ulan bu çıkış trendinden de bizi mahrum ettin seni ****** hisse akıbetin tekrar 17 ler olur inşş senden bi cacık olmaz ytd
Printable View
ulan bu çıkış trendinden de bizi mahrum ettin seni ****** hisse akıbetin tekrar 17 ler olur inşş senden bi cacık olmaz ytd
DUA EDELİM BORSA DAHA FAZLA YÜKSELMESİN BORSA yükseldikçe ÇELEBİ tersine düşüyor,, yükselişe tam tersi düşerek tepki verdiği için Şirkete kızgın aracı kurumlar inadına dahada düşürmek için yarışa giriyor 3 lot 5 lot la hatta 1 lotla düşürüyorlar,,,
umudu kestim ben kısa vadede yza kaldı bizim iş beklemeye devam
bu kagitta yatirim fonu ve emeklilik fonlari oldugu muddetce hareketi zor.. fonlarda haftalik 20.539 aylikta 185bin lot satis olmus fonlarda 574bin lot daha var.. bu benim dusuncem...
bu pek serefli cok haysiyetli celebi kardesler sanirim temettuyu 30-32 tl arasindan odemek istiyorlar.onun icinde bu kagittaki baski ve hacimsizlik islerine geliyor. zira endeksteki kar satisi basladiginda en onde giden celebi olursa hic sasirtici olmaz
ytd..
patronun oyle niyeti olacagini sanmiyorum ama fonlarda azalma gerekiyor eskiden celebi ve deutch birlikte yuzde 75lerdeydi simdi 46 47 lerde.. haber gerekiyor tik yok nasil istir anlamiyorum adamlar, 35.5 den mal degistiriyor
bungun 35 altına hazır olun adam eziyet ede ede dşürüyor hisseyi 30 lar da yakındır bu gidişler şubat ayı da boş mart nisanda belki harket edebilir karizmayı çizde zaten bist 100 den çıkarak ama endekse de çok iyi ayak uyduruyor düşerken inatt ettim 17 de olsan tekrar seni boşamıcam celebi :vk:
borsada kagida asik olununca zarar buyuk oluyor bir noktada cikip baska kagit a girmek en iyisi..
bu kadar badki uygulanmasini anlamak vok guc alay eder gibi 51lira fiyat biciyorlat kagit yer lerde bisi dondugu acik belleyecegim almak icin
gözümümz aydın ihaleyi alamamışlar demek ki bundanmış tüm baskı yarın artı ya geçersin artık
14 kasımda 2017/3 dönem Geçici Vergide 78 Milyon kar açıkladığında 38.70 TL olan ve endeks 108.000 iken şu an 120.000 endekste 35,28'E düşmüş ise ALLAHIN BİR KULU İHALEYİ OLUMLU YÖNDE FİYATLAMAMIŞTIR, UMARIM ALMAMASI DAHA İYİ OLMUŞTURDA BÜTÜN KARI DAĞITIR BU BECERİKSİZLER..
yarin 33 lere duser... zaten ocak ta halk yatirim toplamda 125bin son 4 gundur 41116 lot satis olmus halk yatirim hergun satici... zaten celebi girdigi butun ihaleleri kaybetti.. gecmis olsun kazansaydi iyi olurdu
20_35binli lotlardan 35binlerden islem oldu.. devir yapiliyor bu fiyatlardan
devir mi kaldı ? endeks 120.000 olmuş bütün hisseler ucmuş bir tek çelebi havada da değil yerlerde sinek avlıyor ,, bu şirketin sahibi ben olsam vallahi utanırdım,,Hiç mi danışmanları iş bilenleri yok bunların anlamadık ki ?
bilançoya kadar 32 33 lere değer bilanço sonrası tekrar bi 37 haraketi sonra yeniden 34 35 lere gelecek 2. 3. bilançolalarla 38 üstünüe çıkarr tahminimce ytd
patron 11.5_12lerden almisti borsada.. zaten sirket kac tane ihaleye girdi arabistan nijeri galiba kaybetti... belki satis veya ortaklik gelirse bisi olur dedigim gibi fonlar bitetse belki 38 lere gelir... veya 3.5 veya 4 lira temettu aciklarsa
38'E GELSE NE OLUR ZATEN 3 AY ÖNCE 38.72'İ TEST ETMİŞTİ ENDEKS OLMUŞ 120.500 NEYE YARAR Kİ ? 3 KURUŞ ETMEYEN ŞİRKETLER 3 KATINA ÇIKMIŞ BEN BÖYLE KADERİN taa... birde birileri bunlara söylesin başkaya ihaleye falan girmesinler alamayacakları aşikar , boşuna heyecan yaratıyorlar,sonra hayal kırıklığı
yazik gercekten ihaleyi alsaydi o hizla 38 lerdeydi.. simdi beklentide kalmadi...
