İnşallah başkan,
Bugün kü marj çok düşük, normalde ayı piyasası çok agresif olurdu, enteresan
Günün tepesi 9913
Günün dibi 9842
Ha şöyle yahu, biraz hareket gelsin piyasaya :yahoo:
Dayucum Angara da gaya bey o aradı pavyonun birine dansöz lazım mış. Hani sende iyi kıvıran birisin gitsen de hünerlerini göstersen olur mu. Sekiz işçiliğinden daha temiz
Bugün keyfim yerinde dayucuğum, sabah sabah eccük ucundan tırtıkladım herifi :he:
Sen geldiysen ve kıvırıyor dediysen günün dibi görülmüş olabilür
9790
Neyise ben eccük dolaşmaya çıkıcam akşama gelirim :cheers:
Namussuz Pala'nın kucağına oturduk derin derin içimde gezdiriyor. Baktım acıyı zevk alayım bari çektiğim acı boşa gitmesin
Reisim bir kağıda barnak at desem atar mısın belki elin uğurlu gelir
Ayafisfis abi sen eskiden elinde pambikle dolaşırdın, noldu şindi çubukla dolaşıyorsun, beni mi arkadan dürtecen pardon zopalıycan.
Ayıb bişii ya insan arkadaşına dürter mi :)
https://img.godmode-trader.de/charti...84/7694777.png
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Madem sen beni dürtemiyon, O zaman şüüüyle yapalım.
Bahriyeli abi kulağımın arkasından dürttüyo, bende senin kulağının arkasından dürtüyüm, sende bahriyeli abiyi kulak arkasından dürt.
Böylece ücgen biçiminde birbirimizi dürteriz :kahkah:
https://youtu.be/Func2oCsCrM?si=Nu5d413ag6kxfG5g
Neyise bu kadar gır gır şamata yeter, birazda piyasaya bakalım.
Bitcoine de fena çaktılar, acaba bitcoinlerden çıkan bize girer mi
Yok bahriyeli abiye bende dürtemem,sevmez üüüyle şakaları, en iyisi o ikimize birden dürtsün.
Yanlış anlama kulak arkasından
Bahriyeli abi yine haklı çıktı, way arkadaş büüyle bişii daha önce görmedik, dipsiz kuyu gibi düşüyor.
Neyise
Madalyonun diğer tarafından bakıcak olursak, ben bilezüğü bozdurduktan sonra altın yüzde 1 düşmüş
Daha iyi takip için bu beygirleri suyuniçinde yarıştırcam :drunk:
Altıns1 : 33.70
Petkoş : 18.51
Aynen tefeci faizinden beter.
Ben sana seneye 3 tane olarak geri vericem deye kandırıyorum.
Yoksa mimkin değil vermez.
Yaw o değilde 25 sene önce düğünde takılan 5 bilezüğü vardı, aldım verdim aldım verdim derken 15 bilezüğü olmuş. Bi yandan borsanın palasına ütülüyoruz bi yandan hanıma tefeci faizi ödüyorum.
Gram akıl yok bizde yaw, 25 yıldır kime çalışıyoruz gör işte
Benim kinin 30 sene önce beş bileziği vardı. Araba alırken aldım bileziği ondan sonra bir daha altın görmedi sonra da ev aldık. Hanım benden bir tane bilezik istiyor kısmet olursa bedelli askerlik parasından sonra ilk işim o. Kıçıma don almıyorum sıkacağım diye.
Çıtak dayucuğum saa bişii diyim mi
Ayı piyasası zordur.
Ücgen biçiminde birbirimize takarsak zaiyat az olur.
Bak şindi sen 25 den aldığını Ayasofya abiye 24 den ver. O da 24 den aldığını bana 23 den versin bende 23 den aldığımı sana geri 22 den vereyim. Böylece herkese 1 tale kastırmış olur zararı üleşiriz :drunk: