İstifan gabul edilmedi, İstifa tek taraflı bir irade değildir.
OHAL kanununa dayanarak, istifanı gabul etmiyorum.
Printable View
Listede C.ÜNLÜ ve mme niye yoklar?
Sarışınnara ön hazırlık olarak, 1 duble ırakıylan başladık! :yes:
Yoksa Tekelci Amcamın bıraktığı 2 koli ırakı, ömür billah bitmeyecek! :he:
Ankara nasılsa organize olur.
Daha kendi aramızda da konuşmadık ...
İsmail'i de alırız isterse tabii ki.
mme'yi ararım, Dedem de arar.
Tamam sordum ama cevap sorduğum kişiden gelmedi ki! :yes:
Dedeeecim yetiş; bunnar beni safım diye dövüyoo :kahkah:
Kacis yok , tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksiniz (tabiri kötü anlamda yazmıyorum samimiyetinize istinaden rahat yazıyorum ) :kahkah:
Siz ne darbeler gördünüz ne darbeler geri puskurttunuz kimse darbe yapmaya kalkamaz, kalkmazda. . hem baksaniza böyle iyi dükkan sahibi nerede bulunur :)
Afiyet olsun.
Bugün toplamda amma mesaj atmıştım.. Halkbank etkisi herhal :kahkah:
İşletmeciler arasıra değişir,
Tükkanın Ortağı %50 Sn Gaya %50 Sn Guneysu'dur
Sn Guneysu, Yöneticilik bitene kadar, Tükkan %100 Sn Gaya'nındır...
Kiracılarda bunu bilir.. :)
Doğrudur efendim. Gaya ağabey genelde öyle bir miktarla gelir; üçe beşe bakmadığım için tam miktarı ertesi gün pek hatırlamam :kahkah:
Sofra 10 (+,-2) saat sürer genelde. Buyrun siz de teşrif edin toplantıyı sevgili MedwiG.
Ne güzel olur. Öğlen uyandığınızda bizi hatırlıyorsanız; tanışmışız demektir :kahkah:
Ben toplantı yapacağınız ile ilgili mesajı gördüm ama beni tanimadiginizdan belki istememe gibi bir durum olabilir diye ki olabilir normaldir, böyle ortamlarda hep birlikte olan insanlar gene aynı olsun isteyebilirler bu yuzden herhangi birşey yazmak istemedim.. ama bu mesajıniz beni çok sevindirdi , eğer diğer sofra katılımcılari içinde bir sorun oluşturmaz ise gelmek isterim çok mutlu olurum. :)