Anglikan Kilisesi, İsrail’in saldırısını kınadı. Dünyanın önde gelen isimlerinin önemli kısmı da bu kiliseye bağlı.
Printable View
Anglikan Kilisesi, İsrail’in saldırısını kınadı. Dünyanın önde gelen isimlerinin önemli kısmı da bu kiliseye bağlı.
11. Cumhurbaşkanı Gül'den hastane saldırısından sonra İsrail'e giden Biden'a tepki: "Büyük sorumsuzluk".
https://twitter.com/Abese_irca/statu...48818798760350
Durduracak...Alıntı:
Bu görüntü biraz öncesine ait. İsrail hastane bombaladığı gecenin devamında bu kez de bir fırını bombaladı. Belliki bu ********leri hiçbir şey durdurmayacak.
1 milyon Filistinliyi mi almamızı istiyorsunuz? Onları Avrupa'ya göndereceğiz. İnsan haklarını bu kadar önemsiyorsanız siz alın onları.
- Üst düzey bir Mısırlı yetkili (Financial Times)
#SONDAKİKA
Ürdün Dışişleri Bakanı: "Savaşı durdurmaktan başka şu an herhangi bir konu hakkında konuşmanın bir faydası olmadığı için Biden ile Amman zirvesi iptal edildi."
Türk Politika🎙️
@turk_politika
Nazi soykırımı sonrası dünya, bir Yahudi devleti kurulmalı çizgisine geldiği gibi bugün İsrail’in katliamı sonrası bir Filistin devleti kurulmalı çizgisine gelebilir. Hiçbir gemi rüzgara karşı yürümez.
Alıntı:
LÉON
@leon_mrt
·
6s
İsrail diyor ki; hastanedeki patlamaya İslamî Cihad roketi sebep oldu.
https://resmim.net/cdn/2023/10/18/S2DhIG.pngAlıntı:
Ulan görüntüde gelen Jet fuzesinin sesi duyuluyor hala inkar.
İsrail bitti...
Tsk, Doğu Kudüs'e girecek...
İngiltere, Abd'yi reddetti anlamına gelir. Yani artık, Akdeniz'de Ingiliz gemileri ve Abd gemileri hasımdir.Alıntı:
Ürdün Kralı, ABD Başkanı Biden ile yapacağı görüşmeyi tek taraflı iptal etti.
Artık, Akdeniz'de Abd uçak gemisi batırılabilir.
Abdullah Çiftçi
@abdullahciftcib
·
5s
Lübnan’da bulunan Birleşmiş Milletler barış gücü, Lübnan’ı terkediyor.
Alıntı:
HÜSNÜZ🅰️N
@HusnuZan5809
·
4s
Fulya Öztürk nerede? Haber var mı? @Fullyaozturk
Hiç güvende değilsin. Şuan kimse güvende değil. Nispeten güvenli olan yer Güney Amerika'dır.Alıntı:
Fulya Öztürk
@Fullyaozturk
·
3s
Kardeşlerim endişe etmeyin güvendeyim. Gazze güvende değil Gazze ölüyor!
#SonDakika
🇬🇧 İngiltere, savaş gemilerini Akdeniz'e kaydıracağını duyurdu.
Rus filozof Alexander Dugin:
"Gazze'de hastaneye yapılan saldırı ve öldürülen çocuk ve kadınların şok edici görüntüleri tüm dünyada herkesi etkilemiş görünüyor. Özellikle Müslümanlar. Muhtemelen şu anda intikamı en ciddi şekilde istemeyen hiçbir Müslüman yoktur."
SULTAN TARLACI 🦋
@TarlaciSultan
·
5s
Hastaneyi Amerikan malı, 500 kilo lazer ile hedefi bulan bomba ile vurmuşlar. Önce israil vurdu diye twet atıp silen resmi israil makamları, daha önce de boşaltın demişti. hastanede bulunan 2 bin üzeri kişi ölmüş olabilirmiş. Cesetler yanma ve parçalanmadan tespit edilemiyormuş.
Bu olay, ilk kez İngiltere ve Rusya'yı ayni çizgiye getirdi. Israil ve Abd'yi ise yerin dibine batirdi. Abd'nin hegemonlugunu kaybettigini, dunyanin yeni hegemonunun Ingiltere-Rusya-Almanya ittifaki oldugunu defalarca yazmistik.Alıntı:
Sulaiman Ahmed
@ShaykhSulaiman
BREAKING: RUSSIAN SECURITY COUNCIL DEPUTY CHAIRMAN DMITRY MEDVEDEV ON THE IOF ISRAELI ATTACK ON AL-AHLI BAPTIST HOSPITAL IN GAZA
"The horrific attack on a hospital in the Gaza Strip is clearly a war crime. The final responsibility for it lies with those who cynically make money from wars in different countries and on different continents. Who thoughtlessly distributes colossal amounts of money for weapons, loading up their military-industrial complex. Who falsely proclaims their global mission to protect democratic values. USA!"
Şimdi sıra dün yaptığı "Almanya, Israil'in koruyucusudur" açıklamasini yutacak olan Scholz' a geldi.
Bu olay, senelerdir yazdığım, dün tekrarladığım bir olayı ise çok hızlandıracaktır:
Alıntı:
Hamas- Israil hadisesinde amaçlananlardan en önemlisi budur.
Fransa'da olan hadiseler, Abd'de 71 yasindaki Hiristiyan'in 6 yasindaki Musluman kiz cocugunu 26 kez bicaklayarak oldurmesi.
Olaylar birbirini tetikleyerek hizlanacak.
Zihin kontroluyle hiç olmayacak olaylar, olabilecek.
Sadece farkli dinlerde olanlar degil, farkli milletler, farkli mezhepler birbirlerini hedef alacaklar.
Yurtdışında oturanlar dikkatli olsunlar.
Belki 10 senedir, bekledigim ve sık sık yazdigim bir konudur.
İstanbul'da İsrail Konsolosluğu'nun önünde düzenlenen eyleme katılan bir kişi gazdan etkilenerek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti...
Açıklama, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı'dan geldi.
[QUOTE=ayvagobeknuri;6595114]https://youtu.be/WY4537ZT7-M?si=wI6YpiEcfAPHPiJE
Artık gidecek yeriniz de yok. Başka bir gezegen bulun.
Urus yardım ederse, belki Ukrayna'ya gidersiniz.
Yahudi Haham Weiss:
▪️Dünya genelindeki tüm Yahudiler, Siyonist İsrail Devletinin varlığına karşıdır.
▪️Siyonist İsrail Devletinin hızlıca yok olması için Tanrı’ya dua ediyoruz.
https://resmim.net/cdn/2023/10/18/S2N07W.jpg
Scholz, Ben Gurion havaalanında tam siperde.
Bu emri verdiğini sanmam. Ordu içinden bunu yapanlar, Netanyahu gitsin istiyorlar.Alıntı:
Mehmet Bekaroğlu
@MBekaroglu
Dünya savaşlar tarihinde taammüden hastane bombalayan devlet var mı, hastane bombalansın diye emir veren lider biliyor musunuz? Hitler böyle bir emir vermiş mi ya da Mussolini? Devlet şöyle dursun; bunu yapan terör örgütü duydunuz mu? İsrail tartışmasız bir terör devletidir; Netanyahu ve destekçileri Hitler ve Musssonili’den farksız lanet terörlstlerdir!
"Bu emri ben vermedim" de diyemiyor. Bu sefer yönetim zaafiyeti ortaya çıkacak ve istifa etmek zorunda kalacak. Fetullah Gülen, cemaati tarif ederken "hava gibi" tabirini kullanmıştı. Heryer onunla kaplı ama görünmüyor, sanki yok gibi.
İsrail'deki olay aynen buna benziyor.
Yani oyun, Londra'dan oynanıyor.
https://www.google.com/amp/s/www.ntv...4ECHg2MJTrfp5w
Alıntı:
Oppenheimer ve Barbie ne zaman vizyondan kalkacak?
Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanan "Oppenheimer" filmi, vizyona girdiği üçüncü hafta, 1 milyon 175 bin 698 seyirciye ulaştı.
Bu film niçin 2023'de vizyona girdi?Alıntı:
Yapım, nükleer bir silah geliştiren Oppenheimer'ın, silahın Hiroşima ve Nagazaki'de kullanılacağını öğrendiğinde projeden uzaklaşmasını ve daha sonra ABD'de hedef haline gelmesini anlatıyor.
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
Gazeteci Çutsay:
🔸Seçim olsa Scholz hükümeti çıkmaz, AfD artık Almanya’da ikinci parti konumunda
🔸Alman medyası, yaydığı dezenformasyonlar yalan çıkınca bile düzeltmiyor.
https://sputniknews.com.tr/20231016/10763
TGRT HABER
@tgrthabertv
·
2s
İstanbul'da İsrail'e tepki gösteren bir grup, McDonald's şubesine saldırdı.
AFP : Fransa'da 6 havaalanı güvenlik nedeniyle boşaltıldı. [/SIZE][/B]
Dugin-
"Horasan'daki Meşhed Ulu Camii'nin tepesine siyah bayrak asıldı. Kudüs'te ve Batı Şeria'da isyan başlıyor. Türkler ABD askeri üssüne saldırdı. Birçok İslam ülkesindeki İsrail ve ABD büyükelçilikleri saldırı altında."
