Printable View
Alıntı: Originally Posted by selimtogrul Eeee o zaman tersine işlem yaparız ayıp ettin nedemek . sen ne istediğini söyle yeter :kahkah::evil: Bugün değil, yarına düşsün... Bugün 8.60 'da kalmasına çabalıyorum...
Alıntı: Originally Posted by Dandanakan Ben attım :) dayanamadın di mi ..:bravo:
Alıntı: Originally Posted by selimtogrul dayanamadın di mi ..:bravo: Kozaları verince bunda maliyeti azaltalım bari.:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Dandanakan Kozaları verince bunda maliyeti azaltalım bari.:kahkah: Sizlere çalışıyorum desenize... :cool:
Alıntı: Originally Posted by Dandanakan Kozaları verince bunda maliyeti azaltalım bari.:kahkah: az az al. Bugün 8.60 da kalacakmışız. patron öyle diyo :28:
Alıntı: Originally Posted by selimtogrul az az al. Bugün 8.60 da kalacakmışız. patron öyle diyo :28: El alışkanlığı 1000 den aşağı almıyor :evil:
Alıntı: Originally Posted by selimtogrul az az al. Bugün 8.60 da kalacakmışız. patron öyle diyo :28: Yukarı çıkarsa kafasına vururum, aşağı inerse alışlarım hazır bekliyor... Bugün 8.60 civarında kalmalı...
Alıntı: Originally Posted by T/A Yukarı çıkarsa kafasına vururum, aşağı inerse alışlarım hazır bekliyor... Bugün 8.60 civarında kalmalı... tamam herhalde. ne olduğunu anlayana kadar seans biter. şimdi lot sayıyorlar :kahkah: