Akdeniz rafineri marjları 3.çeyrekte çok daha iyi 2.çeyreğe göre. Bist30 tarafında en çok potansiyel gördüğüm yer orası benim de.
Printable View
Akdeniz rafineri marjları 3.çeyrekte çok daha iyi 2.çeyreğe göre. Bist30 tarafında en çok potansiyel gördüğüm yer orası benim de.
Garan tahtası Mepet gibi olmuş , birisi aktiften 100 bin lot alsa 40 a kadar çakacaklar , keriz bulamıyolar galiba...
Benzine 3 mazota 4 lira zam bekleniyor
bizim cudide gabarda karadenizde buldugumuz petrole dogalgaza ne oldu?... :bravo:
Yapıkredi okeyin 4.sü gibi sona kalıyor hep.
Ocak ayında yanılmıyorsam Norveç varlık fonu sağlam Tüpraş almıştı. 3.75$-4.25$ bandından.
gundi buralardaysan şunuda yorumlasana 500 lira ne zaman olacak...
böbreğimizi satıp bastık parayı...
mehteran gibi bir geri iki ileri gezip duruyor...
https://i.hizliresim.com/b846t6q.png
5 dk. alcalan trendlinelar . alcalan kalmadı ama coklu tepe goruntusu devam... kısmet
https://i.hizliresim.com/95eha2a.jpg
Bugün Astor bilanço var. İyi bekleniyor gerçi. Ama yarın enerjilerin yönünü de belirler..Bakalım piyasa ne diyecek..
Garan a bilendim. Yazildim 51.80 e
Spot 51 uzeri yok bende, olmaz, olmamali. :)
Haklısınız...Evet şirket ucuz değil. Pahalı bence de..Elimde de yok .
Ama dediğiniz rasyo nun standart bir değeri aslında yok. Sektöre göre farklılık da gösterir.. Önemli olan sektör içindeki oyuncuların birbiri ile karşılaştırılmasıdır.
Yatırımcıları için özsermaye karlılığı gibi rasyolar daha ön planda olacaktır bu hisselerde. Dertleri zaten sasa gibi geleceği fiyatlamak..Ama 1 sene sonra kaç lira olur o muamma tabi...
Patron bu işten iyi kazanacak, onda da haklısınız :)
ben sana ne diyem.
kasede al sesini.
arabanın teybüne koy. volumü aç. asdasds. :he:
dolar bazlı ikiye katlar diye aldık.
malak gibin bekliyoruz.
gara tiren gibin,
belkim gecikecek,
belkim hiç gelmeyecek.
ama palagöz gibin tl lerimlen huzursuz değilim.
uykudan önce hayellere dalıyorum. asdasds. :he:
hangi tarihti bilmem ama bankaları fiyat sırasına göre sıralamıştım...
şimdi sıralama bozuldu...
3. olan halkbankasını 4. isc geçmiş...
5. olan vakbn da 6. ykbnk geçmiş...
kamu kaybettirip özel kazandırmış...
https://i.hizliresim.com/io7zn5r.png
Garanlari heybeye doldurduk bakalim.
Tatilde foruma yazmakdan ve okumakdan sogudum.
Tel evin her yerinden çekmiyor,sayfalar açilmiyor
Tarihe not düşelim bakalım. 09.08.2023 En kötü geride kaldı %55, sonun başlangıcı %45. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e36cb94338.jpg
Sent from İPhone 16 Pro Max
1935 yılından 1971 yılına kadar devam eden Bretton Woods Sistemi’nde
altının onsu 35 ABD Doları’na sabitlenmiştir. Bu sistemin sona ermesinden
sonra altın fiyatları hızlı bir şekilde yükselmeye başlamış ve 1972 yılında onsu
70 ABD Doları’na ulaşmıştır. 1973 yılında ise tamamen serbest altın piyasası
ortaya çıkmıştır .....nerden nereye gelmiş ons.... Zamanı gelince değerine geliyor....
Ekonomi Gazetesi
@nbekonomi
·
3d
#SASA’dan Gaziantep’e 25 milyon dolarlık #GES yatırımı
SASA, Gaziantep'te 25 milyon #Dolar'lık güneş enerjisi santrali (GES) #yatırımı yapacağını duyurdu.
Zincir marketler arasındaki yazışmalar açıklandı: Fiyatları böyle belirlemişler
Rekabet Kurumu, 5 zincir markete ve bir yağ şirketine rekabeti ihlal nedeniyle verdiği ceza kararının gerekçesini delilleriyle birlikte açıkladı. Kararda yer alan dokümanlarda marketlerin ve yağ şirketinin fiyat koordinasyonu yaptığı görüldü.
PİYASA ORGANİZE EDİLİYORâ€
Rekabet Kurulu kararında, Savola tarafından tedarik edilen muhtelif markalı sıvı yağ ürünlerine ilişkin olarak A101, BİM, CarrefourSA, Migros ve Şok arasında Savola aracılığıyla fiyatların ve fiyat geçişlerinin koordinasyonunun sağlandığı ve piyasanın organize edildiği tespiti yapıldı
pirofesyonel spor öyle sağlıklı bir şey değildir... çıtır ronaldo'nun fiziğine bakıp vücut yağ oranına imrenip de ben de böyle olacam dersen , vücudunun şaftını kaydırırsın bi daha da ayar tutmaz. herifin arkasında koca bi sağlık ordusu bir düzeni var. sürekli kontrol halinde yaşıyor. öyle basketbolcu fütbolcu voleybolcu gibi fit olayım , boksör gibi güçlü olayım falan o işler profesyonel yaşam gerektirir... normal yurt paydaşına , günde yarım saat ter atılan hafif spör, direnç antrenmanları yeterli. fazla koşmaya da gerek yok.
Goody yanlış bilanço gönderdik demiş. Hayret bir şey arkadaş
bacakları kasıkları , bel bölgesini kıçını çalıştırmadan, günde sadece bin kez mekik çek bak bakalım ne hale geliyorsun. karın kaya gibi olur da , diğer bölgelerdeki kasların kısalır... onun içün ezbere spör yapılmamalı. şekilin şurdan
bence benzin fiyatları ucuz..
1 tane neskafe olmuş 5 6 tl.
cimere yazacam... benzin en az 75 olması lazım diyecem
:drunk::drunk: