Zaten mevzu bu sayın omerby bekledikçe yediğimiz kazık büyüyor, geri dönüşü olmayan bir tercih oldu sabrın sonu selamet mi göreceğiz
Printable View
Zaten mevzu bu sayın omerby bekledikçe yediğimiz kazık büyüyor, geri dönüşü olmayan bir tercih oldu sabrın sonu selamet mi göreceğiz
542 milyon lira Kasım ayı üretimi
342 milyon lira Kasım hasar ödemesi
Benden bu kadar :)
Satmaya ne hevesliler varmış yahu. Kaçtan aldımız olim?
Tapınakcı yemini etmişler 8.3 göstermeyecez diye
7.80 den alırken ben yok flama kırıldı diyen muhteşem zıp zıplar yine ziplarlar mühim değil flamanin sapı 8.5 lar geçince görülecek hala temele bakıp kağıt mi alıyorsunuz fk 250 pddd 50 olan kağıtlar var trend var mı var
Yok hasar bilmem ne prim bilmem ne
8.3 şövalyelerin kılıcını kırdı akıncı!
Memlekette koca sabanci holding fk4 pddd 0.55 trend var grafikte formasyon var hedef belli biraz sabır
Bugün robotlar ne işlem yaptı beyin durdu resmen
Ne oynadılar bugün bankof-plip ...
Saha boş ak yatırımda satış yapıyor...
Sıkıntısı piyasa algısı sanıyorum, alınan kağıtlar alınmaya, alınmayan kağıtlar alinmamaya devam ediyor, haber düşüyor kağıt yine gidemiyor bakalım nerde yanıldık zaman bize gösterecek
Herkese bol kazançlar dilerim yolunuz açık olsun
Grafik olarak almıştım kızımın okul taksitli ödemesi var Euro lazım direncten once mecburen sattım 8.53 gecilicek çok kolay size bol kazançlar
Bide bi yükselişinde kar satışı yeme ve kal. 8.53 nire 8.34 nire? Görende 2 milyar sermayesi var sanar. İstediğinizi yapın, biliyoruzki kısıtlı lot var
Eferim eferim. Bu sene kaskom senden, devam et yetmez, çok ezdirdin bizi.8.5 üstünde korkma ödlek!
Dragon ve omerby abi. Başbaşayız. Kendimi texas çöllerinde hissediyorum. Kimseler yuk.
Yarın endeks eksi açmazsa 8.50 üzeri açılış yapabilir...
Ytd...
Aralık ayı demiştik. Çok şükür. Satıyordunuz 8 altına? Şimdi niye alıyorlar:)
Niye almasınlar ki. F/k.oranı düşük çıkmayan kaç tane hisse kaldı ki.???
Bankof-flip olmayınca sıkıcı önceki günlerine dönüş yapıyor...