CRDFA - Creditwest Faktoring
Alıntı:
Originally Posted by
erkangoc
Fayizdede anapara eriyo şuan fayizler 17 lerde bunu getirisi 20 nin üzerinde ayriyeten hersene yedek akce ayırıyo anapara yı da koruyo fayizlerin yükselmesi hisse ye olumlu yansımaya başlar şusıralar hisse iyici sılaşdı satan da yok alı cı geldizaman sertyükseliyo pek satmak isdeyenyok
Uykuda mı yazdın ?
Biri dayanamadı serbestten sattı
Onu bunu bilmem...bu ortamda kobiler küçük boyutlu şirketler çek kırdırmak isteyenlerin uğrak yeri Faktoring olacaktır...hele ki bankalar bu kadar sıkıntılıyken....bilançoya bakıcaz eğer karını ciddi biçimde arttırırsa crdfa da yükseliş trendine geçer..ben Faktoring ve Leasing şirketlerin pozitif yönde ayrışacağını düşünüyorum....
Alıntı:
Originally Posted by
erkangoc
25 milyon kerbekliyorum 12 aylık 6ay lık bilanco 12 milyon gelir
25 milyon kurtarmaz..en az 30 milyon olmalı ki bi sıçrayış olsun...30 milyon sermayeli Lidfa bile yıl sonu 32-36 milyon kar beklenirken 80 milyon sermayeli cardfa daha fazla kar etmesi lazım..yoksa belli bir marjda gider gelir
Alıntı:
Originally Posted by
erkangoc
Garfa foktorig bilan cosu kötü geldi ama bununla kıyas lamayın o ihracat dı desdekliyor crdfa tamamen yurt ici
Arkadaşım garfanın Bilançosu çok iyi geldi ilk 6 aylık net kar 23 milyon....14 milyon ayrıldı malesef....borsa dışı faktoringlerin bilançolarına bakarsanız çok iyi kar etmişler...demekki ülkedeki kötü durum faktoringleri canlandırmış....