GBPUSD - D1
Satış denemesi yaptım. Ama nerdeyse yukarıya gideceğine inancım %75.
Bu yüzden bekleyen emir yerleştirdim gereken yere. Olası trend dönüşünde TP 1,2775 'ler.
Allah Kerim
https://i.hizliresim.com/hfcp6xh.png
Printable View
GBPUSD - D1
Satış denemesi yaptım. Ama nerdeyse yukarıya gideceğine inancım %75.
Bu yüzden bekleyen emir yerleştirdim gereken yere. Olası trend dönüşünde TP 1,2775 'ler.
Allah Kerim
https://i.hizliresim.com/hfcp6xh.png
Bir ara kendi basligimda burda bayan forumdaslar yazsa biraz kizsal konular konuşsak demiştim..
Bir arkadaş burda cinsiyet ayrımcılığı yapılıyor daha yazmam demişti..
Demek ki dedim ekonomi forumunda sadece ekonomi yazacaksın.. Tepki çok büyük:)
Şaka yapmıştır...
Öyle bir şey olmaz çünkü [emoji846]
Ama erkek katılımcılar varken çoğunlukta, bunu söylemeniz onlara "çıkın gidin buradan" demiş olmakla aynı anlama gelebilir
Bir de yazılı iletişim çok farklı. Tahmin bile edemeyeceğiniz yerlere gidebiliyor gayet basit ifadeler. Tuhaf yani. O yüzden olabildiğince mesafeli olmak en iyisi.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Meraktan çatlicamm....gidip bakacam kim öyle tepki vermiş diye
Dow 33350..
33333 den karla kapanacak.. Az kaldı..
Yok hayır isteyen herkes herkes ile konuşabilir.. Doğal karşılanmali..
Yani diğer turlusu niyet okumaya girer.. Bayanla konuşmak istedi bizle istemiyor demek ki diye dusunmek yanlış. Bu benim degil kendi düşüncesi..
Sadece bayanlar gelin konuşalım dedim.. Suç mu:):):)
Selim bey bulamazsınız o muhabbeti çok eski:)
Saat 5 de gitmem lazim:yes:
Bugün twittera hiç bakmadım valla hep instagramdan gidiyorum:):):)
Twitter kaynıyor seçimlerle ilgili..
Tırnak içlerinde aradım, başına + 'lar koyarak aradım....bulamadım.
Hiç trend olmuyor olması çok gıcık bir şey. Bugün antrenmanım yok, evdeyim, ve trend yok. Diğer 4 gün antrenmanım olacak ve eminim yayık gibi çalkalanır piyasa.
İzmir acayip sıcak olmaya başladı. Arada soğuk suya girmezsem yanıyorum.
TV 'de seçimle şeyleri izledikçe gına geldi bana.
Instagram 'a baktım, orda da aynı tartışmalar. Kuzenim bir paylaşım yapıp tüm o tarafa oy verenleri kalaylamış. Ben de resmi beğendim. hemen arkasından annem yazdı "O hepimize sövdü, sen de resmi beğeniyorsun. Aferin oğlum". Kadın yemiyor içmiyor beni takip ediyor. Öğrenciyken MSN vardı. Annem babam hep engelliydi :). Artık utanıyorum engellemeye ama hafiye gibi, ne yaparsam haberi oluyor :)
33250 şu an Dow..Ya bunun 32240 a düşmesi lazım ya..Teknik olarak..
Altın 2020
Dow 33210
Herkese iyi aksamlar..:hi:
https://www.instagram.com/reel/CqN1I...RlODBiNWFlZA==
Bu enerji....
https://www.instagram.com/reel/Cr-It...JiY2I4NDBkZg==
Twitter da herkes küsmüş yahu:(
Dünya yansın artık umrumda değil modundalar.. Malatya da mesela deprem olmuş. Yorumlara baktım artik herkes Kader diyor.. Adıyaman da depremzede çadırları yanmış Kızılaydan satın alsınlar diyorlar..
Eyvah Eyvah..
AKP lilerde de kazandik ama bu enkazi nasıl kaldiricaz endişesi..
Travmaya girdik ülkece..
Uzun vadede bu "kuskutuplasma" doğurur...
Ama haklı degil mi insanlar? Ben şahsen seçimden bir gün önce babala TV'nin deprem özel yayınını izledim YouTube'da ağlaya ağlaya. Kendi kendime ölen insanların hesaplarını soracağız dedim. Seçim sonuçlarını görünce dumur oldum. Biz kendi kendimize gelin güvey olmuşuz. Başından beri kader deyip işin içinden çıksaymisiz keşke.
Burada yardım toplama merkezinde çocukların gönderdikleri oyuncaklar hala gözümün önünde. Eğri büğrü çocuk yazısıyla "mutlu olmanızı istiyorum" yazmışlardı.
Meğer milletin iradesi buymuş... Bize de eyvallah demek düşer.
Kader
Valla Ben Kemal Kilicdaroglunda tek bir hata goremedim.. Mükemmel bir devlet adamı profili çizdi.. Asla suçlamiyorum.. Bizler değerlendiremedik firsati..
Halk seçmedi..
Çabaları, cesareti, fedakarlığı, sevgi ve umut dolu kalbi icin Allah razi olsun kendisinden.:kalp:
2.turda yine oyumu vereceğim.. :yes:
Ben mitinge katılacağım dediğimde siz hatta kizmistiniz deprem unutuldu diye.. Kimse depremzedeleri önemsemiyor demiştiniz..
Ben de size hayat devam ediyor ağlamak çözüm değil demiştim..
Bunu deprem bölgesinde yaşayanlar idrak etmiş bizler edememişiz demek ki:)
Hayat devam ediyor.. Gidip oylarını kullanmışlar.. Kutlamalarını da yapıyorlar.. Artık hepimize ders olur.. Kimse için çok üzülmeye değmez.. Herkes başına geleni yaşar..
En azından kimseye toplumsal baskı uygulanmaz bu saatten sonra. Birinin başına kötü birsey geldiğinde kendi yasantimiz icinde mutlu olduğumuz için yargilanmayiz..
Annem yan komşunun kardeşi vefat etti diye haftalarca evde müzik dinletmedi bize...
Ama bizden biri vefat ettiğinde kimsenin umurunda olmadı..
Hayat devam ediyor. Nokta:)
Forumda da bir kere Kont 666 kızmıştı bana.. Rusya Ukrayna savaşı var sen burda müzikli paylaşımlar yapıyorsun demişti..
Ona da anlatmıştım aynı şeyleri.. :yes:
Depremde biz insanı gorevimizi yaptık. Vicdanınız rahat.. Bundan sonrası devletin gorevi:yes:
Bizzat yardım isteyen olursa ve gücüm yeterse her zaman da hazırım..
Ben siyasi görüşü ne olursa olsun ya da kökeni.. Zor durumda olana her zaman yardım edicem.. Bir Allahin kulu diyerek..:kalp:
Bu iyiliği hakkediyor bu haketmiyor hükmünü veremem..
Fakat kimseyi de mutluluğuma karıştırtmam.. Hayatımdan Ben mesulüm.. Istedigi eleştiriyi yapabilir isteyen. Sadece kendisini bağlar..
Herkes hakettigini yaşar bu hayatta:yes:
Baskalarini değiştirmek ya da ders vermek gibi amaclarim yok.. Güzel yaşamak zamanımı iyi değerlendirmek istiyorum..
Kusura bakmayin. Hava çok sıcak ve soğuk suya girip çıkmak zorundaydım.
İçimden bir sürü şey söylemek geliyor ama ne bilim. Bu durumda millet ittifakının kalitesizliği de önemli rol oynadi. Bugün Dede yeni video yayınlamış, hiçbir yere gitmiyorum buradayım diye. Delireceğim ya... Hiç özeleştiri yapmıyor.
Dediğiniz gibi...oldu bitti. Ben de daha seçim programlarını falan izlememeye çalışıyorum. Izledikçe tüylerim diken diken oluyor. İnternette yorumlar zaten almış başını gitmiş.
