Sağol kardeşim. Sağlıcakla.
Printable View
Hocam iyide, biz kimi küstürdük yada kimi kıskandık, yahut kimi hedef aldık?
Siz söyleyin gidip özür dileyeyim olmadı.
Ama şunu gördüm.
Gereksiz insanların bir takım insanların gölgesinde yine bir takım insanlara saldırdığını gördüm.
Sayın usta verdiğim fiyatlardan artık bikkinik duymuş.
Belki o bunun pisikolojisi olamaz mı?
Ne yani her kes hisseyi aldığı gün kâr etmek zorundamı burada?
Yada her yazan çok mu akıllı?
Benim derdim ben değilim zaten.
Eğer öyle olsaydı herkes anlardı.
Siz içinizdeki nifak tohumlarına müsade etmeyin bence.
Ben gelip geciyiyim kalan siz olacaksınız yine.
Allah'a emanet ol olunuz.SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam oncelikle cok gecmis olsun umarim yenersiniz kanseri, ictenlikle Kolayliklar diliyorum.
Sizin gibi dusunuyorum lutfen herkes bilgisini paylassin.
Kront ve gelecegini konusalim.
Forumda bulunanlar bilgisini ve deneyimini paylasiyor.
Yatirimcilar kendi kararini kendi verecektir.
Sn.Kafkas, yine benim gorusum.
Ayni noktadayiz aslinda. Burasi oncelikle bir forum.Siz yazarsiniz begenen olur begenmeyen olur.Yanlislari duzeltmeye calisiyoruz kimimiz sert kimimiz daha yumusak.
Buradaki cogu arkadas bana senin yapacagin analizi ....liyim dese ben dusunurumki aslainda yanlis birsey demeyecekler.
Sn.Usta bana da kaydi zamaninda :)
Sn.Umut0109 laf soylemisligi vardir.
Sn.Joker16 da saymistir
Gecen Sn.Crs ile yanlis anlamadan ben saydim( kendisinden ozur dilerim tekrardan)
Daha bir cok arkadas var sadece okiyan yazmayan.
Diyorum ya biz birbirizin yanlislarini duzelterek geldik. Alistik birbirimize.
Siz yolcuyum diyorsunuzda , emin olun tekrar gelirsiniz.Ornek : Sn.ironman35 :)) Onuda seviyoruz biz kront yatirimcisi olarak.
Maksat ozur dilemek degilki, maksat yanlislarin duzeltilmesi sonrasi en iyi ben bilirim sen kimsin bana laf soyluyorsun durumuna gelmemek.
Biz kenetlenmesek yanlislarimizi duzeltmesek zaten tasi taragi toplayip coktan gitmis olmamiz lazimdi.
Kendim icinde soyliyorum " Ben hicbirsey bilmem" bulursam yazar link veririm.
Bu hissede emegi olan insanlar , cidden para kazanmak icin yapmadi bunlari , kimse zarar etmesin diye yazdi.
Herhangi biri cikipta eger ben bilirim siz kimsiniz derse benim tepkim ona olur.Bu cumle genel ustunuze alinmayin
Ytd.
ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yenersin abim
İnsanoğlunun isteyipte yapamadığı ne ola ki?
Allah yar ve yardımcın olsun.
Dualarımızda olacaksın. SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben sizi anladım.
Eyvallah.
Neyse falımız çıksın halimiz.
Ama yine söylüyorum!
Bizi birbirimize kutuplastiracak tiplerden beni değil! Kendinizi sakının!SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepiniz sağolun var olun. Hstalığımın ilk başında iken yazmıştım burada. Çok şükür o günden bu yana olumlu oldukça yol kat ettik. Tedavimi Abd den bir firma üstlendi. Oldukça mükemmel yeni çıkacak bir ilaç denenmekte. Her kürün maliyeti 9100$ toplamda 36 kür alıcam. Henüz 4 kür aldım. Bunu da belirtmiş olayım. Bu ilaç olmasaydı nd olurdum düşünmeyelim. Allahın dediği olur sonuçta. Sağlıcakla kalın. SİGARA İÇMEYİN (41 sene sigara ve akciğer kanseriyim). 😡
Hocam sigara , akkol ne ararsan var.
Var da korkuyoruzda tabi.
Ama ben uslanmam.
Babamın yanında yerim hazır.
Zaten bir gün ölecek degilmiyiz?
Rabbim kimseyi önce düşmana sonra ele muhtaç etmesin.
Sağlıcak ile kalın. SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.