Parası kalmamış olabilir mi: )
Printable View
Istanbul Serbest fonu bedelli parasını hazırladı.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4150 duvar oldu
5dklığına dışarı çıktım 41.50gösterip yeniden salmış,ulan adi herif beni mi izliyon.
41.50 görüldükten sonra son 1 hafta-10 gündür tek kademeye yazılan yaklaşık 6500 lot satış yine satıcı tarafında görüldü.
Sonrasında 40.80 ve 40.82 kademelerine yazılan yaklaşık 3500 lot alıcıya hsbc satışı (latife boyner) geldi. Şu ana kadar hsbc 4363 lot satmış..
A1 6540 alışta.. hsbc 4363 ve oyak 1060 lot satışta...
A1 sanki sermaye artırım tarihini öğrenmiş gibi girdi tahtaya Latife satışa başlayınca geri çekildi .tahtayı kendi haline bıraktı. öğlen haber gelirse belki tahta değişir.
Ver Latife ver,ben de sana zamanı gelince en az 47.50tl den eline verecem YTD
En fazla 39.54e değdirir beni korkutamazsın,dedim ya en az 47.50tl göstereceksin,borsanın kuralı bu.YTD
Latife sahnede ...
Latife kız kocanın haberi var mı bu işten?
0,50 krş luk GAYYUMLU (KOZAA) 3,02 TL...
bu çapulcu dalyanağa 70 bin endekste bi gaydursalardı,
şimdi belki de 250 binden işlem görüyorduk...
ucuz adam...dalyanak.....
:kahkah::kahkah::kahkah:
yatırım tavsiyesi değildir...gayduru gupak hasanım nasıl edecez bu işi???
A1 kapital yatirima latife verdi. A1 kapital satmak icin debeleniyor.
39.54tl ve üzeri kapanışlarda sıkıntı yok.ytd
Galatasarın bedelli başvurusu 22.06 da onaylanmış,ptesi rüçhanlar işlem görecek.Boyp nin 1 hafta önce 15.06 da bedellisi onaylanıyor,daha tarih belli değil.Hadi ama Boyner Grup en azından tarih açıklayın.
Bir de sevabına takas,alan-satan paylaşabilir misiniz.Tşk.
https://i.hizliresim.com/RPQyvo.png
Ziraat yatırım : BİST-100'de yer alan ve Mart 2017 sonundaki net yabancı para pozisyonu yüksek olan şirketlerin (Haziran 2017 sonu itibariyle döviz pozisyonlarını aynı korudukları varsayımıyla) 2017 yılının ikinci çeyreğinde kur değişimlerinden nasıl etkileneceklerinin tablosu
https://i.hizliresim.com/lWEz1E.png
Bu Latife var ya bu Latife,
İlk olarak 07.04.2017de mal satmaya başlamış,elinde 523.755lot varken,en son bildirimini 14.06.2017de yapmış kalan 440.778lot.Yani bugün hariç 82.977lot satmış.Bu bedelli ihtiyacının çok çok üzerinde,net bir açıklaması da yok hangi tarihte son bulacak,hangi miktarda satacak.Ya senin soyadın Boyner,git Katarlılara Blok satış yap,KY ye mal satma derdinde misin.Ayıp ayıp.Bana sanki aileler arasında özellikle kadınlar arasında bir kavga olduğu izlenimi yaratıyor.Bi gidin aile probleminizi başka yerde çözün.
Şu Morhipo nun satışıyla ilgili bir gelişme olsa bari,
YTD
glatasary ın bölünmesinde %15 yaptı acaba bu lanet kağıtta bunu yaparmı veya sermaye artırım tarihi açıklanınca mı yukarı gider, gsrayda olanı görenler atlarmı
Bedelli için SPK onay verdi ama hala bölünmedi. SPK onayından sonra bölünme işlemi için belli bir süre sınırlaması varmı. Beklemekten helak oldum.
ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20 isgunu takip edib
sırket bır dumen cevırdıgı belli ,bedellı artırıma ıhtıyacı olan bır sırket surecı hemen baslatır , anlasılan baska bır dumen donuyor.
SPK 'dan onaylı ızahnameyıde teslım aldıklarını dusunmuyorum ,zaman kazanmak amacıyla bu yolu tercıh edıyor olabılırler.
teblig onaydan sonra 20 ıs gunu ıcınde sırketın ızahnameyı spk dan almasını sart kosmus vazıyete 20. ıs gunu alıp bu kezde 28.maddedeki 15. ıs gunluk ılan suresını kullanarak kendılerıne bedellı baslatmamak ıcın 1,5 ay zaman kazandırıyorlar.
paydaslar olarak yapılması gereken sırketın yatırımcı ılıskılerıne spk'dan onaylı ızahnameyı alıp almadıklarını aldıysalar hangı tarıhte aldıklarını yazılı olarak sormak ve cevabını almak ,burdan nıyetlerının ne oldugu az cok bellı olur sayet henuz almadılarsa bır durum var ....
İzahname ile ihraç belgesinin onaylanması ve teslimi
MADDE 22 – (1) Kurul, izahname veya ihraç belgesinde yer alan bilgilerin tutarlı, anlaşılabilir ve Kurulca belirlenen standartlara göre eksiksiz olduğunun tespiti hâlinde izahname ya da ihraç belgesinin onaylanmasına karar verir. Yapılan inceleme sırasında Kurul, ihraççıyı, ihraççının faaliyetlerini, halka arz edenin içinde bulunduğu durumu veya ihraç edilecek sermaye piyasası aracının niteliğini dikkate alarak ilave bilgilerin izahnamede ya da ihraç belgesinde yer almasını talep edebilir. Bu durumda izahnamenin ya da ihraç belgesinin tesliminden önce Kurulca talep edilen ilave bilgilerin izahnamede ya da ihraç belgesinde yer alması gerekir.
