Printable View
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 verdik ya vermiyorlar mı yoksa ödülü:whistling: Bende isterim 6. yım, hisse.net için küçük olsa da benim için büyük başarı :cool:
Alıntı: Originally Posted by Happy sasa 50 kront 30 odas 20 varmışım:(
Alıntı: Originally Posted by ATTiLA Yarışma performansımın düşmesine sebep olacaksınız:shh: İkinciye bi bardak su falanda mı yok :rtfm: Ne fukara yönetim yaa:evil: Bende sondan 1. Yim, dün demistim pazartesi ya birinci ya sonuncuyum diye...:)
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Başkanım eskiden sen ödülü verdin mı yemyeşil olurdu etraf.. şimdi onca itibar etki yapmıyor bile :yes: neydi o günler tek dişli aceminin biri derece yaptımı ben yakaladım mı 2 diş takardım. 6 dişle tamamlardı haftayı:)
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 neydi o günler tek dişli aceminin biri derece yaptımı ben yakaladım mı 2 diş takardım. 6 dişle tamamlardı haftayı:) Bir bardak su yeterde artardı bile:whistling: Onu bile veren yok Başkan:kmk:
Alıntı: Originally Posted by ATTiLA Bir bardak su yeterde artardı bile:whistling: Onu bile veren yok Başkan:kmk: Sen de olmasan yönetim var mı yok mu belli bile değil:party: Nerde o Hüsmen ağa:evil:Gene dıkınıyordur Allah bilir:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by apache64d Bende sondan 1. Yim, dün demistim pazartesi ya birinci ya sonuncuyum diye...:) Benim olduğum yerde nal toplarsınız demiştim ben de:rules:
Alıntı: Originally Posted by ATTiLA Sen de olmasan yönetim var mı yok mu belli bile değil:party: Nerde o Hüsmen ağa:evil:Gene dıkınıyordur Allah bilir:kahkah: beleş sofra bulduysa çökmüştür