Suriyedeki bombardumanın bitişi ve suriyenin tekrar inşaası satın alınmaya başlıyor number one mardın number two adana number three bsoke ve number five en çok ucuzlayan afyon..izleyelim..
Printable View
Suriyedeki bombardumanın bitişi ve suriyenin tekrar inşaası satın alınmaya başlıyor number one mardın number two adana number three bsoke ve number five en çok ucuzlayan afyon..izleyelim..
Bu yükselişin illaki bir sebebi var, yarına bakacağız.
Ben dahil birçok ky zıplayıp
Ama ladi
bakalım nasibimiz var mi
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu seneryo için bir süredir Mardin topluyorum. Ancak ABD nin şu durumda Suriye'den ayrılması barış değiş iç karışıklık yaratır. Ben ABD nin Suriye'den çıkıp meydanı Iran ve Rusya ya bırakacağına hiç ihtimal vermiyorum.
ABD nin Suriye den çıkması demek oluşturulan Kürt bölgesinin (petrol kuyuları burada) sonu olur.
Benim senaryom Esad ile Türkiye'nin nin anlaşıp birlik sağlanması üzerine.
Tavan geliyor tavan
alt komşumu? üst komşumu? belli olur öğleden sonra
bu hali ile yıllık 50 milyon kar açıklayan şirket, 350 milyon piyasa değerinde. olası Suriye inşasında Mardin favori olur. Mardin in göbeğinde Nusaybin sınıra yakın fabrika mal yetiştiremez hale gelir... olması gereken rakamın zaten 3 de biri.. ama şirketi ele geçirenler temettü severler olduğu için fiyatın gitmesini istemezler.. belki bir gün 5 - 6 lira olur.. belki 10 lira. ama fiyat umurlarında değil.. temettü kağıdı nasılsa...