oyunu net olarak yazayım. bu oyun normalde ara zamanlarda neler yaparlar onu bilememde seans sonu yine çakılır.baba destekte kırıldı..
Printable View
oyunu net olarak yazayım. bu oyun normalde ara zamanlarda neler yaparlar onu bilememde seans sonu yine çakılır.baba destekte kırıldı..
yukarı yapmalar normal oyunda tırışka dediğim gibi kırdı yukarı yapıyor. her zamanki numaralar
endeks30 dirençleri yazayımda belki trade şansı verir.. 31484 sonra 31.880 ve 32.827 daha tepeye gelmesi için iki direnç varda uzatmayım net olsun dedim..
BIST'teki yatırımcıların ellerinde bulundurdukları hisselerin 2/3’ü yabancılardayken...;)
Her zaman ve daima...
Endeks e bakarken alışkanlık hale getirip döviz bazlı bakmak lazım ...
dirençler geçildiğinde tekrar aşağı salar buda fırsat verir. desteklerde öyle kırıldığında yukarı yapar. yazdığım rakamlar asansör gibi çalışır..
endeks30 31.880 yemedi. eğer olurda geçerse tekrar aşağı salıp yukarı yapacak önünde 32.827 gibi bi boşluk var değerlendirilebilir..
endeks30
31.880
______
32.387
32.419
32.705
32.827_önümüzü görelim diye ara dirençleride yazayım istedim..
Usd bazlı endeksin temmuz 2016 darbe girişimi öncesine geldiğini fark ettim. Uçarız buradan artık yeni rekorlara diyebilir miyiz?