https://i.hizliresim.com/Lb5NPZ.png
pasta
Printable View
Sayın baldayi dün seni aradım forumda. Brksn da oldugunu biliyordum. Dun göremedim. Gördüğüme sevindim. Sizce ne olur brksn da?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın sahap bişey demek için çok erken bide piyasalar çok karışık dolar an itibarıyle 4 lıralarda geziniyor ben önümü göremediğimden brksn yatırım amaçlı almıyorum alıyorum satıyorum satıyorum alıyorum
ama nezaman bıraz almaya kalksam fıngırdek hatun gibi hemen zıplıyor :)
Ben de aynısını yapıyorum. Zaten yukarıda duramıyor. Ama sanki bu aralar hareketli olacak gibi... İki gündür son saatlerde alım oluyor.
2 günlük işlemlere bakınca neredeyse herkez senin benim yaptığımı yapıyor dıkkat çekici bir alıcı yok ama hısse yükseldi :)
https://i.hizliresim.com/Lb562b.png
buda 2 günlük işlemler
Kızdı...Canını yakan mı var,yoksa meydan mı okuyor?
Bakalım 31 lere kadar düşecek mi.
2.31 maliyetle aldım ama 2.48 gördü gider diye vermedim. Keşke satsaymisim...
44sahap kardeş...Bundan önce 2,44 'den vermediğime ben de pişman olmuştum.
Bu kez birazını verdim.
Allah alanı da satanı da pişman etmesin.
İyi yapmışsın dostum... Tekrar aşağıdan alırsın.
bende 2,45 den aldım hayırlısı bakalım....
xxtrader,moral veriyorsunuz üstad...Kazancınız bol olsun...
Kardeş 4.5 hedef fiyatı ne dayanarak koydunuz? Kağıtta potansiyel var ama 4.5 biraz fazla degil mi? Tabi zamanında 15 lere gitmiş bir kağıt. O yükseliş manipülasyon ile oldu.
şuan 17 fk larda işlem görüyor demek ki bu hisse ilerleyen yıllarda 17 fk da işlem görmek isteyebilir....hisse fiyatı 2,35*15/2=17,62 fk
17,62*6/15=7 tl
kısaca bu şirketin 1-2 yıl içinde 6 milyon kar elde edebileceğini düşünüyorum....bu fiyata görede 7 tl çıkıyor hesap....
2 milyon kar ile 17,6 fk ile 2,35 den işlem gören hisse 6 milyon kar ile 17,6 fk ile 7 tl den işlem görmesi gerekir.....6 milyon kar olasılık dışı diyorsanız hesap revize edilir....ytd
SayınADORABLE sizin bir amcanız vardı o da yılsonu 7 TL demişti galiba.
defter degeri 1.90 olan hıssede 6 milyon kar hıssenin defter değerini yaklaşık 2 lira yapar
2 lira olan malı kım 7 lıralardan alsın altın madenimi bulmuş yada aselsan mıki ederinin 2 katı 3 katı fıyattan pirimli işlem görsün neresinden bakarsan bak öok saçma bir mantık
2.36 ile bende berkosan yatırımcıları arasına katıldım..
hisse fiyatı beklentisi ile ne alakası var..sen diyorsun madem biliyorsun bas parayı yok öyle bir dünya hocam...ben yüklü parayı ancak bist 50 ye kadar basarım onun haricinde malesef tarzım değil sonuçta patron şirketi...hisse fiyatını benim hesapla bulmamın hiçbir önemi yok çünkü patronun kafasında ki fiyat önemli......bu borsada siyahı beyaz beyazı siyah çok rahat gösterebilirler....benim bu hisseye yatıracağım max. para 15-20 bin....
normalde kısa vade hedef 2,55 civarı görünüyor ytd...
Twet te bazı hisse şeyhleri ve ona biat eden müritleri var.
Şeyh/hisse uzmanı al deyince alıyorlar,sat deyince satıyorlar.
Şeyh önceden alıyor ve müritlerine /takipçilerine "alın" diyor.
Şeyh köşeyi dönerken müritlerden bazısı çorba parası kazanıyor,çoğu havasını alıyor.
Bizim BRKSN' a da bunlar el attı ve terk ettiler gibime geliyor.
önümüzde 2,29 ve 2,62 hedefi var bakalım spek hangisini tercih edecek....ytd