Son 3 dakikada 3 kademe aldılar. Yarın 2.50 üstüne atarsa...3 lere yolculuk başlar. Ytd.
Printable View
Son 3 dakikada 3 kademe aldılar. Yarın 2.50 üstüne atarsa...3 lere yolculuk başlar. Ytd.
Ben de aynı fikirdeyim sıra bu tür kâğıtlara geldi .YTD
Seansa hacimli başladık.Bugün bir hareket bekliyorum güzel olacak gibi
2,60 ı geçerse yükseliş var derim yoksa yok. al gülüm ve gülüm olabilir. pek sağlıklı yükseliş gibi gelmedi. dikkat derim. ytd
Bedelliden gelecek nakitin hedge maliyetlerine olası etkilerini öğrenmek gerek,ayrıca yeni yönetmelik çıkalı 1 ay olacak,şirketten yeni yönetmeliğin yansımaları ve olası yansımalarını öğrenmek gerek... bu iki konuda ciddi pozitif gelişmeler olursa karlılık çok artar.Kktc ile enerji protokolü imzalanmıştı ve kktc'ye deniz altından elektrik nakil projesi için de 2017 de gelişmeler bekleniyordu... bu proje oldukça büyük bir proje,bu ihalelerde de prysmian nerdeyse rakipsiz... bunları şirketten öğrenmekte yarar var.Bu konularda pozitif beklenti hakimse beklemek için bu hisseden iyisi yok.
DENIZ bedava mal bulmuş gibi alıyor, hayırlısı diyelim..
Hacim çok iyi,yazdığım konularda olumlu gelişmeler olursa... bu hisse çok prim yapar,yatırımcıların bu konulara yaklaşımı önemli.Bir gelişme olmazsa da hisse mevcut karakterinin dışına çıkamaz.Hissemizin arsası bile şuan ki piyasa değerinden daha fazla eder diye düşünüyorum,Mudanya merkezde deniz kıyısında tek parça kocaman bir arazi... şirket biraz yatırımcı dostu politikalar izleyip,yatırımcıları küstürmezse hissenin ciddi potansiyeli olabilir.