Volbor yazmaz olmuş neyse yazsinda iki sorum var vobora cv verir galiba
Printable View
Volbor yazmaz olmuş neyse yazsinda iki sorum var vobora cv verir galiba
her gün her gün kot dışı kalacak yok batacak uyarısını yapmanın mantığı nedir?
anlaşılmaz olanda buydu
olumlu veya olumsuz yazmanın ötesinde olan bir durum bu
tamam bizi çok sevdiğinden bizi uyarıyorsun kod dışı kalacak diye; peki o vakit sat demek istiyorsun anlaşılan bu:) vermek istediğin mesaj bu...
şimdi holding yüklü borç kalemi olduğu bir banka ile uzlaşma yolları arıyo; YENİ PATRONU alamanyalara kadar gidiyo; bunu kapta bildiriyor?
3 ay kadar önce varlık satışı arsa ,fabrika v.s den gelen 15 milyon dolar civarı parayı ve otellerin üst kullanım haklarını 150 milyon TL civarı 12 aylık bilançoda göstereceklerini beyan ettiler..toplamda 200 milyon TL civarı ediyor.. eğer banka ilede uzlaşırlarsa ve ödenenecek borçtan az bi rakam ile anlaşırlarsa; özkaynaklarda belkide 300 milyon TL lik bir artış sözkonusu olabilir.son bilançoda bi önceki bilançoya göre de zararı azalttılar. ben 300 milyonu geçen bir özkaynak artışı bekliyorum...bununla birlikte an itibarıyla özkaynaklarda eksi değil zaten sermaye / özsermaye oranı 1TL civarında olması elbette olumlu bir gelişme olacak .. böyle bir öngörüye sahip olmak için ORTAOKUL düzeyinde matematik bilgisi bile yeterliyken, holdin bununla ilgili yani bilançosal bir iyileştirme yapacağını AÇIK AÇIK beyan etmişken; böyle bir durumda nasıl KOT DIŞI KALACAK diye insanları KAYGILANDIRMA yoluna gidiliyor? nedeni nedir? hedeflenen nedir?
varsa bir yanlışım buyrun..kap haberlerini son 6 ayına bakın detayları ve gelecek projeksiyonunu analiz edebilirsiniz...
yoksa KOT DIŞI kalacak tellallığı yapmak çok basit..
basit olan bir şeyi sürekli tekrar tekrar yazmak ta insanları yazan şahısla ilgili şüphelenme durumuna getiriyor..
ve ayrıca da bu çok çok bayat bişiiiii...bayat olanı da hiç bi insan sevmez...
Arkadaşlar son torba yasasında bizim şirketide ilgilendiren önemli bir madde var.bunu daha öncede dile getirdim ama bir ALLAHIN
KULU KATKI YAPMAYI bırakın yorum bile yapmaya gerek duymadı.
1.şirketin 49 yıllığına kiraladığı otellerin kira süresi azalanlar 49 yıla tamamlama imkanı getiriliyor.
2.şirketler isterlerse devletten kiraladığı yani üst hakkını satın aldığı yerleri isterse satın alabilir imkanı tanınıyor.
bunu şirketimiz belki ortak alarak değerlendirebilir.
Cin ali bey, cok dogru
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak alacaklarini dusunmuyorum
Bunlar islerine gelirse zulaladiklari paralari cikarip otelleri alirlar bence:)
Yazma arkadasim yazma senden rica ediyorum şu kiritk donemde yazma bisey.tamm uyarilarini yaptin hissen yok bunuda biliyorum o kere burda kod disi deme gerek yok suan boye bidurum soź konusu deyill bunu daha oncede soyledimm insanlarin gunagina giriyorsunn zararina satan cok senin bulafina istinadenn sana ulasmak uzereyim bilgin olsunn ben seni son kez uyariyorumm ve rica ediyorumm keevanla ilgili bisy yazma yurt disindada degilsin onuda biliyorumm bu arada rahmetli erkani taniyormusun..
15 eylül 2017 tarihli Genel Kurul Toplantısında Şirket yönetimine sorulan sorular ve yazılı cevapları...
Diğer köyde bir arkadaş paylaşmış ;
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...74cb7d5170.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...db785297fb.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi