Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Neden ****lik yaptigimiz, boylece anlasildi!:yes: Verir gazi bana, kendisi tuyerdi bu alcak, Bizansli! :vk: Pis Capon da beni, 1 ay Kobe zindanlarina atardi!:seyt: Yok Ortak, tüymezdim... capon'un kıdemi beni zindana atmaya yetmiyordu. Redkit'te dokanmazdı bana..
Alıntı: Originally Posted by guneysu Bu gün iki kat aşağıya indim, hamsiyi gel mutfakta ye dedi hnm. eyi spor yaptım. Tamam abi daha ne olsun , doktor iptal :oleyo:
Cemal beyde aydi, Bizansli hususunda!:yes:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Çakma dişlerini kırma diye demiyorum..:yes: Alayı implant oldu haci.. Tırla girsen şinanay.. Otobos parası verdim mınaki. Mezarımın gps'ini sofraya attırecem,dişlerimin parasıynan ırakı içersiniz..
Alıntı: Originally Posted by guneysu Mayıs sonu, ramazan haziran sonuna doğru bayram temmuz, ağustos tatil bir araya toplanmak zor olur.. : Nisan'a bir İzmir sıkışmaz mi acaba ? :)
Alıntı: Originally Posted by guneysu Yok Ortak, tüymezdim... capon'un kıdemi beni zindana atmaya yetmiyordu. Redkit'te dokanmazdı bana.. Sn. Red Kit bana da dokanmazdi, Allah var! Caponda da kabahat yoktu aslinda, fena daliyordum adam ne yapsin?
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Nisan'a bir İzmir sıkışmaz mi acaba ? :) Kofteci Yusuf abi, ne olacak? :agla:
Red kit'i biliyorum ama Capon kim onu çözemedim :yes: