https://mobile.twitter.com/AlimiBors...059017/photo/1
18 lere gelebileceğini çok önceden yazmıştım ama dibi beklemek risk olabilir diye de bugün belirttim,Sabah yeterince anlatmaya çalıştım konuyu, faydası olmuştur inşallah.
sahibi ne kadar ky lehine biri olmasa da her hissenin bir ederi var.
umutlanmak için erken olabilir çok yeni bir hisse, tahmin etmek zor dibi şu an 18-19 lar o anlaşıldı gibi, zirveyide yaşadıkça göreceğizi, 22 mi, 25 mi daha yukarılarmı ....
kapanışa doğru infodan yüklü alıp yüklü verdiler ak yatırım yine yukardan sat alttan al modunda takıldı bu işlemi yapmasalar belkide umutlar yeşerirdi ama aynı tas aynı hamam ytd...
Maalesef her şirket sayfasında bir tane çıkıyor devamlı sabah, akşam bir müddet ısrarla hisseyi kötüleyen.
Sonra bu kişi veya kişiler bir müddet sonra her halde misyonları bittiği için birden sırra kadem basıyor / basıyorlar.
Ben bu kişi veya kişileri anlamakta zorluk çekiyorum. Amaçları nedir? ne yapmak istiyorlar?
maalesef bazı kişilerde hisseyi pazarlamak için hisselere güzelleme yapıyorlar sonrasında başka hisseye geçiyorlar bu angende de öyle oldu sosyal medyada yok dolar arttı yok covid arttı yok fiyat istikrarı yapcakmış diye arzda millete yagladılar ballıdar sonuç ortada 30 günlük istikrada son işlem günü pazartesi doluyor ama şirket bizzat ak yatırım aracılığıyla fiyatı aşagı çekti olan bize oldu ama zorla satmadılar o da ayrı konu ama bu istikrar sözünde bi yasal tutanak olmalı şahsen spk başvurumuzu yaptık çıkarmı bişey bekleyeceğiz sizde başvurun o hisse güzelleyenlerede selam olsun YTD...
Yapsınlar iki Tavan,Vereyim antenlerini, izlesinler TV lerini..