Biride tutup bisey yazsa disimi kiracagim [emoji2957]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Biride tutup bisey yazsa disimi kiracagim [emoji2957]
Masallah diyelim [emoji4]
3 milyonla tavan olacak neredeyse.
Ytd
Guzel bir sirkeleme sonrasi neredeyse tavan kapatti. Beklentiler guzel bir bilanco ve bir ust pazara cikmasi sanirim. Onumuzde bedelli sermaye var. Buradan girmeye cesaret ister.
Ne alir ne satarim [emoji39]
Ytd
Calkala bebegim calkala [emoji2955]
Kir zincirlerini aslanim
KAP: DOKTA [ ] DÖKTAŞ DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Kar veya Zarar ve Diğer Kapsamlı Gelir Tablosu
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1028643
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...80ae8e866615cc
Muazzam bilanço attı. Hay maşşşallah...
Bu hissede hiç tongaya gelmedik devamlı kar yazdık,iyi takip edildiği sürece kar bırakır,şu sıralar 29 cıvarı,esas yeri burası değil kar yazmasıylan,şöyle en aşağı 35-40 arası biryerde olmalı değeri...ytd.
Lot saymaya başladı tahtacı alış kademelerinde,madem sayacaktın sür yukarıya:seyt:
Sıktı,sıktı en sonunda sürdü yukarıy,zaten 28 seviyeleri destek yeriydi,30 gösterdi.
Tavan 31.76...Hadi bana by:wave:
Tahtacı fazla sıkamadı baktı elindekindende oluyor,28 gösterdiğinde şüpheye sevk etmişti beni 28.80 %25 boşaltmıştım,öyleya zamanında 26 gösteren hisse,zaten oradanda yüklenmiştim zamanında 30 üstü postalamıştık...böyle hisseler sürprizi sever,zaten 28 düşüşü ironiydi,bugün 28.42 gösterdiğinde sattıklarımdan fazlasını ilave etmiştim,28 altına inderse 28 stoploss koyacaktım %50,neyse olmadı yüzümüzü güldürdü tavan çekti,ama tavanı bozdu 31 altına sarktı,olsun 29 olursa tekrar yumuluruz...ytd.
Nisan ayında Dahilde İşleme İzin Belgesi alan BİST firmaları
Ticaret Bakanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan 1-30 Nisan 2022
tarihleri arasında düzenlenen Dahilde İşleme İzin Belgeleri (D1) listesinde
yer alan bilgiler şöyle;
FİRMA ÜNVANI ÖNGÖRÜLEN İHRACAT ($) ÖNGÖRÜLEN İTHALAT ($)
DÖKTAŞ DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ ¦ A.Ş. 43.631.049 9.899.018
29 tekrar damladık,tahtacı böyle devam et:ok:
KAP: DOKTA [ ] DÖKTAŞ DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1033806 Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin BildirimÖzet Bilgi Bedelli Sermaye Artırımına İlişkin Yeni Pay Alma Hakkı Kullanım Tarihleri
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Düzeltme Nedeni Bedelli Sermaye Artırımına İlişkin Yeni Pay Alma Hakkı Kullanım Tarihleri Duyurusu
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 02.03.2022
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 250.000.000
Mevcut Sermaye (TL) 116.000.000
Ulaşılacak Sermaye (TL) 162.000.000
Bedelli Sermaye Artırımı (Rüçhan hakkı kullandırılarak)
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%) Rüçhan Hakkı Kullandırma Fiyatı (TL) Verilecek Menkul Grubu Verilecek Menkul Kıymet Nevi Rüçhan ISIN Kodu Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL) İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
DOKTA, TRADOKTS91G7 116.000.000 46.000.000,000 39,65517 1,00 DOKTA, TRADOKTS91G7 Nâma DOKTA(RÜÇHAN), TRRDKTS00022
Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%) Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL) İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
TOPLAM 116.000.000 46.000.000,000 39,65517
Rüçhan Hakkı Kullanımı Başlangıç Tarihi 02.06.2022
Rüçhan Hakkı Kullanımı Bitiş Tarihi 16.06.2022
Para Birimi TRY
Bildirilmesi Gereken Diğer Hususlar
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No 6
SPK Başvuru Tarihi 25.03.2022
SPK Başvuru Sonucu Onay
SPK Onay Tarihi 26.05.2022
Artırılan Sermayeyi Temsil Eden Payların Niteliği Kaydi Pay
Ödeme Tarihi 06.06.2022 * Sermaye artırımı varsa yeni payların, payları Borsa'da işlem gören pay sahiplerinin hesaplarına gireceği, sermaye azaltımı varsa hesaplarından çıkacağı tarih.