bi tav bi celebi bu iki yer b o kkk ları bi halta yaramıyor pegasus thy çoşarken bunlar yerinde sayıyorr celebi şimdiye 45 50 leri yakıyor olman lazımdı şu haline bak hacim sıfır votalite sıfır seni kim ne yapsında yatırım yapsınn gerçekten acınacak durumdasın yazık sana çok yazık adi
bekliyoruz bakalım ne kadar sürecek.(((
ytd degildir
Burada fonların bitmesi gerek..çok dağınık..zaten bir aylikta düşüş yaşandı...ama temettü zamanı yaklaşıyor..
İnsanda biraz utanma olur ,Çelebi'nin haline bak avuntu ihale haberleriyle neyi amaçlıyorlarsa ,,ARGE yok mu bunlarda, varsada çok vasat,, Fonlara bel bağlamış yazık ki ,,onu da çekmeyi beceremiyorlar ki;;
10 tl'den gelen pegasus ,,bu çelebi denen zavallı şirketi geçti ne yazik ki, uyumaya devam çelebiler,,
Gün içi %4 prim yapsın emin olun akşam eksi yada kafa kafaya kapatır, ŞİRKET BASAR HİSSEYE
celeebide açıga ssatış yapılıyor dşürücekler mi ne yapıcaklar iki gündür ve öncesinden beri belli kademelerde tek kalemde hiisse devrediliyor bi açıklamada yok pegasus bizi geçti helal
:D
bunca zaman bu gudumsuz çelebi'yi bekledik tek artısı %8 yada %9 oranında vereceği temettü .. yoksa dağlara taşlara THYAO bu 23.000 iken 5.000 idi bakın ekrana 17.000'i kırdı 10-11 olan pegasus 37,200 TL :( temettüyü de nisan sonuna kadar verir :(
Hayırlı olsun.
167 - 05.02.2018 09:17:06 - CELEBI NAS AIRPORT SERVICES INDIA, MIAL`IN ACTIGI YER HIZMETLERI IHALESININ LEHINE SONUCLANDIGINI BILDIRDI.
HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/TR/BILDIRIM/657941
Neden tepki vermiyır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
vermiş işte tepkisini % 1 düşerek ((:
EVA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ihalesini alamasaydı %5 düşerdi aldı %1 düşmüş , thy %4 artmış, bu yer hizmetleri faresi anca seyrede dursun..
hadi şaşırtin bugun bizi çelebi kardeşler
nasib olur da 38 leri yeniden görürse bu kez gözünün yaşına bakmiycam...endeks rally yaparken nazlan %2 düşünce iki katı düş karaktersiz tahta
EVA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks %1.19 ÇELEBİ %.4,44 TAM 4 KATI FAZLA DÜŞMÜŞ ,,SAYIN YAPI KREDİ YATIRIM TÜRKİYENİN EN ÖNDE GELEN EN ESKİ ARACI KURUMLARINDAN BİRİ OLARAK DAHA YENİ 51.000 FİYAT VERMEMİŞMİYDİ,,BİST'TEN DE ÇIKARSALAR DA KURTULSA HERKES
bunlara değil ihale şartname bile çok.
ytd.
33 bekledim gelmedi 34 lerden girdim ,35olursada çıkarım ne güzel kağıtlar var prim yapacak
*** ettiler çelebi'yi ne yazık ki :( 3 YIL GEÇMİŞ NEREDEYSE ARADAN DOLAR , BORSA ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ BİZ HALA ESKİ SEVİYESİNİ 33-35'LERİ KONUŞUYORUZ ..
Anlamadığım üstü nde en az 2 lira temettü var..ama onayla kağıdı götürmuyor..12 marta kadar böyle belki iyi kar açıklarsa belki 40 görülür... bugün lerden bişi beklememek gerekir...