Sayın zdx yıl sonu endeks hedefiniz nedir
Tı yada dolar olarak
Printable View
İş yatırım Pgsus hedef fiyatını bu sabah 1313 den 1177 TL ye düşürmüş...
Çoğu temel metal fiyatı, Çin'in teşvik eksikliğinin hayal kırıklığıyla düştü
Deniz Yatırım,
#TUPRS-TÜPRAŞ için hedef fiyatını 208 TL'den 226 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "al" olarak korudu
İş Yatırım, #EKGYO-Emlak Konut GYO için hedef fiyatını 12,01 TL'den 20,63 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "al" olarak korudu
24.14 Gümüş ons viop şort pozumuzu açtık........hadi bakalım........
Sanki endeks düşerken, akbank düşmeyecekmiş gibimemi geliyor ne
Her yükseliş satış fırsatı olarak kalacak gibi duruyor. 50 günlük ortalama destek olacak mı izlemek gerekir.
Selo Allah belanı versin, kontör artığı, kaldı 15
60 ta bekliyorum, tezgaha uzaticam :he:
Tavuğu tavanda kesicem:drunk:
ucuzunda ucuzu bir hisse 47-48 aralıgından alınır GLCVY
gecen bahsettigim MAGEN'i inceleyin derm var bisiler
Tüp neden tavan olmadı yahu hayret bişii. o kadar kar yazsam ben bile fışkırırdım
Tavuğu kestim,yumurtalarını seloya koyacam,60 bekliyorum.
Ben biraz dolaşıp hava alıcam, akşam pazarı yetişirim, o vakte kadar da zaten tohatlı abi palayı tırtıklaya tırtıklaya herifi sinir krizine socar :he:
ne yapacağı belli olmuyor..serseri mayın gibi
tuborg taban çekerse alurun..
AKBANK tahtacıları.... acil yardım, help, help
longu 40,62 den versem... 40,1x veya 40,2x ten geri yerine koyabilirmiyim ?
global alışta... robotların sahibi yapı kredide öyle
yoksa kchol'e mi dalsam bugün :whistling:
Bir de bigch bakınız kırılım var
dünki çanakkale civarındaki depremde istanbul esenyurta çatlayan binalar varmış :he:
:drunk::drunk:
Yusuf DOGAN
@yusuf34dogan
****ALTIN, FAİZ İNDİRİMİ SPEKÜLASYONLARI ARASINDA REKOR SEVİYEYE ULAŞTI****
Vadeli #altın kontratları ons başına 2.126,30 $ ile rekor kırarak kontratın 1974'teki başlangıcından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. Bu artış, yatırımcıların #fed ' in yılın ikinci yarısında faiz oranlarını düşüreceği beklentisine bağlanıyor. Yüksek faiz oranları ve güçlü dolardan kaynaklanan zorluklara rağmen altının yükselişi, özellikle ABD ve AB'nin Rusya'nın 300 milyar dolarlık döviz rezervine el koymasının ardından merkez bankaları tarafından yapılan önemli alımlarla destekleniyor. Son dönemdeki zayıf ekonomik verilerle beslenen faiz indirimi beklentisi, altının güvenli liman olarak cazibesini artırdı ve sarı metalin fiyatı bugüne kadar %2,63 arttı.
Altında gene yukarıdan verecekler de bakalım bu haftaya yetişir mi...
taten de 90 dan 30 a düşmüş :he:
göz iyi görmüyor :kahkah: