bu senedin artık 40 altına düşmez yatti artık.. 5 senedir iflağımızı kesti
Printable View
bu senedin artık 40 altına düşmez yatti artık.. 5 senedir iflağımızı kesti
böyle bir havada bu kadar gitmeside çok iyi bunada şükür
Perşembe günüydü galiba, Denizli cam 14,94 ile tavan oldu
Son 3_5 saniyede 14,71'e kadar bastılar
Karanlıktan 14,00 çıktı
Şimdi 12,40 larda.
İlk tavanda 5 milyon küsür le tavan olurken
Sonraki günde 5 milyon küsür le %10 düştü
Hareket başlangıçları benzer.
Sonları benzemese bari
Genel kurul ne zaman toplanıyor bilgisi olan var mı
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünkü düşüş endeks sebebi ile olsaydı
Şimdiye yukarı roketlemeliydi
duruş güzel bence..dün gercekten cok sert gitti40-41 üstü kalsın
Düşüler alım fırsatı.
Dünkü fragman muhteşemdi,tavana ramak kalmıştı..
Filminin vizyona girmesini ve sonunu görelim bakalım...(Yatırım Tavsiyesi Değildir)
Takası yüksek olan abilerimiz dün yüksekten alıp bugün ucuzdan mal veriyorlar..........
Bir önceki 45.xx dünkü 46.48 mal alacağın yerler değilmiş demek ki...
Devamı için aceleye mahal yok,olgunlaşsın soğsun biraz..
Versin kendi malını çevirsin,serseri mal gelir diye umut etmekte ..
Eldeki avuçtakine baksın bakalım..
ey spek versene 40 altına çokça alalım senin bu sene suyun ısındı... istediğin kadar uğraş.. elinde sonunda çıkaraçaksın..
citi cuma yine 2335 lot almış bakalım pazartesi vermiş mi yarın belli olur
istediğin kadar zorla yukseleceksin
hayatının fırsatı çıkmış kanal istanbui ile hala utanmadan duruyorsun :-)
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN AÇIKLAMA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakanlık döneminde 'çılgın proje' olarak duyurduğu Kanal İstanbul projesi ile ilgili tüm detayları netleştiriyor. Bir diğer taraftan proje ile ilgili Karedeniz, Ege gibi bölgelerde de sıkıntılar oluşturabileceği düşünülen Kanal İstanbul projesi, etüt proje sözleşmeleri ile eylül ayında hızlandırıldı. Eylül ayı içerisinde çıkan Kanal İstanbul projesi haberlerinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilgili kurumlara; “Kanal İstanbul’u hızlandırın, bir an önce tamamlayın†mesajını verdiği aktarılmıştı
Bununla birlikte Kanal İstanbul projesi bazı revize çalışmalarından geçti ve proje çerçevesinde, Kanal İstanbul'un yer alacağı bölgede nüfus düşürüldü, iki farklı da köprü projesi eklendi. Kanal İstanbul üzerinde Karayolları Genel Müdürlüğü’nün 4 köprü yapmayı planladığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de trafiği rahatlatmak için 2 köprü daha yapacağı öğrenildi. Böylece kanalın üzerinde toplam 6 köprü inşa edilmesi planlanıyor. 2011’de açıklanan planda ise en az 8 en fazla 11 köprü olacağı söylenmişti. Yeni şehirdeki binalar en fazla 6 kat olarak inşa edileceği öğrenildi. İstanbul’a kurulacak yeni şehirde donatı alanları, konferans salonları, turizm merkezleri ve parklar yer alacak. Anadolu Selçuklu motifleriyle yapılması kararlaştırılan yeni şehirde siluete de dikkat edilecek. Şehirde bu nedenle siluet oluşturmak için kademeli yapılaşma olacak. Yeni şehirde cam mimarinin kullanılmayacağı, mevcut kentlerin dışında nitelikli bir mimariyle tasarlanacağı öğrenildi. Villa tipi yapıların da olacağı yeni şehirde ticaret merkezleri de inşa edilecek..
Biz 2011 arsa parasını beklerken "Kanal İstanbul" kadayıfın üstüne kaymak oldu...
https://i.hizliresim.com/76YMmv.png
Bu proje üçüncü hava limanından daha büyük bir proje...(Ulaştırma Bakan Açıklaması)
versene 30 altına 5000 lot alayım
pardon 40 altına
dün sattığımızı kısmen yerine koyduk, gelirse gene koyarız..
Akşam takaslara bakalım büyük abiler dün aldıklarını kusmuşlar mı
versene 40 altına nasıl olsa yarın vereceksin senden bir çaçık olömaz cmbtn
Cmbtn
https://i.hizliresim.com/5D4V3D.gif[/QUOTE]
Elinize sağlık. Birde 50 ve 200 günlük Hareketli ortalamalrı yapıştırırmısınız. Bakalım yaklaşmışmı :)
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
Açıklamalar
Şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Walter Montevecchi kişisel sebeplerle görevinden ve Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrılmış olup, Yönetim Kurulu'nun 16.01.2018 tarihli 437 sayılı kararı ile boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi uyarınca ilk Genel Kurul toplantısında onaylanmak üzere Sayın Paolo Luca Bossi seçilmiştir. Mütabiken Yönetim Kurulu'nun 16.01.2018 tarihli 438 sayılı kararı ile boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Marco Maria Bianconi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekillliği görevine Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Stefano Pantaleo seçilmişlerdir.
Şirketin yönetim kurulu başkanı istifa etmiş ve yeni başkan seçilmiş. Umarım yeni başkan ve yönetimle yönetim anlayışı da değişir ve yeni hamleler gelir ki ben öyle olacağı kanaatindeyim. Asla YTD .
Bu yeni bir dönemin başlaması demek, olumu yada olumsuz onu görcez.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
Sağolasın kardeşim uzun bir aradan sonra cmbtn borsaya dönüş yaptım sermayesi az olan şirketlerin hisseleri bana hep cazip gelmiştir.2011de almıştım bu fiyatlardan yanlış hatırlamıyorsam 60 ları görmüştüm o tarihten beri 30 lu fiyatlarda gezindi durdu geçen haftalardaki 40 üzerine çıkmasıyla dikkatimi çekti.sanki hareket başlayacak gibi inşallah yanılmamda hep beraber kazanırız
40 üstünde oturursa çok iyi olacak, buradan yeni maliyetlenmelerden sonra yeni hedefler gündeme gelir.
Şu Cment de biraz çıkışa başlayıp desteklerse beton 44-45 leri tekrar deneyip üstüne de oturabilir.
Hacim nasıl acaba, tahtayı paylaşan olursa seviniriz.
Devre kesiciye doğru git bakııım.
Çok enteresan hareketler oluyor bu hissede, bakalım altından ne çıkacak.
bu ateş üfleyerek sönmez :)
Ok yaydan çıkmış,hedefe kadar havada ne rüzgarlar görecek...
Grafiklere günlük değil haftalık ve aylık bakmak lazım...
Cmbton endekste sağlam duruyor.beton
Şşşşttttt sessiz olalım
Gelsem şöyle 42 de diye düşünüyorum bakalım öğleden sonra 15.30 karar
En iyi alıcılarda ilk iki, pazartesi oldu gibi..Garan ve İş..
Büyük resme odaklanmak lazım diyorlar her halde...