(2) İzahname ve ihraç belgesi ekleri ile bir bütündür.
(3) İzahname veya ihraç belgesinin onaylanması, ihraç edilen sermaye piyasası araçlarının, ihraççıların, halka arz edenlerin veya bu belgelerde yer alan bilgilerin doğru olduğunun Kurulca tekeffülü anlamına gelmez, reklam amacıyla kullanılamaz ve söz konusu sermaye piyasası araçlarına ilişkin bir tavsiye olarak kabul edilemez. İzahname, ihraç belgesi ve ihraçlarla ilgili ilan, reklam ve açıklamalarda izahname veya ihraç belgesi onayının Kurulun tekeffülü anlamına geldiğini açıkça belirten veya bu kanaati uyandıran ifadeler kullanılamaz.
(4) İzahname ya da ihraç belgesinin onaylanmasına ilişkin Kurulca yapılan inceleme neticesinde başvuruların olumsuz karşılanması halinde bu durum gerekçesi belirtilerek ilgilisine yazılı olarak bildirilir.
(5) İzahname veya ihraç belgesinin Kurulca onaylanmasına karar verilen tarihi takip eden yirmi iş günü içerisinde teslim alınmaması veya bu Tebliğin 28 inci maddesinde belirtilen sürede ilan edilmemesi halinde, Kurulca izahnamenin veya ihraç belgesinin yeniden onaylanmasına karar verilmesi gerekir.
Sırketi pay sahıplerı olarak koşeye sıksıtırmak lazım ,yaptıkları dumen acıga cıksın bakalım nıyetlerı nedır...
SPK dan onaylı ızahname alındı mı? alınmadı mı? alındıysa hangı tarıhte alındı.
tum paydaslar yatıırımcı ılıskılerını yazsın ve cevabını ıstesin .
hatta sırkete bugun aksama kadar cevap vermesını talep edın ,
cevap vermemelerı durumunda spk ya sıkayet dılekcesı verılecegını ve spk yoluyla bılgı edınılmeme calısılacagını bıldırın
not olarak.
2017 ilk 6 ay hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/G0Bz6r.jpg
Emeğine sağlık. Çok aydınlatıcı oldu.) Mosquito.
ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eeeeeeee latife sıktın artık.hissede tavana kadar 2700 lot satıcı varken 40,78 e satış kydun. yine tahtanın ebesini..............
ya sen ne ..................... çıktın be .
Bir şirket sahibi neden şirket hisselerinin değerli olmasını istemez
A1 Capital sabah yükseltmeye calisiyor. sonra satacagim diye ugraşiyor.
4010 da 10k satış var
Sayın Mosquito
Şİrkete sermaye artırımının neden geciktiğiyle ilgili olarak siz de mesaj attıysanız ve bir cevap aldıysanız forumla payşaır mısınız?TŞK
başka bir forum da okudum. 20 günlük izahname yayınlama süresi dolmuş. bedelli izni spk ca iptal olacakmış. eğer şirket isterse yeniden başvurur ama enaz 4 ay sürer yazıyorlar. eğer doğru ise bedelli seneye kalır. Bu şirketi nasıl etkiler.
Bedelli sermaye artışından önce ana ortak Boyner Grup tarafından şirkete olan borç ödenme koşulu vardı,o gerçekleştirildiğine göre sermaye artışı yapılacak gibi geliyor.Ama eğer iptal edilecekse NEDEN iptal edildiği önemli.Eğer Katarlı ortağa tahsisli sermaye artışı yapılacaksa bence bu olumlu etkiler ve hatta çağrı yükümlülüğü doğabilir,ama diğer taraftan eğer iptal sebebi ortakların finansal sıkıntısı ise bu olumsuz etkiler.Ben bedellinin gerçekleşeceğini düşünüyorum.YTD.
boyner holding her halikarda borcunu ödeyecekti ve gecikmeli de olsa ödedi borcunu boyp.ye. boyner holdingin boyp.ye borcunu ödemesi bedelli yapılacagı anlamına gelmez. Zaten ödenmesi gereken bir borçtu ve ödendi.
Onun dışında bedelli yapılacağının göstergesi olarak katarlı fonun bedelli için yatırması gereken bedelli yapılmadan şimdiden yatırmış olması ve bunun daha önce alınan bir borç için ödendiğinin şirket tarafından kap.a açıklanması bence daha önemli..
Batmış bimeks'in bile yüzde 15 yukarıda oldugu bi borsada boyp.nin hareketlerini mantıkla açıklamak zaten imkansız. Yapılan hareketler ********lik boyutunu çoktan aştı.. An itibarıyla yaklaşık 400 hisse içinde gözaltı pazarı dahil 2017 yılının en çok düşen hissesiyiz. Patron bu senin ve yancılarının eseri...
Yatırımcı İlişkilerine mail atıp da cevap alan varsa paylaşabilir mi?
Arkadaşlar tlf aradım. 10 dak.Sonra beni geri aradilar. Bedelli icin kisa süre içinde olcak dediler. Gayet çok saygıli ve ilgili davrandilar.tnx.