Portföy son 2 ayda yaklaşık % 41 büyümüş.. Buna en büyük katkıyı sağlayanlar TUKAS, KONKA, MERCAN ve ORGE oldu. OZKGY ve YATAS al satlarla beraber beklenti üstü sayılır. BNTAS katkısı beklediğimden düşük olsa da yine 2 aylık enflasyonun epey üstünde getiri sağladı. Portföyümde olup hem portföyden hem takip listemden çıkardığım EREGL'de de yaptığım al satlarla tuttuğum sürede oluşan aylık enflasyonun 2 katı kadar getiri elde ettim, ama ona bağladığım çok büyük miktarı 1 ay atıl bıraktığı için verimsiz bir getiri olarak değerlendiriyorum onu. EGSER'den son 1 ayda kazandıklarımı 1 tabanla kaybettim, cüzi bir zarar var orada. Ama geçmişte ondan çok kazandığım için gönül koymuyorum. KLGYO son bir ayda gördüğü en yüksek fiyatlarda satış yapıp yapmamak arasında gitgel yaşayıp satmama kararı verdiğime pişman etti. Şu anda o da aylık enflasyon kadar ancak kazandırmış durumda. BLCYT 3 kere al sat yaparak ancak enflasyonun biraz üstü getiri elde edebildim. O da tatmin etmeyenlerden. ARDYZ ise maalesef negatif bölgede kaldı. Portföyün nazarlığı sanki.. Hayırlısı. Genel getiri iyi ve tatminkar. Umarım böyle devam ederiz.