2 haftasında da güzel iş haberleri alırsak dördüncü çeyrek kar beklentisine daha fazla duyarsız kalamaz diye düşünüyorum.
Günlük grafik de yükselen desteğine yaklaştı. Önümüzdeki haftalar için umutluyuz. Sabırla beklemeye devam.
Bu iş için daha önce Ekim gibi Kap a bildirim yapılmış gesanın ihalede birinci olduğu belirtilmişti.Şimdiki Kap ise bu işin kesinleştiğinin ilanı.Bilindiği üzere 1.olmak işi almak için yeterli değil.1.olan firma yükümlülüğünü yerine getiremezse ihale 2.olana kalabiliyor.Şirketimizin daha önce bu şekilde iş almışlığı var.Dolayısıyla Kap önemli.Piyasa belirsizliği sevmez.
EBDR,Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası uluslararası güvenilirliği müthiş bir altyapısı olan bir kuruluş.Proje belediyenin tüm elektrik tüketimini yenilenebilir enerjiden karşılayacak şekilde tasarlanmış.
Bu proje diğer belediyelere hatta Avrupa şehirlerine de örnek gösterilip şirketimiz için önemli bir referans olacaktır.
Sen güven sorunu yaşayacaksın diye adamlar 33 milyonluk ihale için imzaya davet aldıklarını açıklamasinlar yani. Bak iyi oku imza atilinca bir daha aciklayacaklar o zamanda sazan gibi düşme. Yazılanları iyice okumadan hatta 3 5 kere okumadan yorum yazma derdine düşme.
Sn.keko neredesiniz, bu gemi siz olmadan yol almaz.. burayı boş bırakmayın sizden ricam :)
Zirvesinden sadece %6 uzaklıkta top döndürüyor, daha ne yapsın bu hisse?
sasa zirvesinden %56 uzaklıkta, hekts %39 uzaklıkta, smrtg %39, kontr %37. Biz ise %6.
Yeni zirveler bizi bekler desem keko hocam gibi mal pazarlıyorsuna getirirler mi lafı?
Haber çok değerli. Daha önce en iyi teklifi verdiğimiz ihaleyi alamadık deseler -5 kesindi. 33M avro çok büyük. Çok iyi kap haberlerine rağmen hala zirve yenileyememek dışında sorun yok. Her şey güzel olacak o kesin
Hisse adına sadece güzelleme yapmayıp hem riskleri hem de fırsatlari ortaya koyan herkesin görüşü benim nazarımda son derece yararlıdır. "Mal pazarlamak" deyimi sanki biraz ağır olmakla birlikte bir insanın çok muhteşem özellikleri olabilor ama haliyle hataları da olabilir. Çok iyi özellikler zaten bolca takdir edilmiş,hakkı verilmiş. Bir gün de "hata" izah edilince o insanin sözü edilen onlarca iyi özelliğine halel gelmiş olmaz ki?
Vallahi meseleyi bir daha açmak istemiyorum. Ama galiba sorun bizim memleketin "mayası"nda var. Her şeye körü körüne bağlaniyoruz. En ufak eleştiriye tahammül edemiyor,aksine sinirleniyor hatta bazen ihanete uğramis gibi hissediyoruz.
Neyse yine kafa ütülemeyeyim şimdi. Çogu forumdaşım haklı olarak mecrayı saptrdığımı söyledi. Ayni hataya düşmemeliyim
Eyvallah😇 Bu forumda bana bir şeyler oluyor, ergen bir coşkuyla yazdığımı ben de fark ediyorum sonra😂 Bazen "hisse bahane Gesan muhabbeti şahane" diye kaptırıp gidiyorum. Her şey bir yana forumda çoğu (bir ikisi hariç hepsi aklı başinda) insanin "bozguncu,keyif kaçıran,zevzek,yüzsüz... diye bana yüklendiklerini bilmeme rağmen "muhabbetten" kendimi alamıyorum😂
Sevgili forum üyeleri;
Öncelikle baştan yazayım ki, yazacaklarımın içeriği az çok belli olsun.
