Ülkenin yarıdan çoğu bu akşam ülkeyi kurtardığını düşünüyor ya işte acı olan o. Ülkeyi bilimum dis güçlerden, pkk ve fetoden, lgbt den kurtardiklarini düşünmeleri esas acı olan.
Düşman yarat, ülkeyi yonet. Ne kadar kolay yahu :))
Printable View
Ülkenin yarıdan çoğu bu akşam ülkeyi kurtardığını düşünüyor ya işte acı olan o. Ülkeyi bilimum dis güçlerden, pkk ve fetoden, lgbt den kurtardiklarini düşünmeleri esas acı olan.
Düşman yarat, ülkeyi yonet. Ne kadar kolay yahu :))
Dostum mesele yüzde 48 almak mı kaybetmek mi, yıllar evvel bir spor yorumcusu, insanlar 2. leri hatırlamaz, 2. Olmanız sadece sizin için önemlidir. Başkaları için değil. Demişti.
Adamlar yalandan muhalefet yapıyor, zaten K. k. Nın arkasında duran zevat tuzu kuru, bakın Faik Öztrak açıklamalarına 70 lı yılların dışişleri gibi ruhsuz, monoton kağıdı okuyup gidiyor.
Oysa milletin çocuklarının geleceği çalındı mühendis olmuş asgari ücretle işe başlayan çocuklar var, öte yanda çaycı olup 22 k ile
devlette çalışan torpilliler.
Kemal K. milleti resmen kandırdı. Ötesi yok.
Burada KK hakkında hiç eleştiri yapmadım..Hatta bana göre geçmş yazılarada bakabşkşrsşnşz %25 oyu olan bir parti birçok belediyeyi AKP den aldı...Bir strateji ile bir masa kurdu...Ama bu seçimde muharrem gibi oyumu 2 puan artırdım başarılıyım falan da ben duymadım...
RTE nin elinden kaftancı istanbulu aldı , hemde defalarca oy sayımı yapılmasına rağmen...
Yoksa seçimi o gece satan CHP derin yapıların mı başa gelmesini istiyorsunuz...
Neyse ben hisseneti birakiyorum herkese iyi bogulmalar.
Türkiyede İmam-hatiplerin sayısı patlatan S.Demirel 7 defa gitmiş 8 defa gelmiştir.
Ülkede din ve milliyetçilik en çok satan malzemedir.
Sol kesim bunu kullanmadığı için doğal olarak kaybeder.
Bunun liderle bir ilgisi yoktur.
TR de millet dini bütündür, ancak koskoca devlet banka genel müdürünün neden EVİNDE ve ayakkabı kutusunda milyonlarca doları bankasındaki kasasında değil de bağış amaçlı evde tuttuğu ile ilgilenmez.
Ancak mahallesine gerekmediği halde yeni ve büyük bir camii yapılırsa büyük takdir eder.
Benim Yozgatlı, Rizeli vatandaşım 19 Mayısta Atatürk ün adını anmayan TBMM başkanını ve Atatürk ün adını hiçbir törende ağzını almayan Diyanet başkanını görüp yine de oyunu AKP ye atar.
Hepiniz kendi kentinizde insanların neden AKP ye oy verdiklerini sorgulamayıp CHP nin başı ile ilgilenmeyi tercih ediyorsunuz.
CHP nin başında başka biri olsa bu ortamda seçimi kazanabilir miydi?
Türkiyede sağa oy verenler ile CHP çok ayrı kulvarda.
Eskiden HDP ve PKK da yoktu. Ancak seçimleri yine sağ kazanırdı.
Yarın döviz ne olur ağalar?
xe'de 20.03 şu an
ilk seçimde oy ve ötesi sitesi sandık tutanaklarını yayınlıyordu. Bu seçimde herkes sus pus oldu.
kazanamazdı. kasıtlı yada kasıtsız kk ye hesap kesilmeye çalışılıyor. oysa kendini chp karşıtı olarak gören, genel olarak köylü kesim( şuan köyde bulunmuyor olsa dahi köyle bağı olan) asla oyunu değiştirmiyor. dediğim gibi chp karşısında kim varsa demirel, özal, çiller, mesut yılmaz , şimdide tayyip , kısaca oyları bellidir.