Kayıt Tarihi 03.06.2022 * Borsada işlem gören tipteki payların hak sahiplerinin belirlendiği tarih.
Ek Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu'nun ("SPK") 27.05.2022 tarihli yazısı ile , Şirketimizin çıkarılmış sermayesinin tamamı bedelli olarak 116.000.000 TL'den 162.000.000 TL'ye çıkarılması nedeniyle ihraç edilecek 46.000.000 TL nominal değerli paylara ilişkin izahnamenin onaylandığı Şirketimize bildirilmiştir. - Pay sahiplerimizin, ellerindeki payların %39,65517'u oranında yeni pay alma hakları bulunmaktadır. - Yeni pay alma hakları (rüçhan hakları), izahnamede belirtilen esaslara uygun olarak, 02.06.2022 ile 16.06.2022 tarihleri arasında, 15 gün süreyle kullandırılacaktır. - Yeni pay alma haklarının (rüçhan haklarının) kullanımında, bir payın nominal değeri, 0,01 Türk Lirası olup, 1 lot (100 adet) pay 1,00 Türk Lirasından satışa arz edilecektir. - Sermaye artırımına ilişkin izahname Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)' ı n d a n ( www.kap.org.tr), Şirketimizin ( www.doktas.com) ve halka arzda satışa aracılık edecek İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin ( www.isyatirim.com.tr ) adreslerindeki internet sitelerinden de ulaşılması mümkündür. - Yeni pay alma hakkı (rüçhan hakkı) kullanılmasından sonra kalan paylar 2 iş günü süresince nominal değerin altında olmamak kaydıyla borsada oluşacak fiyattan halka arz edilecektir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
22.500 yakaladık 24.34 tavanda,baktık R ucuz kalmış onada yüklendik,ya herru,ya merru...buna güvenim tam iş yaptığı için,şu aralar E'ye göre R ucuz kaldı,eğer E yarın 25 yaparsa R en az 10 olmlı:he:...ytd.
Bedellisi %39.66 yaklaşık,düşük bedelli sayılır,ama hisseye göre büyük sayılır :he:,çoğu uçuk rakamlar söylüyor,40-100 felan,ben okadar uçuk değilim,eski seviyesi 30 olsun yeter,zaten tavana göre R fiatı 9.49 yapar,şu sıralar 40 puan yukarıda sayılır 9.70'e göre,amacım burada hisse pazarlamak değil sadece aydınlatma amacım...ytd.
Konya ve Bursa'daki iki alan "özel endüstri bölgesi" ilan edildi
Konya'nın Selçuklu ve Bursa'nın Orhangazi ilçelerinde belirlenen iki alanın "özel endüstri bölgesi" olmasına karar verildi.
Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Buna göre, Konya'nın Selçuklu ilçesinde Ankara-Konya ve Konya-Aksaray yolları arasında kalan Konya Organize Sanayi Bölgesi'nin bulunduğu yerdeki bir alan "TÜMOSAN Motor ve Traktör Sanayi AŞ Konya Özel Endüstri Bölgesi" olarak belirlendi.
Bursa'nın Orhangazi ilçesindeki bir alan da "Döktaş Dökümcülük Ticaret ve Sanayi AŞ Bursa Özel Endüstri Bölgesi" olarak ilan edildi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
İkinci tavan 26.76...R 10.20:)
Bu arada E tavan olunca R fiatıda ona uymak zorunda,yani önemi arttı...ytd.
Sevdim bu hisseyi tam benlik hareket ediyor,sadece sorunu sattıkların anında hesapta görülmüyor,E öylede peki R ne oluyor,onun bari bu konumdan çıkarın:notr:,devamlı nakit bulundurmak lazım alım,satımda hesaba anlık geçmediği için,neyse yarına kısmet hesapların tamamını görebilmek için,R bu aralar çok oynak E tavanı bozdu,ama 26 altına inmiyor,26'ya göre R 10 üstünde olmalı,şu aralar 9.40-60 arasında oyalanıyor !!!
E tekrar tavan,R tavanı 14.40,acep oda olurmu ?,deli sorular geliyor aklıma...ytd.
E 26.76 tavan olduğuna göre R fiatıda onun yarısında olması gerekir !!!...ytd.
