Herkese selamlar...
116 ve 118'i kapattim. 6000 puvan kar var. Aslinda 124'e kadar tutacaktim emme ekrana bakamiyorum. Ne olur ne olmaz.
Printable View
"Yeni bir dunya kurulur, Turkiye de bu yeni dunyada yerini alir" demisti.
Ismet Pasa'nin ruhu şad olsun...
Aşağıdaki haber önemli abi...Ortadoğudaki kargaşaya karşı yeni bir güzergâh çalışması...Bir ara ayva buraya buz denizi gibisine resimler asmıştı bununla alakalı olabilir...Bilemem...Bu "alternatif" güzegah konusu TR açısından büyük sıkıntı, dünyanın parasını yatırdık o malum yol projesine...Diğer yandan Rusya'nın Tobruk ve Bingazi üsleriyle ilgili olarak dün Teresa May'in yaptığı sert açıklamalardan da anlaşıldığı kadarıyla, Rusya D.Akdeniz gazı için Afrika güzergahını kapatmış vaziyette ve Avrupa'yı gaz konusunda kendisine bağlama niyetinde...Ve biraz önce Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez: "Fatih sondaj gemimiz bu ay sonunda Akdeniz'de ilk sondajına başlamış olacak" açıklaması yaptı...
https://www.thesun.co.uk/news/744807...libya-warlord/
http://www.gercekhayat.com.tr/dunya/...ni-arttiracak/
Meraklısına analizler...Birbiri ile örtüşüyor...
Kimseyi suclamiyorum, kimin yazdigini da yazmiyorum, yurt disinda yasadigi icin alenen yazmis.Alıntı:
unutmayın....benim aranızda onlarca adamım var....beni mal pazarlamacıların istismar etmesine engel olacak....onlardan bana bilgi akıyor hergün....neden bütün forumlardan kovuluyordum....kim kovduruyordu beni....forum yöneticisimi....hayırrr....onlar benim dostlarım...bu çevreler....
Bu forumda degisik nickleri olabilir. Suphelerim var. Bunlari bulmak, forumu korumak moderatorlerin gorevi. Fakat "aranizda adamlarim var" diye yazmis. Bende bunun kaniti var. Bir katilimcinin nicki ve sifresiyle girip, foruma mesaj yazmis. Aslinda bu kisi sevdigim biri, zarar gormesini istemem. Ama bu kisinin yazdigi ingilizce bir mesaj var.
Simdi, soyle bir niyetleri olabilir: Forumu gocertmek, buradaki katilimcilari kendi forumlarina cekmek. Bu da suctur, fakat bu 70 yasindayim, hergun tir yukluyorum diyen biri icin cocukca birsey. Sayet bu kisinin farkli bir niyeti varsa ne olacak? 15 temmuzdan once yazdigi cok ilginc mesajlar var. Bu durumda "adamlarim" diye yazdigi kisiler hakkinda hukuki surec baslatilabilinir.
Borsa genelde enaz 10 aktif baslik vardi, simdi hicbirsey yok. Bu forumda paylasim, simdiye kadar gordugum en alt duzeyde.
Bence moderatorleri ve forumun sahibini haberdar edin. Benimki sadece suphe, dogruyu moderatorler bulacak. Guneysu'yu tenzih ediyorum, onun forumla ilgilenemedigi bir zamanda benim suphelerim artti.
Diger taraftan bu vatandasin yazdigi forumda moderatorlugu var. O forumun admini olsam, moderatorlugunu iptal ederim. Cunku mesajlari silebilir. Fakat biliyoruz ki mesajlar silinse de geri getirilebilir.
Yukaridaki mesaj dun 18.56'da yazilmis, 5742 numarali mesaj.
Ben kimseyi sikayet etmiyorum abi, beni ilgilendirmez, ayrica yazsam ne olur yazmasam ne olur. Forumda katilim dustu, tabii belki de benim suphelerim paranoyadir. Belki de hic arastirmaya da gerek yoktur, kimbilir?
Yukaridaki mesaji lutfen alintilamayin, okuyan okusun, sonra sileyim. Kimsenin zarar gormesini istemem.
O zaten pazarlamacı. O gurupta 50 tane ismi vardır. Millî Eğitimde öğretmen Admin Simurg göz yumuyor, belki de ortaklar. Aslında oradaki yazılardaki ahlak seviyesi ögretmenlik mesleğine aykırı. Simurg'a milli eğitimin soruşturma açmasına yol açabilir.
IP numarasından da kimin nereden girdiği bilinebilir.
Sen iyi ol. Bak merak ettik. ...bea..!
Abi adam kendi kendine ceza veriyor. Sonra "kaldirdim" diye mesaj yaziyor.Alıntı:
O gurupta 50 tane ismi vardır.
Kafam cok bulanik be ya...Iyi diyelim, iyi olalim beaaaaa....:))))))))
Yetkisiz abi, buz fotolari Halep'in tahliyesi ile ilgiliydi. Huber falinda buz, ölüm demektir. Sputnikte gorunce, "ben olsam, tahliye konvoyuna binmem" diye yazmistim. Netekim konvoya ates acilmis, ölenler olmustu. Huber fali her zaman tutmaz.Alıntı:
Bir ara ayva buraya buz denizi gibisine resimler asmıştı bununla alakalı olabilir...Bilemem..
Bence bu defaki fal, Nasa'nin acikladigi "mini buzul cagi" huberinde. Buzul cagi haberleri herzaman yapilir. Fakat bu defaki; Trump'un Suud Krali ile ilgili aciklamasi, ardindan bir gazetecinin Istanbulda Suud knsoloslugunda yok olmasi haberlerinden sonra geldi. Bence bunlarla alakali.
Viop pozunu kapatmamin en onemli sebebi, "mini buzul cagi" haberi. Haberdeki "mini" kelimesi ilginc. Bence Trump, Suud Kralina "Acam'a fur diyor".
Basligi takip edenler benim yazdiklarimi kesinlikle dikkate almasinlar abi. Ben boyle sacma sapan trade ederim. Zati dikkate alan oldugunu hic sanmam.