Ömür nikli forum üyesinin yazılarını görmemek için blokladım.
Neden derseniz geldiğinden beri değişik bir ruh hali sezdim.
Rahatsız oldum.
Olabilir dedim, burası sanal ortam.
Her rahatsız olduğun kişiyi dışarı atamazsın, zaten yetkin de yok.
Bir süre sonra rahatsızlığım arttı.
Özellikle Keko gibi kendisine saldıran insana bile sabırla cevap veren, güzel güzel anlatan insanın buradan ayrılmasına neden olunca bir daha düşündüm.
O yazı şöyleydi:
Önce müstesna bir şahsiyetsin diyor....
Sonra da;
Ben koyun postuna bürünmüş kurtlardan ziyade karşimda bana mertçe dişlerini gösteren düşmanları tercih ederim. diyor.
Direk olarak "Koyun postuna bürünmüş kurt" diyor...
Bu cümle ruhumu yordu.
Keko böyle bir cümleyi hak etti mi?
Bence hayır.
Öyle bir insan olarak tanımadım onu.
Bu Gesan forumundaki bir çok kişinin de öyle tanımadığına eminim.
"Ömür" Ama ilk geldiğinde şöyle yazmıştı:
Size iki örnek verdim.
Benim fikrimde olmayabilirsiniz, çok doğaldır.
Ama Ömür nikinin üzerine tıklayıp geldiğinden beri yazdıklarını okuyun.
Ben öyle yaptım ve bloklamaya karar verdim.
Çok pişkin bir Ömür Törpüsün den kurtuldum.
Bu arada Keko, gel kardeşim buraya.
Hiç olmazsa sana saldırsalar bile karşı tarafı rencide etmeden güzel güzel derdini anlatıyorsun.
Kelimelerin arkasına saklanıp insanların ruhunu örselemeye çalışmıyorsun.
Bekliyorum bak. :hi:
Bilmiyorum fakat ben hiç öyle algılamadım zira burada kendisini, geçmişini hiç bilmediğim bir insan olumlu yahut olumsuz konuştu diye görüşlerim 180 derece değişebiliyorsa ben kendimi sorgularım, yazanı değil lakin herkes bu şekilde düşünmüyor saygı duyarım. Sonuçta her insanın geçmiş deneyimleri(backgroundu) biricik.
Bende ilk mesajını gördüğümde Ömür isimli arkadaşım iyi niyetli ve gerçekten amatör bir yatırımcı olduğunu dusunmustum o mahcup ifadeleriyle ..
Ama sonra fabrikadan seri üretim gibi surekli uzun mesajlar..herkese cevap yetiştirmeler..sürekli sorgulamalar ve üstüne de keko ya hitaben yazdığı duzeysiz mesajlar ile beni de çileden cıkardi ve engelledim kendisini ..Tuhaf bir ruh hali olduğu çok açık o arkadaşın..Allah yakinindakilere sabır versin...
Yarın sabah hissemiz bu akşam gelen kap gazıyla yukarı vurup yine hızlıca aşağı süzülür ise gesana bir süre için veda etme kararı alırım...Bu , şirketin kötü olduğunu asla göstermez..Hissenin hareketleri adına bir güvensizlik gereğini yaparım..Ama umarım olmaz ..Hiç tepkisiz açar ve sonra yavaşça yukarı çıkarsa daha sağlıklı olur hatta...iyi gec eler dilerim..
Bazınıza, Burası bir tarikat,Keko da şeyhiniz mi? diye sormak istiyorum! Lafım,herkese değil. Amiyane tabirle "anlayan anladı". Yav siz cidden hasta mısıniz? Ben ne demişim adama? Takdir ettiğim o kadar yönün var ama "falanca meselede" bence "daha erdemli" davranabilirdin,zira senin çapına yakışmayacak bir acelecilikle hareket edip senden çok etkilenen ( uzunca bir süre ben de öyleydim) insanlara hisseyi tek taraflı olumlamıs oldun,dedim.
