abicim ne üç ayı... hisse iki senedir sürünüyor resmen... Allah bildiği gibi yapsın o nomis sızları... spk bedelsiz onayı neden hala gelmedi acaba.. biraz hareket eder belki... biz de işimize bakarız... aldıkça düşüyor teres,,,, ytd.. olamazda...
Printable View
suat ve ersin yönetimli sandıksal kurulunun denetiminde bankanın hali ortada.**tıpkı işfinansal işgyo gibi..sandıkda uzman yok herhal hep bu 2 isim..nedensede hep k.yatıırmcı azapları.***var bi şeyler bi sorunları özü ince **sorunlar devam esdiyor...
https://i.hizliresim.com/kbm6gW.png
15.05.2017
endeks 95588
TSKB kapanış 1.48 son rakamlar yine tutuyor :)
senet 1.48 den gün boyu çok az işlem gördü ama kapanış fiatı ilginç bir şekirde 1.48 oldu
yarın dilerim daha bol kazançlı bir gün olur
ne yapayım umut dünyası
zaten son satırı okursan dilek temenni ediyorum
bu senet benim kimyamı bozdu
her şeyden kendimce bir şeyler üretmeye çalışıyorum
mesela
bir durum var yazmamıştım bugüne kadar
yazayım
23.03.2017 genel kurul tarihi ve temettü nün onaylandığı tarih
27.03.2017 tarihinde hisse sahibi olmak temettüyü alma hakkını sağlıyor
29.03.2007 tarihi nakden temettünün dağıtımının başladığı tarih
temettü seri bir şekilde genel kurulu takip eden günden başlıyarak süreci tamamladılar
fakat bedelsiz için SPK ya başvuru tarihi 10.04.2017 dir , neden ?
hemen başvuruyu yapabilirlerdi neden 10. nisan a kadar beklediler !!!?
başvuru gecikince (bana göre) ne oldu ? SPK yaklaşık 1 ay gibi bir zamanda başvuruları sonuçlandırmakta dolayısıyla
hissedarlara bedelsiz senetlerin hesaplara intikalide gecikmiş oluyor, zaman uzadıkça beklentiden kaynaklanan canlılık bezginliğe dönüşüyor, sonrasında birileri cıkmaya başlıyor senetten, senet fiat olarak geriliyor ve sabredemiyenler olabilecek güzelliklerden maalesef yararlanamıyor...
( yazdıklarım tamamen benim kuruntularımdır, formun bu sayfasına girince abuk sabuk yazmaya başlıyorum, dikkate almayın)
yarın ola hayrola...
SPK bülteni geçen hafta gecikmeli salı günü yani ayın 9.4.2017 de yayımlandı , haftalık bülten olduğu için belki yarın seanstan sonra bülten yayımlanabilir ve tskb bedelsizide onaylanır
hiç değilse ne yapacağımıza karar veririz
yine umut ediyorum ve temennim spk onayı olur...
işsandıksal iştiraklerde bi şeyler olduğu aşikar.çok kişinin izlemesin de neler olduğu ile ilgili.*
işfinansal Türkiye tarihinde ilk**borsadan defter değeri ve nominal altı milyonlarca lot el değiştirdi..suat yöçnetimindeki işfinansal görmedi duymadı.***ve şimdi işsandıksalın tarihinde ilk**bi ortağı oldu****..hemde beleş fiyatlarda ..bunlar görmedi duymadı**??
cümşe alem duydu**..
şimdi acaba aynı abidikler tskb dedemi yapılıyor...
suat buraya atanmış...dolaşıyor.**dolaştığı hisselerde iflah* olmuyor nedense.**özincede burada.***
bu vergisel zarardan kimler sorumlu TTK ya göre..işllem yapılacakmı merak ediyoruz..izliyoruz..
bu arada dikkat edin okumuş çocuklar korosu sesi kesildi..hisse artık gel vatandaş 1.7 olacak yok buraya gel 2.4 olacak pazarlamaları kesildi..**