Nerede göremiyorum ben kaynak belirtir misiniz?
Printable View
Milliyet, Zeynep Aktaş
https://twitter.com/zeynepxaktas/sta..._8QNjrruw&s=19
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar yardım kolilerine tarihi geçmemiş. her türlü ilaç
özelikle ağrı kesici. ! atmayı unutmayın. çok lazım. göçükten yaralı çıkanların feryadı ilk önce ağrımı durdurun diye haykırmaları
termal tayt ve çoraplar.
sizlerin benden istedigi birsey var midir arkadaslar
Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu: "Belki de Suriyeli göçmenlere karşı olanlara yeterince cevap veremediğimiz için Allah'ın afeti hepimizi vurdu."
Kaynak @yirmiucderece
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
adıyamanda muhteremin hiç bitmeyen çorba kazanı vardı muhterem bu kazanı kent merkezine kursa da adıyamanlılar çorba içse
ARaf 4.ayete ref.veriyorlar..
Biz nice şehirler helak etmişiz ki azabımız gelip çattığı zaman ya geceydi; halk, uykuya dalmıştı,
yahut da gündüzdü, öğle uykusundaydı, dinlenmedeydi.
Bu ayetin bu depremle ne âlakası var?
Çocukların,yaşlıların veya toptan bölge halkı Helak olacak ne suç işlemişlerdi ki?
Örnek alınacaksa;
Devenizi önce sağlam kazığa bağlayın..HAdisi ,önemli
İnsanların sinir uçlarıyla nasıl oynanır çok iyi biliyorlar. Bu yazı ile başka ne amaçlanmaktadır. Karşıt olalım. Farklı olalım amacından başka bir şey değil bu açıklama. Kendini farklı noktaya koyma çabası.
Utanıyorum utanıyorum. Birileri zamanında bu ve bunun gibi şahsiyetleri okulda eğitim vermiş veya nasihat etmiştir. O kişilerin emeklerine yazık. Allah ıslah etsin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vur emri çıkmış,direk,al tut gotur inşallah yapmazlar.öldü rup öldürüp atsınlar.
Okullar 20 şubata ötelenmiş.
spk ve borsa istanbul hakkında suç duyurusunda bulunulmuş...
https://twitter.com/CHPMuratBakan/st...FtvBSgtnA&s=19
az önce halk tv de dinledim.
türk yetkili seçimlerin bu şartlarda olması zorlaştı demiş. kime roytırsa
şimdi anlaşıldı mı ? asıl niyet
Yandaş medyada da iptal sesleri çıkmaya başladıysa pazartesi ve salı işlemlerinin iptal edilmesi masaya gelebilir, diyelim ki iptal oldu, bu hesaplamaları geriye doğru yapmak mümkün mü, günde 50 defa poz değiştiren bi dünya insan var. Bu hesaplamaların üstesinden gelinebilir mi?
Deprem olan illerdeki deprem oncesi ve sonrası anket değişimini tahmin edebiliyorlardir.
Salı dışında iptal olmaz olamaz. Pazartesi satan sattı parayı aldı hatta şimdi bu söylenti üzerine hesaplardanda çıkartmışlardır.
bu işin şifresi burdaki resimde gizli...
bu resimdeki gizli özne öyle büyük biriki...
tüm yatrımcılar bu resim için yedirildi....
cuma günü alan yatırım finansın satması önce ptesi depo şartı getirdiler...
yani elinde olmayan satmasın ve yatırım finansın mallar takasa gecsin beklediler...
böyle yaparak ptesi kuyrugu dik tuttular...güven verdiler...
depo şartı t+2 demek yani cuma günkü mallar salı günü hesaba geçicekti...
bir gün sonra ne olduysa depo şartı kaldırıldı...
ne oldu depremin yaralrımı sarıldı tüm yatırımcılar piyasayamı geldi ne oldu...
bir kişi spk nın ve borsa istanbulunda üstünde kişisel menfaatleri için kendi oyun alanı ilan ettiği borsayı açık tuttu...
işi bitince fişi çekip gitti...
cuma günkü alım ve salı günkü satım...
https://i.hizliresim.com/9vcbb6d.jpg
Fazla demir iyi demek değildir. Projesi ne ise o konulmalıdır. Esnemeyi önler. Büyük ihtimalle fotodaki demir gökdelen radyal temelidir. Projeye uygun yapılırsa sıkıntı yoktur. Ama en önemlisi zeminin durumudur. zemin dandikse fore kazik falan çalıyorsun ne bileyim sismikler falan var. Yani proje önemli..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün iptal olduysa diğer günler de olur.Ama CB,desteği olmadan olmaz.Kredili poz. var.
400 bin yat.etkilendi..o kadar büyük bir felaketki okullar bile 2 hafta kapandı...
Cumhuriyet tarihinin en büyük felaketi...Bence ptesi,salı dahil iptal edip,borsa 2 hafta kapanmalı...ve spk,Bist yön.gorevden alınmalı..
Takas vs. bunlar hepsi halledilir.Cekene borç diye yazılır.. olağan-üstü koşullar var.
Bu kapitalist baronlar kim?
Kimlerin döneminde palazlandilar?
Nurdagi ilçesinde ilk görev yerim.35 yıl önce orada çalışırken 6 bin civarı nüfus genelde tek katlı iki katlı evler vardı. Ne olduysa son 15 yılda oldu bu evler yıkıldı çok katlı evler yapıldı. Sonuç?
Tamam ilçe konumu mükemmel cevreden göç aldı.( 4 Ile bağlantılı çık istediğin yere ulaş. Hatay 100,Maraş 50 ,Adana 140 Gaziantep 70 km civarı. )
Daha iyi planlama yapilamaz miydi?
keyfi uygulama demek istediğim bu işte.
borsa kapanacaksa kapanacağını herkes bilmeli.
yoksa üç beş kodamanı kurtayım hele bi toplanalım bakacaz. tamamen keyfi.
mevzuatta deprem var hatta su basma data kaybı vb gibi tonla mevzuat var ama yapılabilir edilebilir hep böyle yuvarlak ifade. bunların kesinliği belirtilmedikçe . böyle kişiye özel açma kapama görürüz.
Doğru salı günü birileri kurtarıldı, ancak deprem milattır, Pazartesi 04.17 de deprem olmuş, izleyen saat ve günlerdeki tüm işlemlerin iptali en doğrusudur. Ha 10-15 gün sonunda alınacak tedbirlerle tavan serileri mi gelir veya taban taban mı gideriz kimse itiraz edemez. Medyada ve sosyal medyada baskı sürerse, muhalefet de bastırırsa iptal gelebilir. Yandaş medyada tam sayfa iptal haberi yapılmışsa bence iptal olasılığı belirmiş demektir.
Şuan insanlar çok duygusal haklı olarak ama duygusal kararlar söylemler hatalı olur objektifligi kaybetmemek lazım .
Benim gördüğüm devlette millette özellikle millet olarak can hiraç calisiyor uğraşıyor boş yatan yok tabiki felaket büyük olunca aksaklıklar eksiklikler oluyor.
Çok komplocu olmamak lazım biraz sakin kalmakta fayda var boş yere polemikler ile hicbirseyi halledemeyiz.
Biste işlem iptali sanırım cuma günü bayağı palayla birlikte mali sirtlayan var birazda onlar körüklüyor gibi .
Hiç açılmaması gerekirken bir hata yaptilar yada yandas korudular ama yapıldı bu geri dönüş daha sıkıntili.
Hiç düşmeyen borsa icad edilmedi depremde bile düşmeyen borsami icad edildi.
Olay şu...ptesi kapatma kararı vermeyen bist yönetimi hakkında görevi ihmalden dava acarsın.Yonetmelik gereği zaten kapatmalıydı...
Bist yönetimi görevden alınır.. Işte o zaman iptal tamamen meşru noktaya gelir..
Hatayı düzeltmek babından IPTAL olur.
Şu an bir haber duydum. Yök tüm yüksek öğretimi tatil etmiş olabilir. (yaza kadar)
Teyid gerekiyor. Bana bilgi oğlumdan geldi.