Şu sıralar R 10.20,dünkü alınanlar 10 üstü gönderildi,elde bugün alınanlar kaldı satılamadığı için:ok:
KAP: [DOKTA ] BORSA İSTANBUL A.Ş. BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1034660
Dosyalar:
BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu 2022-06-03
Dil Seçimi
Dil seçimi
İngilizce
Türkçe
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında DOKTA.E payları 06/06/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 05/07/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar emir paketi tedbiri ile işlem görecektir. Emir paketi tedbiri, "piyasa emri ve piyasadan limite emir girişinin kısıtlanması", "emir iptalinin, emir miktar azaltımı ile emir fiyat kötüleştirmesinin yasaklanması" ve "emir toplama bilgi yayınının kısıtlanması" uygulamalarını kapsamaktadır. İlgili payda halihazırda uygulanmakta olan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirler de (açığa satış ve kredili işlem yasağı ile brüt takas tedbirleri) emir paketi tedbirlerinin uygulandığı süre boyunca devam edecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.
SPK'nın 11/02/2021 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasalarında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar BIST-50 Endeksi dışında kalan paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.
Genellikle ilk açılışlarda bedellilerde R fiatı uçuşa geçip sonra düşerdi,bunda tersi oldu ?,neden R fiatını düşük gösterdiler:Sad:
10,3 26,76 nın yarısı ile arasında bayağı fark var.VBTS sisteminden ceza geleceğini öğrendiler aceleleri vardı demek ki
Bugün aşırı oynak,bu oynamaya karşı çok iyi takip gerek 5-10 krş kazanmak için:plc:
27 yap,peşi 25 altı:notr:,Neden çıktın niçin düştün ?...ayın 10'nunda R tahtadan kalkıyor sanırım son rütuşlar toplama adına:whistling:...ytd.
file:///C:/Users/user/Downloads/08062022%20KAP%20Bildirim.pdf
Patron bugün itibariyle bedellileri kullanmış.
Ne gibi ?i,benim bildiğim satış yönündeydi patronmu,tahtacımı belli değil,patron satmaz biliyorum,geriye kalan alınmayan R'eri tekrar birincil piyasaya sürer E fiatından patron,devamlı düşürmelerinin sebebide ucuzdan kapatmak olabilir,zaten yapılan bütün bedelliler eski tip değil yeni tip borsa soygunu,geçen iyi yerden postalamıştı,dün bugün alıcılıyım,oda temkinli olmak kayıdı ile,çünkü borsa kumar yeri oldu yasal kılıfına sokularak,ben adam akıllı bir bedelli görmedim son günlerde,sadece kent çok iyi yaptı ondada ben yoktum:vk:,peşinden 300 olduğunda bulaştım iyi kaldırdım tradelerlen sadece,şimdi oda çuvalladı 145 yapmıştı oradan yüklendik 250 gönderdik zaten hedefim oydu,şimdi 170 altında sürünüyor karı çok düşük geldiği için,tabiki kar nasıl düşük geldi onu anlamış değilim hala,galiba devamlı şirket büyüyorya ona saymışlar:seyt:...Bundan umutluydum çok düşürdüklerinden mecbur bekleyeceğiz,zaten ne yaptığını bilmeyen bir hissedeyiz,guya uçuk rakamlar konuşuluyor,bana 30 yeterli sadece...ytd.
R satışı ve alışı son gün bugün 18.05 en son.
Elinde R bulunan mutlaka ayın 16'sı saat 16'ya kadar bedelliye katılsın,yoksa yanar patron kazanır !!!
Doktaya güvenenler rezil oldu. 3 yılda herhabgi bir hisse alan şu an zengin dokta alan küfür ediyor. Patronda karakter olmali. Var mı sizce ? İhlas grubu gibi kimse kalmayınca götürürler, yatırımcı gelince düşürürler. Madem paylasmak istemiyorsun neden borsaya girdin ki ? 75 TL ve üzeri olmaliydi ki zarsr edilmemiş olsun. Yazık günah
Dolaşımdaki pay yine yüzde 5 altına düşmüş. Kimse inanmıyor kimse güvenmiyor hisseye. İnanan üç beş kişi kaldı,onları da dökmek için bu hafta neler yapacak bakalım. Kendi adıma 35 olsun bir daha ugramam
Guya bundan umutluyduk bizi yanılttı,şu aralar 24 cıvarında sürünmede,benim dikkatım 22 bölünüş rakamında,oraya dokunup 2 tavan çekmişti 27 olarak,temennim oraya dokunmadan yukarıya 25-26 yapması yarınki bedelliye katılımın son günü olarak...ytd.
Pazarını ana yapmışlar,bakalım bizim anaç yavrularmı,zaten çok süründürdü:he: