patonlar güven vermiyor ve hasisler...yoksa bu fiyatlar ucuz ...başka patronlar olsa uçurabilirlerdi
Printable View
patonlar güven vermiyor ve hasisler...yoksa bu fiyatlar ucuz ...başka patronlar olsa uçurabilirlerdi
bencede 40 falan uçmayın gereksiz beklenti yaratmayın sonra kar beklediğimiz normallerde geliyor uçmadı kaçmadı diye birdaha şelale yiyoruz bırakalım uyuz eşşekliğine devam etsin.
bu kağıdın 2 lere gitmesi lazım bu karla..kağıt toplayamadılar herhalde..
Şebekenin toplamak gibi bir sorunu yok onlar ky nın direncini kırıp verdikleriyle yetinmesini istiyorlar uzun vadede bedava kredi kullanmak gibi yıllarca uyguladıkları bir politika var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
eskiden 1,70 lerden verip 1,40-1,50 aralıklarından yerine koymayı tercih ediyorlardı ama artık 1,67-1,70 aralıklarından yerine koymayı tercih ediyorlar...artık ky çok da aşağı verme taraftarı değil...tabi böyle olunca da oyunları bozuluyor...güzel bilanço gelirse hissenin agresifleşmesini bekliyorum...artık piyasada çok da alınabilecek hisse kalmadı...bir çoğu çok yükseklere çıktı...ederini bulmayan nadir hisse kaldı...
bu miktar çok fazla dostum...ama olursa olur neden olmasın...borsada olmayacak çok şey sonradan olmuştur...
bazı ky arkadaşlar sermayesi kadar kar yapabilen şirketin borsadaki fiyatı 10 tl olması gerekiyor diyorlardı...kimisi de borsadaki değeri yaptığı yıllık cirosu kadar olmalı diye kısaca tarifler üretmişlerdi...konsolide bilanço da açıklansa ve her şey net olarak görebilesek iyi olacak..sonradan yorumlarını birlikte yaparız..
Arkadaşlar 2017 yıllık ta ;Gentaş Kimya da 34.000.000, Genpaz da 1.750.000 , Gentaş Orman A.Ş de 3.000.000 TL kar. 5K Yüzey A.ş. de 1.650.000 TL zarar BEKLİYORUM.Gentaş ın kendisi de geçici de 26 milyon civarı kar bildirmişti zaten. Buradan yıllık kar için bir rakam kafalarda oluşabilir. Yurt dışındaki firma için bir malumatım yok.YTD.