ne utanmaz haysiyetsiz bir şirket sahibi varmış borsa yüzyılşın rekorlarını kırıyor adam hergün eksi yapıştırıyor ulan insanda götün de mötünde bir yerinde bir gram şeref olur haysiyet olur ...ytd...
Printable View
ne utanmaz haysiyetsiz bir şirket sahibi varmış borsa yüzyılşın rekorlarını kırıyor adam hergün eksi yapıştırıyor ulan insanda götün de mötünde bir yerinde bir gram şeref olur haysiyet olur ...ytd...
amac zaten sinir bozmak. emin olun onların siniri sizden kötü.
stratejik hata yapmıs durumdalar.
yaptıkları yatırım ve gelecek kazanca göre su anda sirket degeri hesaplarsan fiyat 10 da bir oranında
bakın 1 milyon kapalı alann aylık en düşük 3,5 usd den yıllık 42 milyon usd eder. yakında bu hedefe ulasacagı görüldü zaten.
bir şirketin degeri yıllık cirosunun 10 katı olarak hesaplanır. evlerde iseyıllık kiranın 30 katı olarak hesaplanır. biz ev olarak düşünmeyelim
bu hesapla sirketin degeri 420 milyon usd yani tl bazlı 1512 milyon tl ama burda birde malların degeri var 1200 milyon tl yani gayrimenkullerin degeri yani toplamda 2700 milyon tl lik bir degeri barındırıyor.
2 milyar 700 milyon tl simdiki degeri ise sadece 210 minyon tl
gecenlerde konsutugum bir büyük emlak yatırımcı patronum diyeyim
bana anlattıkları üzerine sastım kaldım ve aldım. adamların tek olması ise cok avantaj
simdi gyo yatıtımları içinde olabilecek tek yatırım ve garanti yatırım bu rygyo dendi bana
ama beklemesini bileceksin dendi
mesela 0,85 olan fiyatımızın kısa sürecde 10 tl olabilecegini düşünün mesela 2018 sonu uzun bir sürec ama aslında degil.
birde firma büyümeye devam edecektir dendi bana yani 1 milyon metrekare hedefi kısa zamanda 2 milyon seklinde revize edilecektir.
arapların özellikle katar ve rus sermayesi sirketle asırı ilgili belki bir arap sermaye fonuylaortaklıkla hedefi 5 milyon metrekareye neden cıkartmasınlar.
burda bahsedilen borc meselesi felan tamamen sişirme akıl karıstırma. patron istersen şirketin yarısını nakit 500 milyon dolara satması sadece 2 saatini alacaktır.
saygılar sevgiler
500 milyon tl civarı
Egemen mesaj babında bir alım yapmış. Güzel haber. Çizgiyi 0.85e çiziyor anlaşılan.
valla istedigi kadar cizgi ceksinler. 0,85 bu hissenin ederinin dibidir.
ana ortak rysas lojistik faaliyet kazançaalrı 2 katında arttı.
egemen bey yakında 1,85 tende alım yapacaktık 3,85 tende 5,85 tende
zira hissenin gidegi yolu varacagı hedefleri en basta kendisi biliyor
reysas simdilik bugun 7 kademe gitti
biz böyle 2 4 kişi ky olarak burda güzeliz
simdi bir aga gelir burayıda kaldırır bir kaç güne 1,15 e
O yüzden mesaj babında dedim zaten. Önemli olan miktarı degil verilen mesaj. Anlayana tabi!