Meral Akşener:
• Bu saatten sonra katil Netanyahu için söylenecek hiçbir söz kalmamıştır.
• Netanyahu, 21. yüzyılının yeni Hitleridir. Bu bizzat Netanyahu terörüdür.
• Derhal yargılanmalıdır.
Erol KUTLU ⚓️
@KptKUTERO
İran: BM'nin uyguladığı balistik füze ambargosu bugün sona eriyor.
Evet...Analez tamam...Alıntı:
Hakan Fidan:
“ABD'nin moral üstünlüğü bölgede inanılmaz şekilde zedelenmiş durumda."
"Belki de kalıcı bir kopuşun arefesindeyiz!"
İşin başında, işten anlayan, işinin ehli, alacağı kararlarda Turkiye'nin ulusal çıkarlarini ilk siraya koyacak biri var.
İşte liyakat...
Abd, ortadoğudan dönmemek üzere çıkıyor.Alıntı:
Abdullah Çiftçi
@abdullahciftcib
·
2s
ABD Başkanı Joe Biden:
"Hastane patlaması" nedeniyle üzgün ve öfkeliyim. Ama çalışmalardan gördüğüm kadarıyla bunu İsrail'in değil Hamas'ın yaptığını düşünüyorum."
Anlamı?
Çatışma Israil'in içinde, bitmiş Biden, desteği bitmiş Netanyahu'ya veriyor.
Çatışma sürecek demektir. Sürecek ve yayilacak.
Artık tüm dünyada göçmenlerin işi çok zor.
İran, Hizbullah, Iraklı şii milis gruplar ve Gazzeli gruplar;
Allah'tan gelen yardım veya zafer anlamında kullanılan ayeti kerimeyi kullanan görüntüler yayınlamaya başladı.
Yani Nasru min Allah cümlesini kullanıyorlar. Nasru min Allah'ı içeren en son harekat olduğunda Husiler savaş tarihinin en büyük dağ pusularından biriyle Arap Koalisyonu birliklerini imha etmiş ve Yemen'deki savaşın kaderini kesin olarak değiştirmişti.
Şimdi ise tek konuşmayan taraf Husiler ve Nasru min Allah 2 Operasyonu bambaşka bir yerde bambaşka bir boyutla yakında gerçekleşecek olmalı ve gerçekleşmek zorunda da.
Abdullah Çiftçi
@abdullahciftcib
·
16d
Rusya'nın Ukrayna'da yenildiğini söyleyen Biden'a Putin'den cevap: O zaman krep yapıp bize çaya gelsin.
Benjamin Netanyahu:
"ABD'nin bize olan desteği benzeri görülmemiş bir seviyede."
https://resmim.net/cdn/2023/10/18/S2wmgZ.jpg
Alıntı:
Trendci
@xtrendci
·
1 sa
Çocuklar ölmesin….
Gaza'da kara harekatı başlarsa, Karadeniz'de bir pandomino kopabilir.Alıntı:
Rusya lideri Putin:
"Rus Hava Kuvvetleri, Karadeniz üzerindeki hava sahasında Kinzhal sistemiyle donatılmış uçaklarla sürekli devriye gezmeye başlıyor. Bu bir tehdit değil, bölgeyi biz kontrol edeceğiz.
İşte yapacağın bu. Öfke günüymüş, abidikmiş, gubidikmiş, Acem palavralarini birak.Alıntı:
Diplomatik Strateji
@diplomatikstji
·
7d
İran dışişleri bakanı İsrail'e petrol ambargosu çağrısında bulundu.
Mesela Almanya kayitsiz sartsiz destek verdi. Koy petrol ambargosunu görelim.
İsrail medyası: Lübnan sınırındaki Zariyat yerleşimindeki İsrail askeri üssü yoğun bir saldırı altında.
SON DAKİKA | Hamas: "Hizbullah, İsrail'e karşı büyük bir savaşa hazırlanıyor."
Aynı ben. :)))))))))))Alıntı:
brahim Babadağı | Borsanın İzinden
@borsaninizinden
Jim Roggers, bir röportajda, "nasıl bu kadar iyi alım satım yapıp, bu kadar başarılı bir spekülatör oldunuz?" sorusuna şöyle cevap veriyor:
"Ben aslında iyi bir spekülatör değilim. Kendimi büyük bir trader olarak görmüyorum. Ben birşeylerin olması için oturup bekleyen biriyim sadece. Bir fırsat oluşuyor ve o fırsat lehine pozisyon alıyorum o kadar. Benim durumum kavanozda balık tutmaya benziyor. Doğru zamanı bekleyip, balıklarla dolu dar bir bölgeye olta atıyorum. Kaybetme olasılığım çok düşük."