-
Burada herkes kendi düşüncesini söylüyor olumlu söyleyen kadar olumsuz söyleyen de oluyor. Herkes bunu okur kendi kararlarını kendisi verir riski alan taşır almayan taşımaz. Ama BU HİSSEDE SAKIN İŞ BAĞLANTISI KAR PATLAYACAKMIŞ SAFSATALARINI YAZMAYIN BÖYLE BİR ŞEYİN OLMADIĞINI KENDİLERİ DE BİLİYOR. BU HİSSEDE SPEK SENETLERİ KAMLUMBAĞA MİSALİ BU SEVİYEYE ÇIKARDI SPEK VE YANDAŞLARI 5 DOLAR HİKAYESİ ÇIKARDI SONRA ŞELALEDE DÖKTÜLER AÇIKÇILAR BASTI PATRON HİSSELERİ KAÇTAN SATAR ONU SPEK VE YANDAŞLARI BİLİR BU KAĞIDI ONA GÖRE DAVRANIN
-
Muhtemelen hafta içinde brüt takasa girecektir
-
2 ler den 9 Lara gelmiş ve aradan aylar geçmiş % 40 çift tabanlı bir düşüş ile 5.60 lar görüldü.yani 19 lara da gidebilirdi 49 lara da gidebilirdi beyaz yada flap gibi, kâr da açıkladı ayrıca Dyo haberi bile düşüşü durduramadı yada bilerek yaptılar, herkes her yönde yorumlamak da özgürdür kısacası.Taban olan kağıdın tabanında ki binlerce lotları kim yada kimler aldı da taban açıldı ve açıldıkdan sonra 5.44 taban üstüne korkudan satışa konan binlerce hisseleri kim yada kimler neden aldı, gel gel yaptılar diyelim pazartesi için 5.50 altları çok hacimli geçildi ve bu fiyatlardan alınan binlerce lotları kim yada kimler şu anki alış fiyatlarının altlarına zararına versin ki, işte bunlar kafada hep soru işaretleri değilmidir.
-
Zaten dışarıda az mal vardı onuda topladılar tanıdığım çok kimse 5,40 tan tabandan verdiler söylediklerinizde çok haklısınız BU TABANLARDAN SONRA SPEK ELİNDEKİ HİSSELERİ SATACAK ADAM ZOR BULUR EN AZINDAN BUNDAN SONRA KY BU HİSSEYE SATIN ALMAZ.
-
Ne oldu 5 dolarcılar dengeciler millet açık yapacak saldıracak sandınız insanları patronun kağıtlarını zor satarsınız KY uyandı
-
yokluğumda karışmış buralar kim pazarladı kim spek adamı bilmem ama ben bu kağıttan Allah bereket versin büyük para kazandım zamanında da çıktım şimdi 5 lira da da kim ne derse kim satarsa satsın alıcıyım
-
5 liranın üstünde debelen millet alsın azbuçuk burdan olmaz
-
Alacak enayi bulsa tabana basacak ne srfz bunlar var ya.ytd