Milletimiz, ülkemiz için hayırlısı olsun.
Belki bizim bakış açımız yanlıştır, belki onların bakış açısı doğrudur.
Biraz grafiklere bakıp kafa dağıtacağım.
İnşallah ülkece bu travmadan çıkarız.. Ne kadar çabalarsan o kadar değişiyor yolun.. Hayallerin otesinde :kalp:
Bence XAUUSD D1 hala aşağıya dönük. Weekly grafikte ise yön hala yukari.
Normalde GBPJPY ile XAUUSD ters koreledir. Geçen hafta birlikte düştüler sasirdim.
Bugun ise olması gereken gibi, zit hareket ettiler.
Insallah calkalamaz yine. Yarin onemli haber var mi acep...
Telefondan, mikrofona konuşarak yazıyorum da, O yüzden adınızı yanlış yazdım. Sonradan düzelttim Dore diye.
Benim satıştaki hedefim 1972.
Bekleyen alım emri için ise 2079. Ve bu seviye sizinki ile birebir örtüşüyor. Ilginç bir şey...
BEEF..
https://www.beyazperde.com/diziler/dizi-28766/
Bu diziyi bitirdim ama yazmayı unuttum.. Hayatın içinden bir dizi..
İki insan.. İkisi de tükenmiş.. Yasanilanlar karsisindaki hayal kırıklıkları aynı.. Yolları kesişiyor.. İkisi de sinirini birbirinden çıkartıyor. Ve birbirlerinin davranışları hayatlarına yön veriyor.. Kontrollerini tamamen kaybediyorlar.. Yok olusa doğru adım adım beraber gidiyorlar.. Ama beraber küllerinden yeniden doğacaklar gibi devami gelirse:yes:
Çok beğendim.. Çok güzel psikolojik tahlilleri var.. tavsiye ediyorum:yes:
Yani cikardigim sonuc tabiki şu: Başkası senin davranışlarına yön vermesin. Aklını başında tut:):):)
Bugünde akşamı ettik ya.. Seçim ertesi baya tembellik yaptım..
Güzel bir gündü.. Muhabbet icin teşekkürler Selim bey:yes:
Görüşmek üzere.. hi:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Derren_Brown
Bu herif insanların zihinlerini manipüle etmek noktasında gayet bilinen biri...
Iddiasına göre insanların fikirlerinin manipüle etmek çok kolay. Gösterilerinde de hep bunu yapıyor zaten. Hani Türkiye'de yetenek sizsiniz'de insanların tahminlerini daha önceden tahmin eden Aref diye bir çocuk vardı ya. Onun atası diyebiliriz Bu herife. Aslında tahmini önceden yapmıyor, gerçekte milletin tahmin etmesi istediği şeyi tahmin etmeleri için onları manipüle ediyor.
Bu konuda hiç araştırma yapmadım aslında. Ben de bakacağım Bu konuda bir şeyler bulabilir miyim diye [emoji846]
Gunaydin herkese:hi:
Güneşin enerjisi max 5 milyar yıl sonra bitiyor. Çokta şey yapmamak lazim diyerekten bugunume basladim:):):)
Dow 33280
Altın 2012
Bist30 4992..
Bist30 da ben 1500 lerdeyken pozisyon acmistim.. önce Tayyip Erdoğan öldü haberiyle aşağı vermişlerdi hemen arkasından Garanti hisselerinin alım haberi gelmişti ve roketlemisti.. Taaa 6000 lere kadar durmadı sonra.. 1800 lerden stopladigimi hatırlıyorum..
İşte o arasi çok hızlı soluksuz oldu.. Bitcoinde de soluksuz yükseliş zamanla geri geldi.. Bist30 un da bu ani çıktığı zamanın başlangıcına inmesini bekliyorum açıkçası..
Bitcoinde de 7000 leri beklediğimi yazmıştım..
Izlemedeyim pozisyonum yok..
15.30 da ABD verisi var.. Altında hareket bekliyorum..
1966 görür ise long 2079 görür ise short acicam..