arkadaşlar şunu unutmayın hissenin çoğunluğu farukta.bence o ne derse o olur.ytd
Printable View
arkadaşlar şunu unutmayın hissenin çoğunluğu farukta.bence o ne derse o olur.ytd
Resmi olarak surenler artik yok gayri resmi olarak da bence artık yoktur o yüzden artık onların burada olmadığına inanıyorum asla ytd
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
airforce ıg venturese de geçtiğindede resmi olarak yoktu.zaten stardaki hisselerde öyle böyle resmi olarak kendilerinde değil.hatılarsan geçen sene arıboğan 500.000 hisse almıştı.en son yine aldı.bence buradalar ben inanıyorum.yoksa dün gelen haberle bile 0,60 geçmesi lazımdı baskılıyorlar.fakat mine hanımın havasıyla yukarı bir ivme kazanması lazım.piyasanın ilgisini çekmek istiyorsa.ytd
0,61 hadi hayırlısı
Yalanda olsa şu eşleşmeyi Tavanda görmek keyif veriyor insana..
Yalanların gerçege dönüşmesi duasıyla..
Ahmet1919 vardı halay başı olacaktı napti kayboldu...
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bİR YANDAN MİNE HANIMI TWEETİRDE TAKİP EDİYORUM DİĞER YANDA MARKA HİSSE SENEDİNİ TAKİP EDİYORUM
AKLIMA ANSANIN MARKA OLMA SÜRECİ GELDİ BURADA BİR ARKADAŞ MİNE HANIM KADAR BİLE OLAMADINIZ DİYORDU ANSA 0,8-1,20 ARASI HAREKETLER YAPARKEN DAHA YÜKSECELECEK DİYORDU
HEDEFİN KÜÇÜKTÜ ALLAHI VAR MİNE HANI GELMEDEN ÖNCE %50 YAPAYIM YETER DİYORDUM AMA HALA BURDAYIM HEDEFİ BÜYÜTTÜK ARTIK KURUŞLARDAN KURTULAYIM DİMİ :)
AH BİDE TRADE EDEBİLSEYDİK İYİYDİ :halay: