Özsermayeyi oluşturan kalemler şunlar:
ödenmiş sermaye
sermaye yedekleri
kar yedekleri
geçmiş yıllar kar ve zararları
özsermaye kalemlerine ait enflasyon farkları
Printable View
Özsermayeyi oluşturan kalemler şunlar:
ödenmiş sermaye
sermaye yedekleri
kar yedekleri
geçmiş yıllar kar ve zararları
özsermaye kalemlerine ait enflasyon farkları
Şu bilgiyi de vereyim:
Şirketin kardan alacağı pay olan yedek akçeler özsermaye içerisinde hareket eder. Başta kar içerisinde yer alarak özsermayeye dahil olan bu pay, sonrasında yedek akçelere geçerek özsermaye içerisinde yer değiştirir.
Sonuç itibariyle, özsermayesi (diğer adıyla defter değeri) eksi olan bir şirket hem ödenmiş sermayesini hem de yedek akçelerini sıfırlamış demektir ve TTK'da bu durum borca batıklık olarak tanımlanır, yönetim kurulu bu durumda acilen toplamalı ve bedelli vs yoluyla bu durumu düzeltmek zorundadır, aksi durumda iflas söz konusudur. Yatırım yapacağınız şirketin özkaynaklarına (özsermayesine, defter değerine) muhakkak bakın.
Sportif A.Ş. lerin özsermayeleri çok uzun bir süre eksideydi. Yakın geçmişte bedellilerin de etkisiyle GSRAY ile TSPOR artıya geçti ama FENER ve BJKAS ın özkaynakları hala eksidedir (BJKAS eksi 3 milyar 35 milyon TL, FENER eksi 512 milyon TL).
Bugün 20 Kasım Çarşamba büyük gün. 3.6 trilyon dolarlık piyasa değerine sahip Nvidia'nın 3Ç bilançosu açıklanacak. Kemerleri bağlayın.
benim bir yanım ise iyi kötü profesyonel bir yönetim var iken bu yönetime bilmem kimin teyzesi, bilmem kimin dayısı, kuzeni, yeğeni atansa ne olur diyor? acaba deli dumrul köprülerinde olduğu gibi bankadaki değerler maliyetinin ya da kasasında olan paraların bile altında birilerine peşkeş çekilir mi diye sorasım var? not bu sadece bu dönem için değil; geçmişte Dışbankın satışını bilenler tehlikeleri biraz abartırlar belki ama galiba tüm dönemlere şamil bir nepotizm var diyerek çok düşünülmesi lazım diye düşünüyorum.
Çok doğru. TR'de nepotizm, adam kayırma ve benim adamım diyerek liyakatsiz olanları işbaşına getirme son derece yaygın. Bunlar Türkler, Araplar ve İranlılarda yüzyıllardır toplumun parçası olmaya devam ediyor maalesef. Aslında Türklerde bu tür karakter özellikleri yoktu çok eski dönemlerde. Türkler Araplaştırılmaya başlandıktan sonra bunlar topluma yerleşti. Maalesef nepotizm, adam kayırma, liyakatsizleri işbaşına getirme durumu daha uzun bir süre daha devam edecek, yüzyılların alışkanlığını öyle hemencecik silemezsiniz. Benim tahminim bu sürecin bir kaç yüz yıl alacağı yönünde. Sizin torununuzun torununun torununun torunu bir ihtimal bunların toplumdan kalktığını görebilir. O zaman gelene kadar da bunlar toplumu hükmetmeye devam edecektir.
Bu arada bir detayda bahsedeyim: Z skoru. Benim iş yaptığım ortam Z skoru ile içli dışlıdır ama bu terim çok sık karıştırılır. Benim Z skorundan kastım Altman Z skorudur ki bir şirketin iflas etme olasılığını tahmin etmek amacıyla şirketin finansal istikrarını ölçer. Uygulanan ülkenin ekonomik gelişmişlik seviyesi ve sektöre göre birçok farklı hesaplama yöntemi olan Altman Z-Skorunda 7 adet bilanço kalemi kullanılıyor. Hesaplamanın bütünü ise bu 7 kalemden elde edilen bazı oranların önem derecelerine göre ağırlıklandırılarak toplanmasından oluşuyor. Bununla birlikte Türkiye gibi gelişmekte olan ekonomilerde faaliyet gösteren şirketler için hem kullanılan bilanço kaleminin sayısı hem de hesaplama sonucu açığa çıkan oranların ağırlıklandırılması için kullanılan oranlar farklı. E olarak ifade edilen satışlar/toplam varlıklar, gelişmekte olan piyasalarda faaliyet gösteren şirketler için kullanılmazken, A,B,C ve D hesaplamalarının toplanmasında kullanılan ağırlıklar da farklı.
A = işletme sermayesi / toplam varlıklar
B = birikmiş karlar / toplam varlıklar
C = faiz ve vergi öncesi kazanç / toplam varlıklar
D = öz sermayenin piyasa değeri / toplam yükümlülükler
E = satışlar / toplam varlıklar
Altman Z-Score = (1,2 x A) + (1,4 x B) + (3,3 x C) + (0,6 x D) + (0,99 x E)