https://resmim.net/f/W4Qv4G.jpg
Printable View
yabancı alıyo izlenimi veriliyo ?????
Yabancının Erzincan Sivas yolu 14. Kilometresinde olan fabrikadan bencede haberi yoktur. Lakin yakın zamanda almış olduğu lotların bir sebebi vardır. Meksa da ona yakın hisse aldı. Bence onların bildiği bizim bilmediğimiz bir şeyler vardır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dun yabancı kustu fena ama ondan bile supheleniyom.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...59782524d7.jpg
Son takas
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) üst üste 5 yıl zarar eden halka açık şirketlerde oy hakkı ve yönetim kurulu temsil imtiyazlarını kaldırıyor.
haberi bu hissede bir hareket getirecektir diye düşünüyorum, özelleştirme hızlandırılabilir , yabancı alımlarıda bir işaret olabilir
2.07. Patiye devam
Cacık olmaz ama böylesi de olmaz
2.16 şahlandı
2.24. Süper gidiyon
ilkkez yabancı takası bu kadar alıcılı gördüm bu hissede bakalım ne olacak??
Yabancılar neden sürekli zarar eden bir şirketi alıyor bununla ilgili fikri olan var mı? Eğer gerçek yabancı ise hangi sebeple alıyorlar ???
Bu ara moda oldu. Benim şahsi kanaatim gerçek yabancı olmadığı yönünde. Geçiş yıllarda da çıkış zamanlarında citi üzerinden yabancı takasları artmış tahtanın. İş Yatırımdaki tahta sahibi malını o tarafa aktarıp ky yı etkilemeye çalışıyor diye düşünüyorum. Bir çok çapsız tahtaya baktım benzer durum var. Uzun senelerdir zirvelerini geçemeyen tahtalar ciddi yükseldi, bence 2-3 ay sonra bunun ne anlama geldiğini anlarız. YTD
İnvesting forumda tavan analiz diye biri vardı senedi alladı pulladı bize kakaladı
Özelleştirmenin bu yıl olma ihtimali nedir arkadaşlar ?
En son 2016 daymış iptal olmuş bu yıl olması muhtemel olabilir ...
ersu yla kafa kafaya giderdin... ersu seni geçti gitti... asfalt bile ağladı hesabı... :-)
14 şubat ve şov başlar bence bu gün
Bu hosuma gitmedi ben kacar çanlar çaldı
İyice uyuzlaştı bu saatten sonra işi zor. YtdSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://s19.directupload.net/images/200224/j7tfr44a.jpg
haftalık takas
Blançodan haberi olan varmı bu gun acıklanıcaktı
Borsada bu kadar kötü bir işe yaramaz kağıt varsa o da bu. Bu şirketi niye kurdular ne amaçla kurdular gerçekten içler acısı. Anca Türkiye de olur böyle bir hisse. Bimde felan satılan markasız incecik wc kağıtları meğersem kaliteymiş bunu görünce
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten benden başka yazanda yok çünkü böyle bir kağıdın varlığından kimsenin haberi yok. Freni patlamış kamyon gibi %7 hergün düşüyor. Herkez %7 yükselirken buda ayıp olmasın diye 0,7 yükseliyor
İlaç devi Roche corona aşısını bulmuş. dün Trump açıklamış...
Konuşulduğu gibi corona virüs önceden tasarlanan bir olay. her ne kadar kabul edilmesede.
Amaç aşıdan her ülkeden milyonlarca dolar alınacak ayrıca kapanan* milyonlarca şirket* 1/10 ucuza satın alınacak.* Amaç yine para ve 60 yaş üstünün ölmesi. Geçmiş olsun dünya...
İlacıda bulsalar bu kağıttan bi b. k olmaz. Aralıksız hergün taban. Birçok kağıt arada azda olsa çıkıyor yada çok düşmüyor. Coronanın sanki merkez üssü dogub. SPK ne işe yarar onuda bilmiyorum hiçmi uyarmaz. 2 gün tavan yapsa ne oluyor diyorlar. Kap açıklamaları.....
Endeks %1 düşerken %20 düşen
Endeks %6 yükselirken bile tavan yapamayan endeksle paralel hareket eden dogub a inşallah virüs sebebiyle felan devlet el koyar tamamen.
2.62 den 1 tl ye düşen bu kağıt kadar borsada düşen başka kağıt yok.
Buraya yazıyorum olurda alacak olan varsa okusun burayı ne değersiz bir yatırım yapıp yapmamaya ona göre karar versin.
Coronadan dünyanın sonu geliyor herhalde dogub tavan yaptı. Sesimi duymuş