Ben bugun sanayi ve ticaret bakanligini sirket hakkinda faliyetleriniolup olmadigini gensoru bverdim bakana aps ile gonderdim
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben bugun sanayi ve ticaret bakanligini sirket hakkinda faliyetleriniolup olmadigini gensoru bverdim bakana aps ile gonderdim
Açılışta yaprak kıpırdamadı...
tabandaki kademelere 1er milyon lot yazdılar usas ta...
Galiba spk birlesmeyi onaylamadi haberini aldilarr . Genel kuruluda toplanti cogunluk saglanamada dye iptale gidecekler korkum 35 kirmasi kirarsa muhtemelen 0.24 lerde burdanda bunlar spk bedelli basvuracaklar 2 yil daha zaman kazanacaklar vay babam vay ytd .
Arkadaslar bunlar nitelikli dolandiricilar. Hisseyi 1.50 ihale alacagiz dye pazarlYa pazarlaya 1.3 0.90 .060 .48 ve oradan 0.35 e kadar 24 m bir anda bosaltilar . Kim ne aldi kimm ne verdi kime satti spk arastirsa komik cezalar la ceza verdik havasi tek seansta tek kademede caldiklari ceza bu nitelikli dolandiricilik degilde neeee spk ya gore hersey prosudure uygun biraz derdini anlatsan yetkililere bu kumar hisselerini nie aliyosunuz eyyyy spk siz bu kumar elaman calistirmayan soyguncu sirketleri niee borsada tutuyosunuz ...k.y soysun diemi pazartesi savciliga nitelikli dolandiriciliktan suc duyurusunda bulunacagim