Benim,onun,başkasinin yapmasindan çok daha "ağır bir hata" olmasi senin bu artık "şeyhlik" mertebesine ulaşan etkinden kaynaklaniyor. Ula resmen doğru düzgün bir eleştiri sundum,adam doğrudan RES meselesine dair bir şey de demedi. Kırıldım,küstüm,bak bundan sonra benden keramet beklemeyin der gibisinden bir tepki verdi.
Neredeyse müritleşmiş olan bazilari da boyuna beni taşlayıp "gel Kekom gel,bizi yalniz komaaa.." 😂😂
La siz kendinizde misiniz? Ben ne etmis olabilrim ki bu adam buradan gitmiş olsun? Hadi o "küstüm çiçeği" siz ne diye bana saldırıyorsunuz ha bire? Hoş,hakaret olmadıkça dilediğinizi de yazin. Adı üzerinde FORUM la burası, siz iyice AĞLAMA DUVARINA döndürdünüz burayi. La cidden sırayla bana sövüp sayıyorlar ki Keko hazretleri zuhur etsin diye🤣🤣🤣
Keko hisse artı yapınca damlar sorun etmeye gerek yok. Popüler olduğu tek yer burası. Gerçi popülaritesinden dolayı bana 'yazma ,sat git !"deme hakkını kendinde görecek kadar da egolu olmuş. Yine de değerli birisi. Ama ergenler gibi engelledigin birisini, ne güzel engelledim mesajini görmüyorum diyecek kadar da ergenimsi. Engellediysen engelledin bunu neden soyleme gereği duyarki insan :) Her neyse enfes bir haber. Her şey güzel. Yarın güzel açar biraz salariz gibi. Hakkımızda hayırlısı. Herkes isteği gibi yazsın,cizsin. Okumak istemedigini engelle geç ama bunu reklam etme . 300 üzeri yeni bir dünya İnşallah. Şu kontr smrtgyi takip etmeyelim artık. Smrt bir haber attı 3 tavan yaptı. Kontr da öyle.
Valla tamda öyle. Ne anladiysan o. Sen mi keko mu. Ilaki keko. Geldiginden beri cenaze evi gibi forum. Herkes kenara cekildi. Senin saçma sapan suphelerine cevap bulmaya calisir bulduk kendimizi. Net olarak protesto hakkımı kullanarak keko in ömür out diyorum. Bi sal bizi kardeşim. Şüphelerini kendine sakla. Ben hisseden dibine kadar eminim. Sen kendine başka psikolog bul. Senin psikolojin düzelecek düzelecek diye milletin psikolojisini resmen ktin bıraktın.
selam arkadaşlar :)
fincan demişiz kulp demişiz kahvenin tadını çıkartalım :)
kapanış sonrası gelen kap yukarı hareketin başlangıcı olarak görelim.
bu kadar darılmaya kırılmaya gerek yok :)
aynı gemideyiz koskoca sasayı az önce arkadaş yazmış %59 zirvesinden aşağıda bizim de bu tarz bir durum yaşamamızın garantisi var mı?
sasa patronu herkes kral diyordu çıktı hisse fiyatı 80 lira dedi durum ortada.. hoş sasa yine oraları geçecektir. ama niye öyle bir sert düzeltmede olalım.
yani burada fikirlerimizi paylaşalım varsa kafamıza takılan bir şey soralım.
kişisel kavgalara gerek yok..
bende geçen gün burada bir arkadaşın aza şukur etmeyen gibi bir kelimeye takıldım mesala hoş bir kelime değildi..
trend yukarı teknik olarak devam beklentiler hala gerçekleşmedi gerçekleşene kadar devam :) arada güzel haberler ve hikaye gelirse güzel olur :)