Kapatın, kapatın o fabrikayı. Vallahi billahi daha iyi herkes için
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kapatın, kapatın o fabrikayı. Vallahi billahi daha iyi herkes için
şirketi alsınlar.yönetim kurulundaki ve yönetimdeki mahlukatlar taaaa..................... ..................cibilliyetsin.fravunlarrrrrrrrrr rrrr
bugün bile satıyorsunuz ya ALLAH yedi sülalenize gün yüzü göstermesin....... cibiliyetszi.......................
Var var, elimde cüzi bir miktar 10bin adet kaldı. Onlarıda dometes posasından elektrikli arabanın batarya problemini çözecek buluşu yapması umuduyla tutuyorum.
Şaka bir yana, alışkanık var dilek olay 7 senedir porfoyümde mutlaka olan bir şirket. Allahtan hem siz hem sn. mjraa gözümü açtıda satıp kurtuldum.
Mekro paşa.... Domatesin kralı...... Patron yabancı dedik.bunlar kanunlara uyar dedik dedik ama. Tam bir .............. çıktı... Maya aynı maya
borsaanalizz
3 gün önce
0 Oy
beklenti alınır gerçekleşince satılır merko 2 den aşağı satılmaz. Yeni bir haber. Merko yenilebilir enerji alanına adım atıyor. Ayrıca bakın dünyaca ünlü bir şirketin Merko ile işbirliği haberi. Merko ile birlikte yürüttüğümüz proje kapsamında, firma bünyesinde bulunan domates tarlasına küresel domates hastalığı yönetim sistemi kurduk. TomCast isimli bu cihaz ile hava durumu, sıcaklık ve yaprak ıslaklığı verileri analiz edilerek optimum ilaçlama zamanlamaları tespit ediliyor.
CEVAP VER
alican_demir_1981alican_demir_1981
3 gün önce
0 Oy
rusya ile anlaşma olumlu zeminde özellikle s400 ler konusunda mutabık oldukları için gıda ihracı sorunu da çözülür gözüyle bakılıyor. o zaman merko uçar gider. şahsi fikrim. ytd
CEVAP VER
iclalettiniclalettin
3 gün önce
0 Oy
Gıda hisselerinin birçoğu uçtu gitti. merkonun ederi kesinlikle bu değil. kısa zamanda 1,75 i test ederki orayı geçerse 2 lere gider. sabırla beklemeyi tercih ediyorum.ytd
CEVAP VER
yusufdemirkan5yusufdemirkan5
3 gün önce
0 Oy
Merko Gıda, Energrom Enerji ile temel olarak Biyogaz üretimi alanında olmak üzere özellikle Yenilenebilir Enerji alanına yönelik ortak girişim şirketi kuruyor.
Sn. Baba yorgun
Yalova'daki depolardan gelen parayla salça kapasitesini artırıp fabrikada modernizasyon yapacağına enerji işine girseydi bugün bu duruma gelmezdi. Baba ölünce merko yetim kaldı!!!