Paylaşımlar için teşekkürler
Printable View
sn. syncelik
sağ olun.
elinize, emeğinize, cömert yüreğinize sağlık.
ben de nacizane esas faaliyet kârını/bu kalemdeki trendi dikkate alan bir yatırımcıyım.
son bilanço ve bir önceki bilançodaki efk'lar göz kamaştırıcı.
trendin devamı halinde, gerek son çeyrek gerek 2018 bilançolarının parlak olacağını düşünüyorum.
sabır...
ytd diyelim, âdettendir :)
faaliyet raporundaki bazi onemli bilgileri paylasiyorum.
Bu arada bilgisayarimda bazi harfleri yanlis yazmaya basladigi icin imla hatalarimi bagislayin.
Banvitin uretim kapasitesi 250 000 ton pilic eti. 42 509 ton hindi eti. 920 160 ton yem ve 10 875 ton KIRMIZI ET
KURBAN BAYRAMININ Eylul ayinda oldugunu ve satislarin bu ayda olumsuz etkilenecegini de unutmayalim.
2017 ilk 6 ayda 196 026 ton olan ihracat 9 ayda 315 926 tona cikmis karsiliginda 409 m.$. alinmis
9 ayda 30 m.tl yatirim yapilmis bunun 13 m.tl si son ceyrekte olmus.
30 kasima kadar mevcut tum uzun ve kisa vadeli kredilerin refinansmani icin gorusmelere baslanacak.
ssss
çiftlik bank denen bir internet oyunu var arkadaşlar .
yatırdığınız para karşılığında yatırım yapıyorlar.özellikle tavukçuluk sektöründe .
bende ilk önce dolandırıcıklık yapıyor dıye düşünüyorum ama
sürekli para çeken arkadaşlarım var
ve turkıyenın heryerıne tavuk uretım çiftlikleri kuruyorlar.
hayatımda ılk defa banvt topıgıne yazıyorum.yanlıs anlamayın ama
bu borsada hangı sırketı etkıler dıye dusunurken aklıma banvıt geldı
ınsallah benı yanlış anlamazsınız ve yatırımınızı etkilemek ıstemem
yatırım tavsıyesı kesınlıkle degıldır .
Sn dün çelik.bende temele teknikten daha çok önem veririm.
Bir yatrmda hep iyimser gözlük kullanmak
Yatırımı baştan sakat yapar.
Birde olası negatif riskleri belirtelim.YTD
Hergün aynı hareket. Düşüyor gibi yapıp çıkıyor. Tam artık gidiyor derken geri düşüyor. Sığ kağıt. Ağalar ne derse o oluyor. Ytd.
Borsada uzun vadeli belli başlı hisseler dışında yatırım yapılmayacağını banvit sayesinde öğrenmiş olduk.. Geçen hafta 28,68 den tavan denemeleri yaptığında satmadık.. Şu düştüğümüz hale bakın.. Ya yorum yanlış anlaşılmasın tabi ki zaman lazım ama endeksin artıda olduğu gün de yüzde 5 aşağıdaysak yapacak birşey yok.. Ya hani yüzde 1 yukarıda olsun eyvallah tavan da beklemiyoruz.. Yabancı acımasızca satmaya devam ediyor
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bist 30 olmayan hisseye girmem diyordum tavsiye üzerine çok cüzzi miktarda girdim ama hayal kırıklığı. o cüzzi miktarla bile 250 TL bırakıyorsam büyük miktarlar ile girenlere kolaylıklar dilerim.
Anlaşılan 21.20 yi gösterecekler
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İflas mı açıklayacak?
arkadaşla bu nerede duracak artık? desteği kösteği yok mu bunun
Dipsiz kuyu bu. Kurtulmak gerek.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar ne isterse onu yapıyor. Nerde dur derse orada duracak. Dediğim gibi halka açıklık çok az. Ytd.
Tek sevindirici durum inişi hacimsiz yapmaları
Milleti korkutmak için her filmi çeviriyorlar
Kazara bilanço 130 milyon falan gelseydi herhalde şu anda 15 lerde olurduk..
Bilançosundaki bu iyileşmeyle (sürdüreceğide belli artık ) 30 tl altı fiyatlar kelepirdir bence.Er geç hak ettiği değerlere gelecektir.Hele bir mal toplamayı bitirsin ağalar!!
Yükselirken nedir bu olağan dışı hareket sebebi diye Soran spk neden şimdi bu düşüş nedir diye sormuyor hiç mi ky yı koruyan bir mecra yok arkadaş adamlara bu kadar kâr az gelmiş ky nin parası na göz dikmişler
sapır sapır dökülürken kesmezler biraz yükselince hemen devre keserler. :@
Ayıp. Tekrar eksi. Ytd.
Bugün alan satanları gösteren pasta atacak varsa atabilir mi
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/2EWroq.png
Ubs son 10 dakika 33000 lot aldı. Ağır ağır kademeye verildikçe alış girdi. Bu kara bu fiyat ucuz diye düşünüyorum. Cuma günü sattıklarımı yerine koydum. Ubs alıma devam ederse 23 dip olur. Yatırım tavsiyesi değildir.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vallahi ben de öyle düşünüyorum ama CREDIT dün açığa sattıklarını yerine koymamış gibi gözüküyor.. Ve dolayısıyla dün bence CREDIT açığa satmadı.. Muhtemelen açığa satış algısı yaratan bugün virmanlamıştır.. Dolayısıyla artık UBS mi aldı yoksa yine algı mı diye de düşünmüyor değilim.. Paranoyak olduk vallahi
Bu tahtada credit finansman gedik genelde beraber hareket ederler. Buna merryl de dahil. Ama ubs pek görmedim hem de kılçıksız alış tarafında.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...981ef48356.pnghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a83f762238.pnghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9765227327.png
Son 1 ay. Vurkaç tayfası malını satmış.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Görüldüğü üzere ubs Son bir ayda ilk kez bugün mal almış. Başkada tek lotu yok. Yarından sonra hesaba bile giriş yapmam sadece ekranı izlerim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün sanırsam sadece tepki vermiş. Ytd.
bundan bir cacık olmaz arkadaşlar