dediğiniz doğru genelde borsacılar da bu psikoloji var. ya trene çok erken binerler ya da tren hareket ettikten sonra kaçırdık tüh diyip hiç binmezler. uzun vadeli bir trend var ise o trene hangi istasyon olursa olsun binmek gerekiyor.
Printable View
Yok mu yaw pu falan? Tepemedi gitti.
Abka ortalikta olmayan birine neden yüzde 1.5 için bulasirsin anlamak zor
Bazen pizzacı penceresinde yazıyor "Gel-Al %10 indrimli"
Pala Gel Al servisi başlatmış gibi.
Tepkiyi bekleyenler thyao ile tepki gelir. Bu 129 dan teperse iyi yoksa aksama gomerler.
BIST100: 4712 de...
Saatlikler aşırı satımda ve günlükler benim açımdan kontrollu risk alınacak seviyede...
TRADE SİSTEMLER SATDA...
Benim açımdan şu demek: Elbette endeks düşebilir ama artık short riskli...ve gelecek AL SİNYALİNE(trade sistemin ,5 daklık al vermesi) GÜÇLÜ ŞEKİLDE UY.....2 gündür poz. FLAT...
https://i.hizliresim.com/r59dvqm.PNG
Bugün tepki gelmez, paragöz abinin her Ptesi fışkırttır klasiğinide unutmamak lazım
[QUOTE=*Bozkurt;6398584]Bugün tepki gelmez, paragöz abinin her Ptesi fışkırttır klasiğinide unutmamak lazım[
gelecek hafta o gelenek bozulmuş olarak haftaya daha satıcılı geçeceğini 4300 lere sakmasını umuyorum.nada gerek yok.
KOLAY BULAŞMAM...burada herkes yanılır..mesele o değil..Ama burada DURDUK YERE millete bulaşanın kuyruğunu yakalarsam ki: şimdi yakaladım hak ettiği şekilde cevap vermek lazım..
Olayın geçmişini bilmeden TARAF OLARAK görüş bildirme ..
ORTADA YOK DERKEN...online değil..ama takip ediyordur veya zaten o mesajı görecek...gıyabında sayılmaz...MESAJ BAKİ kalacak..
pztsi tatil bu arada
bu 1 mayıs problemli olabilir ..tam sandık zamanı
Ulam krdmd ne dustun 25 ten 15 e. Gelde alma bu kagidi.
LONG kalan birilerini tasfiye ettiler..
Her kimse.. 20..30.000 kontrotla batmıştır..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buradan tepki vermezse çarpma bölme yeniden öğrenmem gerek.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
temel analiz
FK 2 ULA 2 ULA 2 diye bütün ülke temel analizci kesilip malın altına yatarken
sağol bitanem bende gaz yapıyor diyebilmektir derim ağabey ne dersin?
BAK 2 FK YKB aldık ereğli yerine, fena mı oldu.
Onu da kaptırdık sahi bankalar ne olur?
benim aşkım KOZAA bundan gayrı -> çok ucuz kaldı
PROF HOCAMIZ var..Habire il il dolaşıp ders veriyor...Genelde bilanço f/k vs. bakar...BIST100 ralli iken bu hisseler gitti..ama bakıyorum son zamanlarda bu hisseler duman oldu...ODAŞ,KORDSA,KARDEMİRD VS...
Bu tür yorumlardan faydalanmak mümkün..ama önerilen hisse dolar bazlı olarak endeksten ayrışmışsa çok dikkatli olmak lazım..hatta o hisseden uzak durmak lazım..
İKİGÖZÜM demişti..bıst100 dönme dolap gibidir...aynen katılıyorum...hisseyi al ,dolar bazlı yukarıdan sat ve 2-3 yıl uzak dur...Başka hisseler bak....
Varlık fonu ne işe yaradı?
Yukarıdan kağıtları aldı
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün aldığım eregl iyi olduda ... petkmde dayak attılar ... sabahki aldıklarımdan da sopa yedim .. kısmet artık .. grafiğe göre aldım .. gerekirse stopa acımam .
İş yatırımın yerinde olsam tabana serbest satışları yazarım 4 ten sonra. Kademeler zaten boş mal altına yatan yok. Dakikasında ilk devre kesici. Açılır açılmaz ikinci devre kesici. Tertemiz
aha hoççağalın ğidiyom ben demişin sen de reisim... çok sakat profil resmi olmuş KEDÜ den AYU ya geçiş yarar mı yaramaz mı bize ne dion
abi türkiye cumhuriyeti başbakanı gitti ciddi ciddi tahtaya hoççağalın ğidiyom ben yazdı ya
o gün herhalde memlekettem umudu kestim, ama hala da kesmedim ne garip memleket ya
parayı vursak da dönsek diye uğraşıyorum, hep zarar hep zarar abü ben böyle şey görmedim ya