Çimentocular devre kesmeye başladılar hala tık yok, borsadan ıktır olup çıkıncaya kadar peşinizdeyim, ne temettü ne bedelsiz hiçbir şey vermiyorsunuz bari hisse gitmesine izin verin, kontrol tamamen elinizde.
Printable View
Çimentocular devre kesmeye başladılar hala tık yok, borsadan ıktır olup çıkıncaya kadar peşinizdeyim, ne temettü ne bedelsiz hiçbir şey vermiyorsunuz bari hisse gitmesine izin verin, kontrol tamamen elinizde.
HErgün bir ton çimento hissesi tavan oluyor, bu grubun hisseleri yatmaya devam ediyor, kontrol kendilerinde küçüklerden bir tek ben mi kaldım burara yahu.
22-23 lere neden gitmişti, şimdi neden 14 lerde, kıpraş artık cment.
https://invst.ly/p4dpn
Dün 14.75 kapattı, bugün 15-16 ları beklerken canı sıkıldı 14.55 kapadı, tavan tavan giden çimentocuları hisseleri hiç mi görmüyorlar, kafalarına göre takılıyorlar.
Bunlar borsadan ıktır olup gidinceye kadar devam, başka türlü kaybımızı telafi edemeyiz, ama ky da kalmadı, ben de mezarlıkta ıslık çalıyorum böyle.:)
Yarin. 5000 lot almayı düşünüyorum
YTD
Gusül şart
Endeks 100 binden 114 bini geçti bu enkaz hala 14 lira, yuh sana cment, 3-5 lira bile gidemedi.
Bütün malı toplamış, kendisi istemeden kimse hisseye giremiyor, kendisi de alıp götürmüyor, tam ızdırap.
Cmbtn 40 liraya dayandı, sen de 15 leri devir en azından lanet. Eskiden bu devre keserdi sonra cmtn biraz hareketlenirdi şimdiki hale bak. Konya ve diğerleri de epey primlenmeye başladılar.
5-10 bin lot alacak bir babayiğit gelse de soluklarını kesse ne iyi olur, lot lot topladıklarını bir kerede alırsa ellerinden.
Cmbtn bugün %12 yaptı bu enkaz yırtına yırtına ancak %2 yaptı.
İlla aldırtacaksını millete mallarınızı ondan sonra almak için sene boyunca kıvranırsınız, alın götürün işte, bunca malı boşuna mı topladınız.
Benden başka kimse olmadığı için kendim yazıp kendimi alıntılayıp kendim cevaplıyorum.:)
Evvelsi gün 14:44 De kapatması bir msj midi acaba?...
SM-G611F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cmbtn 45 lira oldu, enkazı kaldıramadılar daha, bas gaza biraz artık cment.
Eferim, eferim...
Devre kesti sonunda.
Ağır ağır geri geliyor, yine kimseyi çarpamadı galiba, zaten Cmbtn peşine takılmıştı.
Adam gibi bir yükseliş yapamadı gitti arkadaş, aldığını da kapanışta geri verdi.
Hiçbir işe yaramazsa da bulunsun.
Düşeni kırmış, en azından ilk direncine bir atak yapması lazım.
10-20 bin alacak birisi girerse ancak gider bu hisse, millet dünya para kazandı diğer hisselerde, bozdurup buna dalarlarsa görürler 15 leri.
https://invst.ly/pb5b1
2020'de borsadan ıktır olup gideceğin bir sene olur inşallah.
Bİr sürü çimentocu birleşiyor, sen de ya cmbtn ile birleş ya da %98 üstünde malı toplamışsın çık git.
Cmbtn %5 yaptı ama hala tık yok bunda, eskiden tam tersiydi bu devre keserdi sonra Cmbtn hareket ederdi, nerdeeen nereye.
Sahip hisseyi almadığı sürece gitmeeez, tahtada kimse kalmadı zaten, bütün malı toplamış, canı ne zaman isterse o zaman gider.
20 li fiyatlar hayal oldu artık.
Tahtacı Pablo Picasso kubizm tarzı gidiyor.
Sanatçı burada ne demeye çalışıyor, altta kalanın canı çıksın mı.
https://invst.ly/pck2z
Vay vay, en çok düşen hisse, daha doğrusu itinayla düşürelen hisse.
Malın tümü kendilerinde isteseler artı bile yapabilirkin aşağıya devre kesmeyi uygun gördüler, yuh, yatacak yeriniz yok sizin.
Endeks bin puandan fazla tepki verdi, hisseyi gıdım çıkartmıyor kasıtlı olarak.
Bunlardan bir hayır gelmeyceği beli oldu.
Cmbtn'da yine de bir kaç yatırımcı var da bunda benden başka hiç kimse yok galiba.
Tahtacı yap bir tavan, ben de çekip gideyim buralardan.:)
Her türlü numarayı çevirdin, tabana kadar verdin, daha entrikadan bıkmadın mı, biraz da yukarı sürerek dene artık.
Bu işlemlerini SPK'ya yazıyorum, kontrol sende çünkü.
Cmbtn aldı sazı eline, kes devreyi belki bu enkaz da yerinden kalkar.
Dün endeks %1.5 eksiyken hisse %10 düştü ve devre kesti, bugün de %2 ye yakın artı açıyor adamsan yukarı yönlü devre kesmen lazım dağil mi, ama adam olsan diyorum dikkani çekerim.
Lanet okumaktan başka bir şey geçmiyor içimden cment.
En moktan hisseler bile senden on kat daha iyi çıktı.
Cmbtn'u başgöz ettik de bu lanet yerinde saymaya devam ediyor, en az 17 -18 olması lazımdı betona göre.
Beyefendiler izin vermiyorlar, tüm mal onlarda çünkü.
Maalesef öyle ortak.
Kasıtlı olarak önünü kesiorlar, bir hesapları vardır mutlaka.
Zaten piyasadaki bütün malı toplamışlar, belki de ıktır olup çıkarlar borsadan.
İki gün önce endeks hafif eksi olunca tabana kadar düşen hisse rallide yerinden kıpırdıyamıyor bu da açık bir baskıyı gösteriyor, Cmbtn daha istikrarlı gidiyor.
Cmbtn 49 lira oldu, bu ise 15 bile olamadı, yetişmesi için bir devrekesici lazım buna.
Ben senin çıkaracapın yere tüküreyim.Şerefsiz spek...
Ben senin gibi kağıdın!!!!
Bunun tahtası boşuna yer işgal ediyor, piyasadan malın %98'nini çekmişsin zaten, kalan %2 lik kısmı da hisseyi 20 üstüne atarsanız alırsınız zaten, çıkarın verelim malı, çıkıp gidin artık. versin aşağıya 3-5 bin daha almayı düşünüyorum bakalım.
sık sık nereye kadar. seninde günün gelir .
Çok ucuz kaldı evet illa ki birileri fark edecek...
depremde vefat edenlere ALLAH dan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.