Ben odunu aday göstersem milletvekili seçtiririm.Adnan Menderes (1958)
kısaca yaşadığımız yer, kaderimizdir.
sayın dimitris sözlerinizin çoğuna katılıyorum iflas etmiş bir ülkenin enkazını temizlemek suçsuz kişilerin üstlenmesi adil olamaz ben şahsen siyasal islamcıların kazanmasına hiç üzülmedim bunların yiyip içtiklerini parasını masumlar neden ödesin afyonlanmış arap hayranı zevatlar ödesin eğer muhalefet kazansaydı siyasal islamcılar besleme çeteleriyle millete saldırırlardı birde üstüne bu iflas ülkenin enkazının altında kalırlardı
Yeğenim toptan tavuk dağıtımı yapıyor 103 kg bizden çıkış diyor hiç bir kasap almıyormuş satmayız diye boş boş gidip geliyorlarmiş
İnvesting 20.02...
Ekonomik durum, küresel etki, ödemeler dengesi, MB rezervi, herşey bir kenara, TL aşırı pahalı. Değer kaybi şart. Yani zamanını bilemeyiz bu işlerin. Teknik yardımcı olur ama aylardır tekniğe bakmadım. Alıp kenara koydugum şablon var oradaki değerler gelecek zira.
Bu işler vaktiyle fışkırarak olur. 3.40 tan 7,20 ye, 6.90 dan 18 lere nasıl fiskirdiysa yine fışkıracak. Zira mevcut durum o günlerden cok daha kotu. Bu politikada ısrar edilen her gün daha da kötüye gidiyor.
Yani fiskirmalari yaşamış bir millet olarak halkta pek bir sorun yaratmaz. Yüzde 110, yüzde 270 fışkırma yasadik banamisin demedi. O yüzden bir sorun teşkil etmez halk nazarinda.
Vaktiyle çeşitli kişilerle, hiç biri aramızda değil artık, bu konuları sabahlara kadar tartıştık. E haklı çıktık ki buradayız hala. Uzun uzun anlatmaya gerek yok. Rabbim ömür verirse yaşayıp görecegiz zira
O zaman Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu haybeden kazandılar seçimi. Hem de bu başarıyı, bu kadar derin ekonomik kriz yokken zor zamanda başardılar.
Karizması olmayan, silik, lider özelliği olmayan bir kişiyi aday göstep hala bahane üretmek, mantık dışı hareket etmek, halüsünasyon görmek.
Neyse RTE ve devamında gelecek olanlar, bu uyuyan hayalperest kafalara karşı seçim kazanmaya doymadılar doyamazlar. Dünyanın en dandik muhalefeti bizde.
Ekonomik kriz tavan yapmış, hala seçimi alamıyor, millet vekili sayısı dibe vurmuş, bir de onun bunun artıklarına 40 tane haybeden milletvekili hediye edilmiş, hala analiz yapılıyor.
Özellikle Mansur Yavaş a yazıklar olsun.O kadar millet aday ol derken,lideri aday ol derken çıkıp olmadı ve biz hep başka biri olsaydı kazanır mıydı diyeceğiz.
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toparlamaya çalıştıkça daha da bulaştırılıyor...
11+1.. 12... Yobazlığın da bir limiti olmalı.
ekranda derin ağır abi analiz yapıyorlar..
12 keredir analiz..
bu kadar büyüttüğünüz seçimi,
5.ye köprüden son çıkışı, aynı hızla küçültme telaşı..
dinle uyutulanlar...
entelektüel sözlerle uyutulanlar...
sayılarla uyutulanlar...
her bünyeye uygun sakinleştirici bulunur..
Benim kendime ek gelir bulmam lazım. Bir beş yıl bunun iki yılı kızımı okutacağım. Bir kitabım var şifalı bitkiler isimli 2003 yılında bitirdim sonraki iş güç derken felçli oldum tam güncellemedim. Eğer almak isteyen olursa guncelleyip satmayı düşünüyorum.
Hani 30 olacağıdı 40 olacağıdı 100 olacağıdı?
Borsa borsa borsa...Başka yol yok...
Tam olarak olmasada hafif bir değişimle aynı yerden devam kararı çıktı.
İsçi sabaha işçi olarak uyandı patronda patron olarak uyandı.
Herkes rolüne devam.
Bu sabahda acil 300 Milyon dolar lazım.Bunda bir değişiklik yok.
Turizim sezonunu kaçırmak istemezler ise doları biraz serbest bırakılabilir.
Artık nasıl bir straeji izlenecek ise göreceğiz.
şefim KK aday olarak gösterilince buradaki birçok arkadaş gibi bende seçime kadar olumsuz yorum yapmadım ama
bu kadar basit mi tüm anketlerde mansur ile imam öndeyken en formda adayla çıkmak arkasına rüzgarı almak adına 2 puanlık ara kapanamaz mıydı? bundan sonra bunu düşünüp dururuz o kriptoydu bu bunun elemanıydı muhabbetlerini geçiyorum bazı şeyler olmayınca olmuyor zorlayınca da olmuyor. en doğru kararı verirsiniz sonrası nasip deriz
Kemal artık gitse de kalsa da bir anlamı kalmadı resmen batırdı, demek Soğan olmayaydı kılıçdar ilk turda anahtarı verecekti, Kılıçdar ı kim partide tutuyor ve ilk oraya getirdi ise hain o dur.
Bir adamın bütün yaptıkları nasıl iktidara yarar, ders olarak okutulmalı, tez yazılmalı.
Bundan sonra belediye seçimi de alamaz.
Kaç defa yazdık. En başlarda ben de anlamadım. Yeni bir yüz diye bilmemkaç seçim destekledim ama artık o kadar kör gözüme parmak oldu ki yaptıkları ben de 2 seçim önce falan ayıldım meseleye. Bu son seçime kadar hala anlamayanlar vardı, daha da kötüsü bu seçimden sonra bile anlamayanlar var.
Tıngırmıngırı canlı yayında tiyatro şeklinde paketledikten sonra C*P'nin başına geçti. Tamamen proje ürünü bir siyasi KK. Bay*al'ı da zayıf yerinden yakalamışlar istedikleri gibi kullandılar, onun SKT geçince yerine bunu koydular.
Bugüne kadar yaptığından pişman olup da istifa eden bir tane A*P'li olmadı ama tıngırmıngır istifa etti. Muhalefete biz de birşeyleri değiştirebiliyoruz algısını yerleştirdiler.
Yıllardır Dövlet'e stepne dediler, onun görevi iyice açığa çıkınca dayanamadı açıktan A*P'li oldu. KK ise hala muhalif taklidi yapıyor. KK Dövlet'ten daha A*P'li.
C*P bu MV listeleriyle seçime girdiği anda baraj altı kalmalıydı.
KK'ya atılan her oy R*E'ye gitti.
Troller ne diyordu? Mince'ye, Soğan'a atılan her oy R*E'ye gidecek diye... Üzülmeyin KK'ya atılanlar da R*E'ye gitti.
R*E bu seçimi 52% ile değil, 100% ile kazandı.
TBMM de tek genel başkan Bahçeli olacak. Bu da demek oluyor ki diğer partiler mecliste grup kuramıyorlar. Meclisin tek ve mutlak hakimi de Cumhur ittifakı oldu.
Parti başkanları milletvekili olamadıkları için Mecliste komple gündem dışı oldular. Meclisteki tek hakim Cumhur ittifakıdır. Sadece cumhurbaşkanlığı kaybedilmedi. Meclis te grup kurma hakkı da kaybedildi.
Onun bunun artıklarına haybeden verilen 40 tane milletvekilliği ileride daha büyük sorunlara yol açacak. Kılıçdaroğlu ve onu destekleyen "sözde aydınlar" aslında akılısızdırlar. Strateji bilmeyen şahıslara ne denirse artık.
Muharrem İnce haklıydı.
TBMM'de en az 20 milletvekili ile temsil edilen siyasi partiler grup kurma hakkına sahiptir. Her parti grubunun kendi disiplin kurulu bulunur. Parti başkanı, eğer milletvekili ise doğrudan grup başkanıdır, parti başkanı milletvekili değil ise bir grup üyesi grup içi seçimle grup başkanı seçilir.
Genel seçimlerde milletvekili çıkartan ancak grup kurmak için yeter sayıya sahip olmayan siyasi partiler TBMM Başkanlık Divanı, TBMM Danışma Kurulu ve komisyonlarda temsil edilemezler.